Fel

„Baby Days“ a Sonnentherme élményfürdőben

sonnen2

„Baby Days“ a Sonnentherme élményfürdőben

 

Oh, happy Baby-Day! Minden nap napos a legkisebbeknek a „Baby Days“ ideje alatt a Sonnentherme élményfürdőben. 2015. április 7. és július 5. között számtalan különlegesség várja a piciket, mint pl. a babaúszás, babatorna és babamasszázs. Ezzel párhuzamosan keressük 2015 „maszatos babáját“  nagyszerű nyereményekkel. 

 

sonnen5
Kaland és kikapcsolódás a piciknek. Mindegy, hogy babaúszás, babaszauna, a Baby Beauty Lounge-ban vagy Sunny Bunny vízitánca. A széleskörű, ingyenes napi program kimondottan a kicsikre szabva és minden igényüket kielégítve várja a babákat és gyerekeket Ausztria vezető baba- és gyermek élményfürdőjébe, a Sonnentherme-be. Felejthetetlen pillanatok, melyekben a kicsi óráról órára fedezheti fel a világot.

 

sonnen3

Baby World

A Sonnentherme élményfürdő szívét egész évben a „Baby World“ babavilág részleg határozza meg. A kimondottan babáknak kialakított  kellemes medence 35°C-os víz- és 27°C-os levegőhőmérséklettel – szinte paradicsomi körülményeket nyújt. Számtalan extrával felszerelve (szoptatójurtákkal, altatószobával és babakonyhával) a garantálja a pihentető nyaralást. A „Fun & Speed World“ világ biztosítja a mókát és kalandot  a nagyobb testvéreknek. Hála a 800 méternyi csúszdaélménynek, hullámmedencének, vadpataknak és sok más attrakciónak – az unalmat hírből sem ismerik a Sonnenthermeben.

 

sonnen1

Kedvező kínálat a tökéletes nyaraláshoz a napsütéses országban

„Örömtől csillogó babaszemek nyújtják számunkra a legnagyobb elismerést. Ezért is tesszük a Baby Days ajánlatainkat még vonzóbbá különleges programkínálattal. Külön örömünkre szolgál, hogy a partnerhoteleink is csatlakoztak és szintén kedvező ajánlatokkal kecsegtetnek“, mondja Manuela Klawatsch, a Sonnentherme Lutzmannsburg vezetője. A legjobb szállás ajánlatokat partnerhoteleinktől a www.sonnentherme.at/hu oldalon megtalálják, a 24 órás online foglalási ablakban.

 

sonnen2

“Maszatos baba” pályázat

Örömtől gügyögő babákat a kamera elé!  A tavalyi nagy siker után a Sonnentherme 2015-ben is különleges nyereményjátékkal készült. Anyu és apu egyszerűen feltölthet egy fotót (3-24 hónapos korú) csöppségükről evés közben, összemaszatolva a www.sonnentherme.at/hu  játékoldalra. (Az oldal német nyelvű!). A legjobb fotókat szakmai zsűri választja ki. A szerencsés nyertesek szuper nyereményeknek örülhetnek, többek között nyaralásnak, fürdőbelépőknek, vásárlási utalványoknak és babafelszereléseknek.

 

További információkat talál a
www.sonnentherme.at/hu oldalon.

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása