Fel

„Így közlekedünk biztonságosan télen!” – rajzpályázat bicikliért

Képernyőfotó 2024-09-12 - 11.44.44

„Így közlekedünk biztonságosan télen!” – rajzpályázat bicikliért

 

 

A nyári emlékek még mindenkiben élénken élnek, az óvodában és iskolában napi szinten téma, hogy ki mit csinált a szünetben, merre járt, mit látott. Rugaszkodjunk most el ettől és hűtsük le magunkat kicsit: képzeljétek el, ahogyan a téli szünetben szánkóztok, korcsolyáztok – és persze közlekedtek! Mi jut eszetekbe a téli jövés-menésről? Csúszós utak és jeges járdák? Hogyan tudtok ilyenkor is biztonságosan részt venni a közlekedésben? Várjuk a rajzokat, lássuk, Ti hogyan közlekedtek télen is körültekintően!

A KöBE idén is rajzpályázatot hirdet, ezúttal a téli közlekedés biztonságára helyezve a hangsúlyt. A biztonságos közlekedés mindig fontos szerepet játszik a mindennapokban, különösen a téli időszakban, amikor a havas, jeges utak és a korai sötétedés miatt még óvatosabbnak kell lennünk. Várjuk a mozgalmas, színes, jókedvet sugárzó alkotásokat, melyeket nézegetve majd mindannyian újra átélhetjük a saját hóemberes emlékeinket!

 

egyszervolt 300x250

Gondoljatok vissza a tél varázslatos pillanataira: a hóesésre, a szánkózásra, a téli kirándulásokra vagy akár az ünnepek körüli készülődésre. A rajzotok mutassa be, hogyan tudunk biztonságosan közlekedni télen: legyen szó gyalogos közlekedésről, autózásról, vagy éppen arról, hogyan figyelünk a csúszós járdákon. Rajzoljátok le, hogyan készültök fel a tél kihívásaira, és hogyan óvjuk meg magunkat és másokat a balesetektől!

A KöBE-nél a biztosítási szolgáltatások nyújtása mellett a közlekedésbiztonságért tett szerepvállalás is a kezdetektől kiemelt jelentőséggel bír. Fontosnak tartjuk a gyermekbiztonság kérdéskörét, amely elősegítését az immáron 13. éve kiírt közlekedésbiztonsági rajzpályázatunkkal is megcélozzuk. Ennek népszerűsítéséhez, s a legjobb rajzok szakszerű kiválasztásához ismét segítségül hívtuk a kicsik közt széles körű rajongói táborral rendelkező egyszervolt.hu oldal és TraffPark munkatársait. A hagyományt folytatva hirdetjük meg idén is újabb rajzpályázatunkat, „Így közlekedünk biztonságosan télen!” címmel.

Pályázati szabályok

  • Ha ősszel már legalább óvodába mész, de legfeljebb 4. osztályos leszel az általánosban, akkor küldj A/4 méretű rajzot, festményt e-mailben vagy postai úton!
  • A rajzokat két kategóriában bíráljuk el: óvodások, illetve alsó tagozatos általános iskolások.
  • Csak 1 rajzzal pályázhatsz, így a legjobb képedet válaszd ki, s küldd el nekünk!
  • A pályázatot kiíró KöBE fenntartja a jogot, hogy a pályázatra beküldött rajzokat saját kommunikációs felületein díjazás nélkül felhasználja és kiállításon bemutassa.
  • A rajzod hátoldalára írd rá, vagy ha e-mailben küldöd el, akkor abban add meg a nevedet, életkorodat, postai és e-mail címedet, szüleid telefonszámát, továbbá tanító nénid/bácsid, s az iskolád/óvodád nevét és postacímét!
  • A pályamunkák beküldhetők  a rajzpalyazat@kobe.hu e-mail címre JPG formátumban (scannelve) illetve postai vagy személyes úton eljuttathatok a KöBE központi címére (1108 Budapest, Venyige utca 3.), a borítékon a „Rajzpályázat” jelige feltüntetésével.

Beküldési határidő: a rajzokat 2024. október 18-ig várjuk a KöBE postai vagy e-mail címére! Kérjük, hogy a postázási idővel is számoljatok!

Elbírálás

  • Szólj mindenkinek, akit csak ismersz, hogy szavazzon a TE rajzodra a www.kobe.hu honlapon, 2024. november 11-18. között!
  • A KöBE honlapján a közönség által, első körben kiválasztásra kerülő 30-30 munkát a KöBE, az egyszervolt.hu és a Traff Park munkatársaiból álló, 3 fős szakmai zsűri bírálja el.
  • A díjazottakat e-mail-ben (e-mail-cím hiányában postai úton) értesítjük ki.
  • Amennyiben a vírushelyzet lehetővé teszi, a díjátadót várhatóan november végén rendezzük meg a KöBE központi irodájában, amelyről később további részleteket közlünk. Személyes díjátadó hiányában a díjakat postai úton kézbesítjük.

Nyeremény

A legjobbnak ítélt rajzok készítői kerékpárt, rollert, a biztonságos közlekedéshez szükséges védőfelszerelést, egyszervolt.hu és TraffPark nyereményeket, valamint egyéb, közlekedésbiztonsággal kapcsolatos ajándékokat nyernek.

Továbbá, külön közlekedésbiztonsági ajándékcsomaggal díjazzuk a legtöbb rajzot beküldő óvodát és iskolát!

 

egyszervolt 970x250

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása