Fel

„Locsolkodó” gyerek klip a Buborék együttestől!

buborek-egyuttes

„Locsolkodó” gyerek klip a Buborék együttestől!

A Buborék együttes egy kedves kisfilmmel járul hozzá az ünnephez, és ha már húsvéti meglepetés… A népszerű zenekar óriási elismerést kapott a közelmúltban. Egyedüli európai zenekarként az USA-ban megrendezett Nemzetközi Dalszerző Verseny gyerek kategória döntőjébe jutottak!

 

pixel

pixel

 

Az USA-ban, Nashville-ben rendezik meg minden éveben a Nemzetközi Dalszerző Versenyt (International Songwriter Competition). A dalversenybe 16000 mű érkezett be 22 kategóriába, ezeknek körülbelül tíz százaléka jutott a középdöntőbe. A Buborék együttes „Farmon” című szerzeménye klippel és a dallal a középdöntőbe, majd a dallal egészen döntőig jutottak. Április 14-ig tart egy közönségdíj szavazás, és eközben nemzetközileg elismert zenészek (többek között Joe Bonamassa, Tom Waits, Donovan, John Mayall…) valamint neves zeneipari szakemberek bírálják el a számokat május elejéig.

 

locsolo3

 

„Nagyon várjuk a végeredményt, bár már ez is óriási elismerés a számunkra, hogy egy világverseny döntőjében magyar nyelven mi is ott vagyunk. Nem is reméltünk ilyen eredményt. Azért is óriási megtiszteltetés ez számunkra, mert Európából csak mi vagyunk a gyermek kategória döntőjében.” – jegyzi meg Kovács Csilla, a Buborék énekese, aki már lelkesen készül a húsvéti ünnepekre.

 

„Sokszor játszunk húsvéti rendezvényeken és valahogy úgy éreztük, hogy szükség van egy olyan dalra, mely erre az alkalomra nem csak a gyerekek számára szórakoztató, hanem a felnőttek is szívesen hallgatják.” –  Kovács Csilla. A „Locsolkodó” dal zeneszerzője Kerékgyártó László, a zenekar gitárosa, szövegírója pedig Kovács Csilla, énekes. A klip elkészítésére az együttes közeli barátját, a korábbi Buborék klipekért („Békakoma”, „Farmon”) is felelős Hidi Pétert kérték fel. Egy fantasztikusan színes, kedves kis animáció született a pörgős, vidám húsvéti dalhoz. Nem kis feladat egy-egy alkalomra szerethető, kedves, a gyerekek számára értelmezhető, mégis értelmes szövegvilágú, de mindemellett zeneileg is magas színvonalú dalt írni. A Buboréknak ezúttal is sikerült! Gratulálunk nekik a dalhoz és a nemzetközi versenyen elért szép eredményhez is.

 

napmedia

 

Ezzel a dallal és klippel kívánunk boldog húsvéti ünnepeket!

 

Locsolkodó:

https://www.youtube.com/watch?v=Wf3n16_B6X0

 

Farmon:

https://www.youtube.com/watch?v=gCDhsuOfciU

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása