Fel

Mit kínál a Cartoon Network márciusban?

marceline

Mit kínál a Cartoon Network márciusban?

 

A Cartoon Network-ön megnézheted a kedvenc rajzfilmjeidet. Kedvcsinálónak itt a márciusi műsor!

 

pixel

pixel

 

nyomkoveto

CN-NYOMKÖVETŐK

Március 5. 10:45. Március 6-tól vasárnaponként 10:45

Új sorozat

A Cartoon Network vadonatúj élőszereplős sorozata minden epizódjában három gyerek és egy ismert felnőtt rendeződik csapatba, hogy kiránduljanak erdőn-mezőn, hegyen-völgyön át és közben izgalmas kihívásokat teljesítsenek. Minden feladathoz szükség lesz a játékosok leleményességére, informatikai tudására és edzettségére. A sorozatot megnyerő csapat pénzjutalomban részesül.

 

 

marceline

MARCELINE EREDETE

Március 28., 15:00, ismétlés: április 1., 18:20

Minisorozat & Maraton

Marceline már nem akar többé élőhalott vörös-szívó lenni, ezért Buborék hercegnőhöz fordul, aki megpróbál segíteni neki. Eközben a vámpírkirálynő öt legfélelmetesebb ellensége visszatér a múltból. Finnen, Jake-en és Buborékon a sor, hogy megállítsák a gonosztevőket, akiknek Marceline-re fáj a foguk. A Cartoon Network új minisorozatát Kalandra fel!-maraton vezeti fel.

 

 

kalandra

KALANDRA FEL!

Március 28-tól, hétköznap 18:20, ismétlés: hétvégén 19:45

Új részek (103a–106a, 109, 111, 112, 114, 115)

A Marceline eredete minisorozat után a Kalandra fel! története is halad tovább, ezúttal a 7. évaddal. Az egyik epizódban Finn és Jake Ooo ura megbízásából feltárják a Cukorország alatti tiltott területet, ahol megtalálják az édességeknek életet adó lényt. Egy másik részben Marceline segít Buborék hercegnőnek visszaszerezni a hatalmát, miután a Kullancs királynő „leváltotta” őt. További izgalmas szálak a Kalandra fel! új részeiben!

 

 

nagyfater

NAGYFATER BÁTYÓ

Március 14-től hétköznap 17:10, ismétlés hétvégén 18:10

Új részek (33a–34a, 35a–42)

A Nagyfater bátyó 2. évadának folytatásában is megannyi őrült történet vár a nézőkre. Az egyik részben elszabadul a káosz, amikor Nagyfater bátyó szájában ragad egy egész görögdinnye, egy másik epizódban Hasi Tasi vérfarkassá változik. Végre teljes epizódot kapnak a Nagyfater bátyó-bébik, azaz a szereplők kisbabakorú verziói is, amelyben segítenek az elnöknek hatástalanítani egy Külföldisztánból érkező rakétát.

 

 

mixelek

MIXELEK KÜLÖNKIADÁS

Március 27., 7:45

Új különkiadás

A LEGO Mixels termékcsaládja alapján készült, rövidfilmekből álló Mixelek harmadik húszperces különkiadása érkezik március végén. A Mixels: Every Knight Has His Day a világpremierrel közel egy időben kerül bemutatásra.

 

http://www.cartoonnetwork.hu/

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása