Fel

Asztma-kontroll a sóbarlangban

Asztma-kontroll a sóbarlangban

A Sóker Kristálysó Barlangban az asztma alternatív, kiegészítő gyógymódjait ismerheti meg május 23-24-én az ingyenes Asztma Hétvége keretében.

A családi program során a gyerekek és felnőttek egyaránt tartalmas hétvégét tölthetnek el – és töltődhetnek fel – a Sóbarlang termeiben. A 23 tonna himalájai kristálysó narancsszínben világító jótékony közegében, ami már önmagában is enyhíti a kellemetlen tüneteket az asztma alternatív, kiegészítő gyógymódjait mutatjuk be.

Helyszín: Sóker Kristálysó Barlang, Budapest,. VI. Mozsár utca 7.

Jelentkezés: http://hunza.hu/asztma_vilagnapja.php

 

1998 óta tartják meg az Asztma Világnapját minden évben május elején, melyet a Világmozgalom az Asztmásokért szervezet kezdeményezett. A világ nagy részén évről évre egyre több az asztmás megbetegedés, és a Világnap lehetőséget nyújt arra, hogy rádöbbentse az embereket az asztmával kapcsolatos problémákra, melyek a leghétköznapibb módokon érintik mindennapi életünket. A Világnap célja, hogy tájékoztassa a betegeket az asztma gyógymódjairól, segítse az asztmával kapcsolatos tünetek megértését, s fokozza azt a készségét, hogy a beteg maga is ellenőrizhesse és kezelhesse betegségét.

“Megfelelő kezeléssel az asztmások nagy többségénél a betegség teljes kontrollja elérhető” – mondta Paul O’Byrne orvosprofesszor, az Egészségügyi Világszervezet által támogatott asztma elleni kezdeményezés (GINA) szakértői bizottságának az elnöke. “A hatékony kezelés révén elérhetjük, hogy az asztmás emberek teljes értékű és aktív életet élhessenek.”

A nagy érdeklődés miatt a szombati nyílt nap megtelt, ezért a program kibővül a vasárnapi nappal. További regisztráció már csak május 24-re, vasárnapra igényelhető, 1 órás turnusokban (továbbra is ingyenesen). Az előadások szombaton lesznek.

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása