Fel

Gőzmozdony Parádé és Étkezőkocsi Találkozó

vasuttortenet1

Gőzmozdony Parádé és Étkezőkocsi Találkozó

Igazi nosztalgiázás a gőzmozdonyokkal!

Szeptember 10-én, szombaton 100 tonnás vasparipák száguldanak a Vasúttörténeti Parkban! Utazás igazi felfűtött gőzmozdonyon, parádés mozdonybemutatók, több fogásos gasztronómiai finomságok az étkezőkocsikban!
pixel

pixel

 

vasuttortenet3

 

A Gőzmozdonyok Parádéja keretében három felfűtött gőzmozdony „mutatkozik be” a fordítókorongon, majd játékos, izgalmas mozdonybemutatók és ügyességi versenyszámok kápráztatják el a nagyközönséget. A bemutatót követően a látogatóknak lehetősége nyílik a gőzmozdonyon utazásra is este 18:00 óráig.

 

Az Étkezőkocsik Találkozóján magyarországi vasúti cégek konyhái versenyeznek egymással, majd megnyílnak a közönség részére, ahol a vendégek finom fogások közül választhatnak. A versenyző csapatok étlapja megtekinthető majd a Vasúttörténeti Park honlapján, és lehetőség lesz előzetes asztalfoglalásra is az étkezőkocsikban.

 

vasuttortenet2

A rendezvény alatt 9:00-18:00 óráig a Vasúttörténeti Park interaktív programjai közül egész nap kipróbálható lesz a nagy sikerű kerti vasút, a mozdonybemutató után pedig a hajtányozás és a sínautózás is igénybe vehető.

 

További információk:

www.vasuttortenetipark.hu

www.facebook.com/vasuttortenetipark.hu

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása