Fel

Felhőmesék – korhatár nélkül

felhomese1

Felhőmesék – korhatár nélkül

Tóth Krisztina új mesekönyvének művészeti foglalkozással egybekötött, interaktív bemutatója a Műcsarnokban.

 

felhomesek2

 

Tervezzünk légvárakat!

A Kék, Sárga és Piros szigetek lakói a szivárványos buborékkal érkező Tünemények, akik kényelmes lakhelyeket rendeznek be, ahol vendégül láthatják a kalandorokat, a kóborzengőket és az éppen arra tekergőket. Az idelátogatók versekkel, mesékkel ajándékozzák meg a vendéglátóikat. Rajzolunk és tervezünk, berendezünk és mesélünk.

 

Schopp Ildikó művészetpedagógus és a Korhatár nélkül művészetpedagógiai foglalkozás-sorozat vendége aznap Tóth Krisztina költő, író a Műcsarnok Körülöttünk. Ipar és tervezőművészet, Nemzeti szalon 2017 című kiállításán. Az írónő a Felhőmesék című új mesekönyvéből olvas fel történeteket, és játékos feladatokkal várja a gyerekeket.

 

Tóth Krisztina

Tóth Krisztina

 

Tóth Krisztina kötetei a helyszínen megvásárolhatók.

A szerző dedikálja is könyveit.

 

Időpont: április 30. vasárnap 10.30-13.00

Helyszín: Műcsarnok, Budapest XIV. Dózsa György út 37.

 

Jegyinformáció: a múzeumpedagógiai foglalkozás és Tóth Krisztina Felhőmesék-bemutatója a kiállításra váltott jeggyel látogatható. 7 év alatt ingyenes!

 

felhomese2

 

Tóth Krisztina: Felhőmesék

Timkó Bíbor illusztrációival

 

Hogy mi lett a kis denevérrel, aki madár akart lenni, hogyan gyógyult meg a kis hal, akinek megsérült az uszonya, hogyan élnek a szappanbuborékok, mit tudhatunk meg egy majdnem százéves bácsitól és a vízisiklók királyától? A Felhőmesékből választ kaphatunk kérdéseinkre és megismerkedhetünk egy csodálatos kislánnyal, Lilivel, aki kíváncsi, tele van ötletekkel, és mindig helyén van a szíve, ha arra van szükség.

Tóth Krisztina legújabb mesekönyvéhez Timkó Bíbor rajzolt varázslatos képeket.

 

A könyvet 4–100 éveseknek ajánljuk.

 

felhomesek4

 

Megjelent: 2017. március vége

Magvető Kiadó

2990 Ft

 

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása