Fel

Készülj az ünnepekre egészségtudatosabban – Már előrendelhetők a Waterdrop adventi naptárai!

Waterdrop-dvent Calendar_decorations

Készülj az ünnepekre egészségtudatosabban – Már előrendelhetők a Waterdrop adventi naptárai!

Már csak egy hónapunk van az ünnepi szezon kezdetéig, így érdemes elgondolkodni azon, hogy idén hogyan hangolódjunk az év legeseménydúsabb időszakára. A Waterdrop adventi kalendáriumai a Microdrink italkockák széles kínálata mellett apró, egészség- és környezettudatos meglepetéseket tartogatnak az  ünnepi várakozás minden napjára. A felnőtteknek szánt Waterdrop adventi kalendáriumok most kedvezményes áron előrendelhetők az ünnepi készülődéshez.

 

 

A Waterdrop adventi naptárai nemcsak a karácsonyi hangulatot varázsolják elő, hanem hozzájárulnak az egészségtudatos életmódhoz is. A Microdrink italkockák kizárólag gyümölcsökből és gyógynövényekből készülnek cukor és mesterséges adalékanyagok nélkül. A praktikus italkockák finom ízükkel segítenek a megfelelő hidratáció fenntartásában a hideg időben is, amikor sokan hajlamosak kevesebb vizet inni.

 

 

Waterdrop-Nagy_Adventi_Naptár-fehér-háttérrel

Két méret, kétszeres öröm

A Kicsi Adventi Naptár azoknak készült, akik szeretnének minden nap egy új Microdrinkkel megismerkedni. A naptár 25 különböző ízt tartalmaz, köztük népszerű és limitált kiadású változatokat, így a minden nap új ízzel élvezhetjük az ízek frissességét és egészséges hatását.

A Nagy Adventi Naptár még gazdagabb élményt kínál: nemcsak a legkedveltebb Microdrink ízeket rejti, hanem izgalmas ajándékokat is. Az adventi várakozás örömét illatgyertyák, stílusos poharak, újrahasznosítható táskák, és különféle praktikus kiegészítők fokozzák. Ezek a meglepetések nemcsak a kibontás pillanatában okoznak örömet, hanem hosszú távon is kellemes és hasznos otthoni kellékekké válhatnak.

 

Waterdrop-Nagy_és_Kicsi_Adventi_Naptár-fehér-háttérrel

 

Fenntartható dizájn, maradandó élmény

A Waterdrop adventi naptárainak díszdobozai nemcsak elegánsak, hanem fenntarthatóak is. A Nagy Adventi Naptár gyönyörűen megtervezett doboza később is használható ajándéktárgyak tárolására, így nemcsak az ünnepekre szól, hanem maradandó emlékként is funkcionálhat.

 

Az adventi naptárak már most előrendelhetők a waterdrop.hu weboldalon!

Adventi Naptár

 

 

 

Waterdrop-Nagy_Adventi_Naptár

 

 

További információ: https://waterdrop.hu/collections/adventi-naptar

 

 

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása