Fel

Isten hozott a kiskamaszok világában!

fin1

Isten hozott a kiskamaszok világában!

Ismerd meg a fintasztikus  Fin Spencert!

Szeretsz nevetni? Te is szeretnél az iskola legmenőbb diákjai közé tartozni? Ráadásul a szüleid tudnak néha flúgosak is lenni? Akkor itt az ideje, hogy elolvasd Fin Spencer Fintasztikus naplójának második részét, a Megasztárt!

 

pixel

pixel
fin2

Fin Spencer átlagos tizenkét éves srác. Rocksztár és kaszkadőr szeretne lenni. Egy szép napon biztosan híres lesz majd, egyelőre azonban még a lúzer haverjával, a hibbant tanáraival és az idegesítő kishúgával kell megküzdenie. Aztán egy nap a birtokába kerül egy titokzatos napló, amivel mindent meg tud változtatni… SZÓ SZERINT. Ha valami nem úgy alakul, ahogy szerette volna, elég leírnia a naplójába, hogy mit szeretne másként, és másnapra megváltozik a múlt! A napló segítségével Fin mindenkivel elhiteti, hogy milyen csodálatos, szenzációs… FINTASZTIKUS fiú is ő valójában. Ennél szuperebb dolog nem is történhetne senkivel, ugye? De akkor miért kész katasztrófa az élete még mindig?

 

fin6
Most végre kiderül, mennyire menő a gitározás, színjátszás és megtudhatod, hogyan legyél igazi MEGASZTÁR! Fin ugyanakkor nagyon érzékeny fiú is tud lenni, szó esik barátságról, szerelemről, és féltékenységről, ugyanis pont az ő osztályába jött egy új srác, Cliff, aki nagyon úgy tűnik, hogy Fin babérjaira akar törni…

 

fin7
A legjobb olvasni tanulós napló!

 Nevess sokat az irónia sztárjával, köteleződj el örökre a könyvek mellet, mert ez MINŐSÉGI SZÓRAKOZÁS!

 

ciaran-m

Ciaran Murtagh

Ciaran Murtagh, a könyv szerzője író és színész, zsigerből hozza a kiskamaszok humorát. Szuper gyereksorozatokat is jegyez, legutóbb a Gumball csodálatos világa, a Mr. Bean, Shaun, a bárány és a Trükkös Tom készítésében vett részt.
Ugorj fejest a kiskamaszok világába! Kíváncsi vagy, mitől olyan vicces már az első rész is?

 

Ajánlott: 8-12 éveseknek

 

Forrás: Pagony Kiadó

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása