Fel

Elindult a YouTube-on a Kuflik sorozat 3. évada!

KUFLIK_A_kuflik_es_az_Akarmi_sorozat_1920x1080

Elindult a YouTube-on a Kuflik sorozat 3. évada!

 

Időutazás, árnyékfurcsulás, vadonatúj évszak és egy titokzatos vándor bolygatja fel kedvenceink életét

Jó hírünk van azoknak, akik valami igazán csillemes programot keresnek tavaszra: elindult a Kuflik 3 – A kuflik és az Akármi sorozat a KEDD YouTube csatornáján! Kedvenceink új barátokkal, nem akármilyen kalandokkal és egy poénos rapslágerrel tértek vissza. A 13 új epizódot nemcsak a gyerekek, hanem a szülők és a kamasz tesók is imádni fogják.

A KEDD Stúdió gyártásában készült harmadik évadban olyan akármik történnek a kuflikkal, hogy az aztán tényleg nem akármi! Zödön elvarázsolt foltját keresi, Valér megpróbál eltévedni, Hilda végtelen hosszú sál kötésébe kezd, Fityirc és Titusz egy különleges kiállításra keverednek, Bélabá világkörüli útjáról mesél, Pofánka pedig majdnem végleg elkavarodik az időben.

Kuflik_es_az_Akarmi_S03EP03

 

A 13 új epizódból az is kiderül, miért bánjunk csínján a szőrbogyókkal, mit tegyünk, ha elfurcsul az árnyékunk, hogyan néz ki egy vadonatúj évszak, mire használható az odavissza-gumó, no és legfőképpen: hogy mi is az az Akármi! A hét kufli emellett olyan új szereplőkkel is megismerkedik, mint a titokzatos Mamóka, az ormányos Flömd, aki „szökdelős-elkapdosósozni” is tud, és a csavargó Vándorkaktusz, aki messzi földről érkezik az elhagyatott rétre.

Az új évadba két bónusz epizód is bekerült, amit korábban a sorozat moziváltozatában nem láthatott a közönség. Az egyik részben Zödön és Valér szerepet cserélnek, a másikban pedig jelentés nélküli szavak okoznak mulatságos perceket.

 

Kuflik_es_az_Akarmi_S03EP09

A Kuflik 3 – A kuflik és az Akármi erőssége a vizuális poénok mellett a sok-sok vicces hanghatás. „A kuflik hangzásvilága egy hatalmas játszótér. A figurák gyakran teljesen más hangon szólalnak meg, mint amire a megjelenésük alapján számítanánk: az ormányos Flömd például egy nagy elefánt, aki vékony orrhangon beszél” – mesélte Jurik Kristóf rendező egy interjúban.

A sorozat egyik epizódjában pedig egy mókás rapdal is felcsendül a mesélő Scherer Péter színművész hangján. Ez a Csitt-csatt dal, amely szerintünk a következő nagy rajzfilmsláger lesz. A hozzá készült videó a Kuflik YouTube csatornájára is felkerült, és már közel 24 000-en látták.

Az új évad indulását már nagyon várták a rajongók. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy elsőként debütáló epizódját öt nap leforgása alatt több mint tízezren nézték meg a videómegosztó oldalon.

 

Kuflik_es_az_Akarmi_S03EP05

 

A KEDD gyereknapi meglepetése, hogy májusban a legújabb egészestés Kuflik-film, A kuflik és az Akármi is elérhetővé válik online, a Kuflik YouTube csatornáján. A 10+1 epizódot tartalmazó rajzfilm tavaly augusztusban mutatkozott be a mozikban, és pár hét leforgása alatt több mint tízezren váltottak rá jegyet.

A kuflik és az Akármi filmben semmi sem az, mint aminek elsőre látszik (vagy épp nem látszik) és a nézőkre van bízva, hogy akármibe bármit beleképzeljenek.

A Kuflik sorozat 3. évadában és A kuflik és az Akármi mozifilmben a szereplők ezúttal is Scherer Péter hangján ontják a poénokat és a Csitt-csatt rapslágert, míg a hangzásvilág Alpár Balázs zeneszerző munkája. A film a KEDD Animációs Stúdió műhelyében készült, producere a Bogyó és Babóca-filmeket is jegyző Oscar-nominált M. Tóth Géza, a rendező a Dargay Attila-díjas Jurik Kristóf. A filmben látható 10+1 történet szövegét a Kuflik-könyveket szerző Dániel András írta.

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása