Fel

Elindult a legkisebbek tévécsatornája

ducktv2

Elindult a legkisebbek tévécsatornája

 

 A ducktv megállapodást kötött a YouTube-on elérhető mese.tv-vel, Magyarország legnagyobb online gyermek-tartalmat sugárzó televíziójával. Csütörtöktől a ma már 73 országban futó ducktv kábel-televíziós csatorna izgalmas tartalmai Magyarországon is a legkisebb korosztályt szólítják meg animációs filmjeivel és mini-sorozataival.

 

pixel

pixel

ducktv3

A ducktv magyar YouTube csatornája kifejezetten a 6-36 hónapos gyerekeknek fejlesztett tartalmakat kínál. A pszichológusok felügyelete alatt válogatott történetek a kicsik kognitív képesség-fejlesztését segítik. A színes figurákkal könnyebb a számtanulás, a színek és az állatok megismerése, valamint a világ különleges helyeinek felfedezése.

 

ducktv7

Az együttműködés mindkét fél számára előnyös, hiszen a világ minden táján gyermek-tartalmat sugárzó ducktv televízió, a 4Kids Network napi 30 ezer egyedi látogatót és 250-300 ezer videó letöltést elérő hálózatának tagja lesz. A 4Kids Network a Google kiemelt partnereként egyike a hazai Multi Channel Networköknek (MCN) és főleg gyermek- és világzenei tartalmat sugároz.

 

ducktv6

“Nagy hangsúlyt fektetünk a ducktv online jelenlétére, webes játék fejlesztésekkel, mobil applikációkkal és természetesen a YouTube-csatornánkkal. Egy, a Miner&Co. Studios által végzett felmérés szerint, a 2-12 éves gyerekek 57%-a jobban szereti a mobil eszközöket, mint a hagyományos TV-t. A tablet mágikus eszköz a kicsik számára is, ezért azt szeretnénk, hogy a ducktv is ennek a varázslatnak a részese legyen” – mondta Pavol Miller, a ducktv vezérigazgatója.

 

ducktv1

A YouTube csatorna itthon 30 videóval kezdte meg működését, amely folyamatosan bővül, hetente 3 új videóval.

A ducktv magyar YouTube-csatornája hat tematikus kategóriában szolgáltat tartalmat a gyerekeknek: ducktv kedvencek, ducktv készségfejlesztő, Mozgás!, Esti mesék, Aludj jól!, Évszakok – Nyár.

 

A ducktv magyar YouTube csatornája itt érhető el.

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása