Fel

„Anyuapu, ott vagyunk már?”

Velence-Resort-Spa-Ele-Fülöp-a-gyerekek-kedvence_1920px

„Anyuapu, ott vagyunk már?”

Mennyit megyünk még? … Mikor érünk már oda? … Anya, ott vagyunk már? …

Melyik szülő ne ismerné ezeket az idegtépő kérdéseket utazás közben. Már nem izgalmas a mesekönyv, a magunkkal hozott játék, elfogyott az összes rágcsálni- és innivaló és még mindig nem vagyunk ott… Amikor az autó hátsó ülésén gyermekeink ülnek egy-egy nyaralásra indulván, néha már a program elején türelmünk határait feszegetik, pedig mi tiszta szívből imádjuk őket.

 

Ők extázisban vannak, mi pedig csak kapkodjuk a fejünket, miként jut majd nekünk, szülőknek is néhány nyugodt perc a kikapcsolódásra, pihenésre.

 

A Velence Resort & Spa-t megcélozva külön öröm a „cél” Budapesthez való közelsége, s így a rövid utazási idő. A „családbarát” itt nem csupán üres, de jól hangzó jelző, hanem maga a kézzel fogható valóság. Csemetéinknek évszaktól függetlenül tartalmas szórakozásra van lehetőségük: jó időben irány ki, a szabadba! Egyszer fürdőzés– és vízi sportok, másnap felfedezés a program – lehetőleg két keréken megközelítve az egyes helyszíneket! Amíg alkalmas az időjárás, a Velencei-tó környéke számos kirándulási- és családi programlehetőséggel csalogat, de a tóparti játszótér is hívogatóan csábítja a legkisebbeket.

További fotók a szállodáról: http://www.velencespa.com/hotel/galeria/?utm_source=napocska.hu&utm_medium=prcikk&utm_campaign=4kids_pr_anyuapu_galeria

Velence-Resort-Spa-benti-gyermekmedence_1920px

Ahogy távolodunk azonban a nyári napok forró ragyogásától, úgy válnak egyre fontosabbá a szállodán belüli szabadidős lehetőségek; mert a család jól szeretné érezni magát, akár esik, akár fúj. Itt esős, hűvös időben is lehetséges a gondtalan pihenés, a laza kikapcsolódás.

 

Ha a gyermek- és élménymedencék, a kinti sodrómedence kipróbálását követően „kisördögeinknek” még mindig van energiája, irány a „dühöngő”: a szálloda három szintes Dzsungel játszóháza! Itt aztán mindent lehet: bokszzsákot püfölni gőzerővel, kúszni-mászni, függőhídon átkelni, sok-sok nevetés után egy medencényi színes labdába belecsúszni, vagy akár új barátokra szert tenni…

 

Hamarosan a játszóház, az alkotás öröme kerül a figyelem középpontjába: a szálloda animátorai változatos, szórakoztató foglalkozásokkal várják elsősorban az ovis és kisiskolás korosztályt, nap, mint nap. A játszóház valódi kincsestár a gyerekeknek, alig győznek a temérdek játék közül válogatni. LEGO? Vagy inkább a baba konya? Esetleg a vásárlós játék? Hívogatóan izgalmasak a hatalmas dömperek és teherautók is.

 

 

Velence-Resort-Spa-gyermekprogramok-animacio-otos_1920px

Ez az a pont, ahol a szülőknek lehetősége van megszökni egy rövid időre, egy kettesben elfogyasztott kávéra, pihentető szaunázásra, vagy kényeztető masszázsra. Miután pedig feltöltötték saját „elemeiket”, a játékszigetnél lehet összegyűjteni az elmélyülten alkotó gyermekeket. Ideje vacsorához készülődni; az összenyitható, kényelmes családi szobákból még egy folyosón kell átsétálni, egyenesen az étterembe.

További információ a szállodáról: http://www.velencespa.com/hu/kezdolap/?utm_source=napocska.hu&utm_medium=prcikk&utm_campaign=4kids_pr_anyuapu_weboldal

 

Az izgalom persze továbbra is tart: nem lehet olyan fárasztó egyetlen nap sem, hogy a sok apróság ne várná a nagy találkozást Ele-Fülöppel, és Ele-Fannival, a szálloda kabalafiguráival. Ők az Ele-lakból látogatnak el a gyerekekhez minden délelőtt és délután; a mini discoban pedig együtt táncolhatnak.

 

Még el sem indultunk haza, az autóban felharsan a kérdés: mikor megyünk vissza?

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása