Fel

„Ha Mátyás király köztünk járna” – SZAVAZÁS

kim4

„Ha Mátyás király köztünk járna” – SZAVAZÁS

 

Számos kedves történet, és mese érkezett a Jogos a kérdés! honlap “Ha Mátyás király köztünk járna” című meseíró pályázatára. Akadtak, akik a mottó alapján valóban Mátyás királyt idézték meg, mások állatszereplőkkel mesélték el történetüket, de volt olyan gyermek is, aki Kimit választotta főszereplőnek.

A zsűri a fogalmazási készség mellett arra is külön hangsúlyt fektetett, hogy a jogtudatosság, az igazságosság, milyen mértékben jelenik meg a történetben, illetve a mesében. A mezőny nagyon szoros volt, s bár a zsűri tagjai egymástól függetlenül értékeltek, a beérkezett pályaművek vonatkozásában elenyésző pontkülönbség alakult ki.

kim3

A pályázat kiírója ezért úgy döntött, hogy az értékeléskor egy kategóriába veszi a két korcsoportot, így alakult ki a következő végeredmény:

NYEREMÉNYEK:

I. helyezett: Ez könnyebb volt, mint gondoltam”: Berszán Örs – nyereménye: egy hosszú hétvégi nyaralás az egész családnak

II. helyezett: “Mátyás király az erdőben”: Izsó Emese – nyereménye: 20 000 Ft-os könyvutalvány

III. helyezett: “Sára a szégyenlős kislány”: Pál Boglárka – nyereménye: Kimis ajándékcsomag

kim1

A JÁTÉK KÖZÖNSÉGSZAVAZÁSSAL FOLYTATÓDIK!

A három nyertes pályamű elolvasható a Jogos a kérdés! honlapon, csak a címükre kell kattintani. A közönségnek pedig lehetősége van kedvencet választani a mesék közül, és ezzel, további nyereményhez juttatni őt. A közönségszavazatokat ezen az oldalon lehet leadni 2014. február 20-ig várja a kiíró, s azok alapján újabb díjakat osztanak ki.

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása