Fel

Dr. Téboly varázsműhelye

offerusz

Dr. Téboly varázsműhelye

Új, saját gyártású gyerekműsor sugárzását kezdi meg az M2 Gyerekcsatorna áprilisban. A négy részes sorozatban Dr. Téboly varázsműhelyébe vasárnaponként nyerhetnek bepillantást a tévénéző gyerekek.

A műsorban egy-egy gyerekszínházi előadást vezet fel egy kedves kerettörténet, melyben Dr. Téboly, az „őrült professzor” és segédei vezetnek be a színfalak mögötti birodalomba, ahol egy kedves, humorral fűszerezett tárlatvezetésen felfedezhetjük, hol készülnek a színházi előadáshoz szükséges kellékek.

Dr. Téboly, az „őrült professzor” csupa olyan dolgot talál fel, ami a gyerekek életéhez elengedhetetlen: többek között ő a pattogó tej, a végtelen csokoládé és az egy órán át tartó ötperces szünet megálmodója. Műhelyében félkész találmányok, várakozó megrendelések között dolgozik barátaival: Nimuval a nílusi múmiával és Vilivel, a visszabeszélő linzerkarikával, aki egy félresikerült kísérlet eredményeként maradt a professzornál, és sajnos képtelen csendben maradni.

Mivel a bábszínházak és gyerekszínházak kivétel nélkül tőlük rendelik a varázslatos eszközeiket, mindig temérdek dolguk akad: a varázsműhelyben most is éppen a következő előadás kellékei készülnek.

Offerusz, a nagyerejű

Az első alkalommal a Bábakalács Bábszínház Offerusz, a nagyerejű című előadását vezeti fel Dr. Téboly, április 7-én vasárnap, délután fél ötkor, az M2 Gyerekcsatornán.

– nyp –

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása