Fel
A kvízes játékokkal bárki játszhat. A nyereménysorsoláson csak az vehet részt, aki minden kérdésre jó választ kattintott be, valamint regisztrált felhasználó az Egyszervolt.hu oldalon, és belép az oldalra. Ezt a kvízjáték során is meg lehet tenni, a játék végén.
A nyerteseket a regisztráció során megadott e-mail címen értesítjük.
A kilépés-belépés szintén az Egyszervolt.hu oldalon történhet.
A személyes adatokat titkosan kezeljük.
A kisorsolt nyereményt nem áll módunkban átváltani sem készpénzre, sem más nyereményre!
 • Coco (6)

  Határidő: 2017.11.30 10:00
  A kis Miguel különös helyre kerül a Disney és a Pixar vadonatúj filmjében. A Coco november 23-tól a mozikban! (Hat éven aluliak számára nem ajánlott)
  Nyertesek

 • Barbie - Csillagok között

  Határidő: 2016.12.06 10:00
  Barbie kozmikus hercegnő, egy nap egy csodálatos új bolygóra utazik, hogy csatlakozzon a csillagmentő küldetéshez. Összefog tehetséges új barátnőivel, hogy megmentsék a galaxist ebben az izgalmas légdeszkás kalandban. Ha a a szívére hallgat és számíthat a barátai segítségére, Barbie lehet az a vezér, akire az egész univerzum régóta vár!
  Nyertesek

 • Vaiana (6)

  Határidő: 2016.12.13 10:00
  A Vaiana című film főszerereplője egy kalandvágyó tini, aki vakmerő küldetésre indul, hogy megmentse népét. Útja során Vaiana találkozik az egykoron hatalmas félistenként tisztelt Mauival, aki szárnyai alá veszi a lányt, hogy igazi felfedezőt faragjon belőle. Hatalmas szörnyekkel és elképesztő veszélyekkel szállnak szembe, s közben Vaiana teljesíti ősei küldetését és felfedezi azt, amit a legjobban keresett: saját magát. Vaiana a Disneytől, december 1-től a mozikban!
  Nyertesek

 • Antal Emese: Gyermek az asztalnál

  Határidő: 2016.12.20 10:00
  Mennyit és mit egyen az óvodás? Mit csomagoljunk tízóraira a kisiskolásnak? Min változtassunk, ha aznap edzése van? Mit tehetünk, ha válogatós, ha túl sovány vagy éppen duci? Vajon helyesen összeválogatott étel kerül-e csemete tányérjára? Ezekre, és számos hasonló kérdésre kaphatnak választ a szülők, Antal Emese új könyvéből.
  Nyertesek

 • Velence Resort&Spa - Élmények a családnak

  Határidő: 2016.12.27 10:00
  Négycsillagos családbarát szálloda vagyunk a Velencei-tó partján. Nemcsak számtalan medencével rendelkezünk, hanem saját tóparti stranddal és szórakoztató animátorokkal, akik hétfőtől vasárnapig, hetente megújuló tematikus programokkal űzik el az unalmas órákat. (A nyeremény utalvány 6 hónapon belül használható fel, a fürdő szabad kapacitásának függvényében.)
  Nyertesek

 • Fedezd fel a Csodák Palotáját!

  Határidő: 2017.01.02 10:00
  Látványos, szórakoztató, közérthető és átélhető módon mutatjuk be a természet törvényeit, a fizika csodálatos és meghökkentő világát – nem csak gyerekeknek. Interaktív tudományos kiállításunk az egész családnak feledhetetlen élmény!
  Nyertesek

 • Balerina (6)

  Határidő: 2017.01.27 10:00
  Félicie-nek, aki egy francia árvaházban él, egyetlen szenvedélye van: a tánc. Legjobb barátjával, a feltalálói babérokra törő Victorral vakmerő szökési tervüket végrehajtva Párizs felé veszik az irányt, a fények városába, ahol éppen csak belekezdtek az Eiffel-torony építésébe! Félicie-re sosem tapasztalt küzdelmek várnak; legjobb formáját kell hoznia és tanulnia kell hibáiból, hogy valóra váltsa legvadabb álmát: ő legyen a párizsi opera prímabalerinája.
  Nyertesek

 • Bébi úr (6)

  Határidő: 2017.04.18 10:00
  Attól a naptól kezdve, hogy az új kisöcsi hazaérkezik, a hétéves Tim érzi, hogy megváltoznak otthon a viszonyok. A jövevény taxin fut be, öltönyt meg diplomatatáskát visel, és be nem áll a szája – el is hódítja közös szüleik szeretetét...
  Nyertesek

 • Klasszikus diafilmek – Németh Istvántól

  Határidő: 2017.05.04 10:00
  Egyik legkedveltebb diafilm-rajzolónk Németh István. Az ő műveiből készült filmeket vetítünk május 7-én 11 órától az Art+Cinema-ban, szokásos havi eseményünkön. Kedvcsinálónak néhány kérdés (az 1960-as években készült) diafilmjeiről.
  Nyertesek

 • Verdák 3 (6V)

  Határidő: 2017.06.26 10:00
  A legendás Villám McQueen egyszer csak ráeszmél, hogy partvonalra szorították imádott sportágának ifjú versenyzői. Hogy ismét régi dicsőségében tündökölhessen, egy lelkes fiatal edző segítségéért folyamodik, aki tudja, miként lehet McQueen újra nyerő. A néhai Hudson Doki tanításai által is erősítve a #95-ös verda egy bajnok szívével bizonyítja a Szelep Kupa legjelentősebb futamán, hogy még nem áldozott le a napja!
  Nyertesek

 • Új diafilmek - 2017

  Határidő: 2017.10.30 10:00
  Kuflik, Boribon, Süsü, Bucó, Mimi, Böbe, Nap és Hold – régi ismerősök és új szereplők, kalandok, izgalmak, barátság és tanulságok. Megjelentek a Diafilmgyártó Kft legújabb kiadványai! Ezekhez kapcsolódnak kérdéseink:
  Nyertesek

 • Kinizsi Napok - 2015

  Határidő: 2015.07.27 10:00
  Három napig tartó vigadalomra hívjuk a Balaton-felvidék legszebb várába azokat a családokat, akik szeretnének elmerülni a középkori gasztronómia, a zene és a mese világában. 2015. július 31. és augusztus 2. között rendezik meg a Kinizsi Napokat, melynek megálmodója Mekler Norbert várkapitány, jó gazdához híven határon innen és túlról is hívott vendégeket a látogatók szórakoztatására. Gyerekelőadások, Gryllus Vilmos koncert és a népzenei örökségünk legismertebb őrzője, a Csík zenekar is fellép.
  Nyertesek

 • Kabóca a Városmajori Szabadtéri Színpadon

  Határidő: 2015.07.30 10:00
  Hogy a nyár se maradjon bábszínház nélkül, érdemes felkeresnetek a Városmajori Szabadtéri Színpadot, ahol augusztus 2-án a Kabóca Bábszínház előadását láthatjátok. Kérdéseink is erről szólnak. Jásszatok és nyerjetek egy családi belépőt a színházba!
  Nyertesek

 • Barbie, a rocksztár hercegnő

  Határidő: 2015.08.05 10:00
  Ebben a tempós musicalben Barbie egy modern hercegnőt alakít, akinek az élete a feje tetejére áll, amikor helyet cserél a híres rocksztárral. Két teljesen különböző világ ütközik! Miközben a rivális táborok vezetői megpróbálják helyrehozni a kavarodást, a két lány is megtanul alkalmazkodni a különböző csapatokhoz. Remekül szórakoznak, új és váratlan barátságokat kötnek.
  Nyertesek

 • Élő kaktusz-kövek a Füvészkertben

  Határidő: 2015.09.09 10:00
  A sivatagokra gyakran gondolunk úgy, mint kietlen, kő és homok borította tájra, ahol a kopár sziklák között néhány növény küzd az életéért. Azonban e tájon sem minden kő élettelen! A Magyar Kaktuszgyűjtők Országos Egyesülete 2015. szeptember 11. és 13. között rendezi meg az őszi Országos Kaktuszkiállítás és Vásárt, ahol a rendezvény fókuszában a magukat köveknek, kavicsoknak álcázó kaktuszok lesznek. Helyszín: ELTE Fűvészkert, 1083 Budapest, Illés u. 25.
  Nyertesek

 • Zene gyerekekre hangolva - BonBon Matiné játék

  Határidő: 2015.10.01 10:00
  Lukácsházi Győző, a BonBon Matiné alapítója, házigazdája legfontosabb feladatának a gyerekek zenei nevelését tartja. Célja, hogy már egészen korán megkedveltesse a gyerekekkel a zene világát, megpróbálva olyan alapokat adni számukra, melyeket felhasználva a későbbiek során hangverseny-látogató és kultúraszerető emberekké válhatnak. Újabban igyekszik a zenéhez kapcsolni a kultúra egyéb területeit, így a színházat, az irodalmat és a pedagógiát is.
  Nyertesek

 • Egyszervolt egy egyszervolt rét

  Határidő: 2015.11.12 10:00
  14 éves az egyszervolt.hu. Mindnyájunk kedvence lett a rét, rajta a kis állatok és egyéb kedves figurák. Kíváncsiak vagyunk, mennyire ismered a rét lakáit, és mennyire tudsz eligazodni az oldal tartalmaiban...
  Nyertesek

 • Bűvös Mesetorna 2

  Határidő: 2015.11.24 10:00
  Megérkezett az első, gyerekeknek szóló zenés, mozgásfejlesztő DVD és mesekönyv, melynek szerzője és sztárja Béres Alexandra! Az egyedi ötleten alapuló 77perces film célja, hogy a humor, a zene és a mese erejével bevonja és megmozgassa a képernyő előtt ülő kicsiket és nagyokat. Az interaktív mesekönyv és zenés DVD játékos módon neveli mozgásra a gyermekeket.
  Nyertesek

 • Dínó tesó (6)

  Határidő: 2015.12.08 10:00
  Mi történt volna, ha a dinoszauruszok életben maradnak? Arlo, a kis dínó különös emberi barátra tesz szert vándorútja során és megtudhatja, hogy mire képes valójában. Dínó tesó a mozikban!
  Nyertesek

 • Sonnentherme - télen is

  Határidő: 2015.12.15 10:00
  Ausztria egyik kedvelt élményfürdője a Sonnentherme, ahol számtalan vízi kaland és szórakozás várja az ide látogatókat! Az uszodában nemcsak a gyerekek szórakozhatnak, hanem a felnőttek is felfedezhetik a teljes kikapcsolódást. És mindezt a tél kellős közepén is...
  Nyertesek

 • Mesekavics

  Határidő: 2015.12.17 10:00
  A Mesekavicsok többek szimpla dekorációnál: a mágneses állatkákkal interaktív módon játszhatnak a gyerekek és felnőttek. A kavicsmágnesekhez ugyanis háttérképek is tartoznak, ezeken a kavicslények tetszés szerint ide-oda mozgathatók, hangulat és kedv szerint. A gyerekek eljátszhatják életük aktuális eseményeit, és ha a felnőttek odaülnek és részt vesznek a játékban, sokat megtudhatnak a kicsiket foglalkoztató kérdésekről.
  Nyertesek

 • Snoopy és Charlie Brown

  Határidő: 2015.12.21 10:00
  Karácsonytól 3D-ben a mozikban! A világhírű képregény-figurák megelevenednek. Egy nagy, kerekfejű kisfiú meg a bohókás kutyája végre a széles vásznon is bebizonyítja, milyen viccesek tudnak lenni.
  Nyertesek

 • Barbie: Titkos ügynökök

  Határidő: 2016.02.11 10:00
  Barbie és legjobb barátnői, Teresa és Renee keményen dolgozó tornászokból beépített titkos ügynökökké válnak ebben az izgalmas, akciódús kalandban! Egy szupertitkos kémügynökség megbízza őket, hogy eredjenek egy drágakövekre specializálódott besurranó tolvaj nyomába, akinek eddig mindig sikerült kereket oldania.
  Nyertesek

 • Érzelmi intelligencia a családban, a szülő-gyerek kapcsolatban

  Határidő: 2016.03.22 10:00
  A félnapos konferencián terítékre kerülnek a gyereknevelés legnehezebb kérdései: a családi szerepek, az önazonosság, a harmónia a karrier és család között, stb. A „jóbarátok kanapéra” barátainkat ültetjük, akik anyukaként és apukaként bepillantást adnak saját családjuk kulisszatitkaiba, élményeibe és tapasztalatokat osztanak meg velünk.
  Nyertesek

 • Pizsamátor - Rutkai Borival

  Határidő: 2016.03.22 12:40
  A Sárkányjárgányból a Pizsamátorok kalózhajót varázsolnak, és minden kalandot megúsznak! Útközben találkozunk Benszülött Bélákkal, a Citrom Cirkusz teljes társulatával, eljutunk a Porszívók földjére, sőt még a Balaton partjain is végig cirkálunk és integetünk a vonatozó Indián barátainknak. 16 vadiúj dal - Rutkai Bori új albumában
  Nyertesek

 • Sárkánykalandok

  Határidő: 2016.04.18 10:00
  Egy régi tölgyfaszekrény titkos ajtaján át különös vendégek érkeztek a Danubius szállodákba: négy kis sárkány. Nyomukban izgalmas kalandokkal és egy rejtélyes szövetséggel, amit a hotelben nyaraló gyerekekkel kötöttek. A sárkánykalandok elkezdődtek
  Nyertesek

 • MESE TV - dalok, mesék, rajzfilmek

  Határidő: 2016.06.02 10:00
  A mese.tv csatornát a Youtube-on is nézheted - de vajon mennyire ismered? Van kedved játszani? Ahhoz, hogy a helyes válaszokat megtudd, kattints a Youtube-ra, s böngéssz! Sok sikert!
  Nyertesek

 • Családi programok a Városmajori Szabadtéri Színpadon 1.

  Határidő: 2016.06.08 10:00
  A Budapesti Nyári Fesztivál több mint tíz éve Budapest nyári kulturális életének gazdag kulturális tartalommal és jelentős turisztikai vonzerővel bíró összművészeti fesztiválja. Június, július és augusztus hónapokban, tizenkét hétvégén át kínál szuperprodukciókat: színházi előadásokat, opera és musical bemutatókat, táncelőadásokat, koncerteket, látványos show-kat, prózai előadásokat, gyerekszínházat, jazz, világzenei, szimfonikus és crossover koncerteket számos műfajban, a család minden korosztálya számára.
  Nyertesek

 • Szenilla nyomában (6V)

  Határidő: 2016.06.16 10:00
  A Disney•Pixar egyik legjobban várt animációs filmje a nagy sikerű Némó nyomában folytatása. Szenilla útnak indul, hogy válaszokat találjon a múltjával kapcsolatos kérdésekre. Némó és apukája elkísérik kalandos útján... Június 16-tól a mozikban!
  Nyertesek

 • Családi programok a Városmajori Szabadtéri Színpadon 2.

  Határidő: 2016.06.22 13:00
  Egy barát akkor is barát, ha néha kinevet, vagy lefröcsköl vízzel, vagy direkt nem szólít a neveden. De barát-e a barát, ha haragszik? Ha nem adja kölcsön a ládáját? Ha nem áll ki melletted? Egy nap titokzatos idegen érkezése teszi próbára hőseink barátságát...
  Nyertesek

 • Családi programok a Városmajori Szabadtéri Színpadon 3.

  Határidő: 2016.07.11 10:00
  Miért ragaszkodik öt kicsi állat ahhoz az élőhelyhez, melyet bársonyos fű takart korábban, de már rég konzervdoboz-hegy, flakon-tenger borítja? Mert táplálékot és menedéket ad. Mert már megszokták, és mert szeretik. Mert itt vannak a barátok. És, talán mert amíg ők itt vannak, addig nem lehet nagyobb a baj. (A Turay Ida Színház zenés mesejátéka)
  Nyertesek

 • Családi programok a Városmajori Szabadtéri Színpadon 4.

  Határidő: 2016.08.08 10:00
  Az égig érő paszuly. Klasszikus magyar népmesék alapján írt történet, amelyben Jancsi, az éretlen és bizony néha mihaszna legény lusta kamaszból férfivá válik. Ehhez azonban fel kell jutnia a rejtélyes paszuly tetejére, ott pedig le kell győznie a Rettentő Óriást. A feszes ritmusú előadásban a színészek közvetlenül a gyerekeket szólítják meg, de felnőtt nézőink is jól szórakozhatnak a látványos kalandok során.
  Nyertesek

 • De jó, de jó - gyerekhajó

  Határidő: 2016.08.15 10:00
  Ha végre itt a nyár, és meleg az idő ..., akkor irány a Minimax Gyerekhajó!
  Nyertesek

 • A kis kedvencek titkos élete

  Határidő: 2016.08.24 10:00
  Az ötödik egészestés animációs filmjében az Illumination Entertainment és a Universal Pictures feltárja, mit művelnek kis kedvenceink otthon nap mint nap, miután mi elmentünk dolgozni, vagy az iskolába. Az új animációs vígjáték rendezője a két Gru filmet is jegyző Chris Renaud.
  Nyertesek

 • Hajó, ha jó - Gyerekhajó!

  Határidő: 2016.09.15 12:00
  Budapesten is vár megújult Minimax Gyerekhajó. Szeptember 18-án koncerttel és számos izgalmas programmal hajózik ki a Minimax Gyerekhajó Budapesten a Batthyányi térről 10 órakor. Gyere és bulizz velünk! A fergeteges hangulatot a koncertek mellett számos program - arcfestés, társajáték, nyereményjáték, fotózás - garantálja. Fellép az Apacuka zenekar.
  Nyertesek

 • Kubo és a varázshúrok (12)

  Határidő: 2016.09.28 12:00
  Az új, nagyszabású akció-kalandfilm egy képzeletbeli Japánban játszódik. Hőse az okos, jószívű Kubo, aki azzal keresi szerény kenyerét, hogy történeteket mesél a tengerparti városka lakóinak. Ám nyugodt élete egy csapásra a feje tetejére áll, amikor véletlenül megidéz egy szellemet a múltjából, aki alászáguld az egekből, hogy végrehajtson egy régi bosszút. A menekülni kényszerülő Kubo izgalmas kalandoknak vég neki...
  Nyertesek

 • Trollok - Vár egy vidám világ (6)

  Határidő: 2016.11.02 10:00
  Nagy szemű, borzas hajú, színes kis figurák ők, akik saját világukban élnek. Ám két troll kénytelen vándorútra indulni: olyan tájakra jutnak el, és olyan kalandokba keverednek, amikről troll korábban nem is álmodott – és amitől biztosan az égnek áll a haja. A Spongya Bob-film és a Kung Fu Panda csapata újra különleges figurákból hozza ki a lehető legviccesebbet és legjátékosabbat.
  Nyertesek

 • A sárkányok visszatértek - Sárkánykalandok II.

  Határidő: 2016.11.17 10:00
  A Danubius szállodák különleges lakói visszatértek! A négy kedves kis sárkány és a gyerekek újabb kalandokba keverednek, ezúttal Balatonfüreden. Megvívnak a trükkös Méregzsákkal, harcolnak koboldokkal, részt vesznek a Nagy Aranyhal Tusán, és talán fény derül a két világ közös titkára is.
  Nyertesek

 • BerGer Szimat Szolgálat

  Határidő: 2016.11.17 10:00
  A BerGer Szimat Szolgálat egy magánnyomozóiroda, amit a bácsikáim alapítottak, Bernát és Gerzson. Nemrég elmentek nyugdíjba, és átvettem tőlük a céget. Azóta hihetetlen kalandjaim vannak. Ha kíváncsi vagy rá, el is olvashatod Nyulász Péter és Ritter Ottó: A fürdők réme című könyvében. Oh bocsánat, még be sem mutatkoztam: én Bugac Pongrác vagyok.
  Nyertesek

 • Varázslatos Rejtekfölde

  Határidő: 2016.12.01 10:00
  Gyertek, látogassatok el szüleitekkel Mikuláskor (december 3-4.) a Danubius Gellért Mesehotelbe! Lesz rengeteg játék, vasútmodell, gyerek standup, miközben megelevenednek a Sárkánykalandok című könyv helyszínei és szereplői, és minden a mesebeli Varázslatos Rejtekföldévé változik.
  Nyertesek

 • A szép és a szörnyeteg

  Határidő: 2015.06.18 10:00
  A történet régi, mégis időtlen: egy kis falucskában él egy káprázatosan szép és okos leány, akit szerelmével üldöz a jóképű, de durvalelkű Gérald. Egy napon a lány apját rabságba ejti a környéken lakó, rettegett szörnyeteg, és „váltságdíjként” a leányt kéri, aki önként besétál a szörny kastélyába. Ahogy telnek a napok, úgy ismeri és szereti meg egyre jobban a taszító külső mögött jólelkűnek és nemesnek bizonyuló herceget. Csodálatos zene, káprázatos jelmezek és lélegzetelállító díszlet teszi felejthetetlenné az előadást.
  Nyertesek

 • Agymanók (6V)

  Határidő: 2015.06.30 10:00
  A Disney-Pixar legújabb animációs alkotása egészen különleges helyszínen - az emberi agyban játszódik. Mint mindannyiunkat, Riley-t is az érzelmei vezérlik, az érzelmek a Riley agyában található Központban laknak, mindennapi munkájuk során pedig azon dolgoznak, hogy a lányt átvezessék a mindennapok kihívásain. Ahogy Riley az érzelmeivel küzdve próbálja megszokni új helyzetét, a Központban kitör a káosz. Bár Riley legfontosabb érzelme megpróbálja a dolgok pozitív oldalát láttatni, összetűzésbe kerül a többi érzelemmel...
  Nyertesek

 • Alvin és a mókusok - A mókás menet (6)

  Határidő: 2016.01.26 10:00
  A mókusok szeretnének nyugodtan élni. Számukra a nyugalom sok éneklést, sok evést és rengeteg rendetlenséget jelent, ám nevelőapjuk, felforgatja a békés hétköznapokat. Meg akarja kérni a barátnője kezét, és hogy ne álljanak az új családja útjába, meg akar szabadulni a mókusoktól...
  Nyertesek

 • Zootropolis (6)

  Határidő: 2016.03.08 10:00
  Zootropolis, a modern emlősök fővárosa. Amikor megérkezik a városba Judy, a zöldfülű rendőr nyuszi, elszántan bizonyítani akar, ezért ugrik az első lehetőségre, hogy a végére járjon egy ügynek, még ha együtt is kell dolgoznia a gyors észjárású szélhámos rókával. Március 3-tól a mozikban.
  Nyertesek

 • Iszkiri - Uzsgyi a buliba!

  Határidő: 2015.01.06 10:00
  Az Iszkiri Zenekar mindhárom tagja gyakorló apuka, akik főállásban valamennyien gyermekekkel foglalkoznak. Ugyanakkor évtizedek óta profi zenészek is, a legkülönfélébb zenei stílusokban. Egyszer aztán úgy döntöttek, hogy civil foglalkozásukat és legfontosabb hobbijukat összekötik. Azóta számtalanszor játszottak már gyermekközönség előtt. Gyere el, hogy megnézd, hogyan zenélnek, és érezd jól magad!
  Nyertesek

 • Hős6os (6)

  Határidő: 2015.01.20 10:00
  Az akciódús kaland a robotok építésével foglalkozó, zseniális Hiro Hamada körül forog, aki barátai segítségével megtanulja kiaknázni briliáns agyának minden egyes tekervényét. Ebben segítségére van testvére a szintén lángész Tadashi, és néhány zseniális barát. Egy veszedelmes összeesküvés felderítésében részt vesz még a Baymax nevű robot, és a legmodernebb kütyük arzenálja...
  Nyertesek

 • Farkasházi Réka és a Tintanyúl

  Határidő: 2015.02.10 10:00
  A Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar a Fonogram-díjra jelölt Hajnali Csillag peremén című lemez után új albummal örvendezteti meg a közönségét. Követve a hagyományokat a harmadik lemez anyagának vázát is egy hazai kortárs költő, Finy Petra versei adják. Február 22-én a Budapest Jazz Clubban lemezbemutató koncertje lesz, a műsor házigazdája Dolák-Saly Róbert.
  Nyertesek

 • Spongyabob - Ki a vízből!

  Határidő: 2015.02.10 10:00
  Február 12-től végre a mozikban is láthatod kedvenc hőseidet. Ha szeretnéd megnyerni a filmes ajándékokat, válaszolj a következő kérdésekre!
  Nyertesek

 • Eszter-lánc koncert kicsiknek

  Határidő: 2015.02.12 10:00
  Családias, akusztikus koncert február 3-án, kedden 9:00, 10:00 és 11:00 órakor, a Marczibányi téren. Lépjetek be a barátságos zeneszobába, üljetek le a puha párnákra, hunyjátok le a szemeteket és máris kezdődik a varázslat! A mese-erdő közepén, ezernyi titok közepette hangszerek és bábok keltik életre a szereplőket. Kalandos útjuk gyerekdalok, népdalok, kortárs költők megzenésített versei között kanyarog. Az Eszter-lánc Mesezenekarhoz bárki csatlakozhat, és a koncert után a hangszersimogatón minden hangszerrel barátságot köthet.
  Nyertesek

 • Csingiling és a Soharém legendája (6)

  Határidő: 2015.02.13 10:00
  Gida a vidám állattündér összebarátkozik a hatalmas és titokzatos lénnyel, a Soharémmel. Míg Csing és a többi tündér aggódva nézik Tündérlak új lakóját, a felderítő tündérek úgy döntenek, inkább foglyul ejtik a lényt, mielőtt az elpusztítja az otthonukat. Gida azonban a szívére hallgat és kockáztatja a többiek barátságát, amikor arra kéri őket, segítsenek megmenteni a Soharémet. A filmben Csingiling és a Disney tündérei a megszokott, szívmelengető mesevilágból indulnak a kalandra.
  Nyertesek

 • Konyhakiállítás 2015

  Határidő: 2015.02.25 10:00
  Konyha- és étkezőbútorok, kis- és nagygép újdonságok, konyhai eszközök... Helyszíni bemutatókkal és különleges gasztronómiai programok várnak a konyhakiállításon! Papp László Budapest Sportaréna, 2015.02.27. - 03.01.
  Nyertesek

 • Shaun, a bárány (6)

  Határidő: 2015.02.26 10:00
  Shaun egy okos, ám rosszcsont bárány, aki minden erejével azon van, hogy feldobja az unalmas tanyasi napokat. Egy idő után úgy dönt, izgalmasabb kalandok után néz, ám az események hirtelen elszabadulnak. Shaun csínytevésének eredményeként a Gazda kénytelen lesz hátrahagyni szeretett farmját. Vajon megússza a kalandot a birkanyáj? A film egy lendületes, vidám kaland, amelyben záporoznak a jobbnál jobb poénok, de meglepő fordulatokból sincs hiány.
  Nyertesek

 • A tenger dala

  Határidő: 2015.02.27 10:00
  A tenger dala csodálatos mese Benről és kishúgáról, Saoirse-ról, aki az utolsó fókatündér. A két testvér kalandos útra indul egy ősi, varázslatos legenda nyomában, hogy hazatérjenek tengerparti otthonukba. A csodálatos képi világú mesét a fókatündérek ősi legendája ihlette. Március 5-én érkezik a hazai mozikba A TENGER DALA című Oscar-díjra jelölt animációs családi film. Játssz velünk és nyerj mozijegyeket!
  Nyertesek

 • Muzsikáló madárház

  Határidő: 2015.03.12 10:00
  A Kaláka együttes madarakról szóló dalai népesítik be a mesekönyv madáretetőjét. A madarak feltűnnek a dalszövegekben, melyek kiváló költők versei, és a gyönyörű, színes, élethű illusztrációkban is. Cinkék, rigók, varjak, verebek - rengeteg madár tölti velünk a hideg telet! Melegíteni nem tudjuk őket, de etetni annál inkább! Gryllus Vilmos bevezetői hasznos tanácsokkal látják el a gyerekeket a madáretetés fortélyairól.
  Nyertesek

 • Kerti életmód, Kert-tervezés, Kertépítés

  Határidő: 2015.03.18 14:00
  A Gardenexpo hagyományosan a tavasz hírnöke, bemutatjuk a legújabb trendeket. Az eseményen a kertépítés és teljes kertfelújítás előtt állók éppúgy megtalálják azt, amire szükségük van, mint a kis terasszal rendelkezők és a hobbikertészek. A zöld környezetről a helyszínen felépülő díjnyertes bemutatókertek mellett azonos jeggyel látogatható társrendezvényünk is. Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna.
  Nyertesek

 • Végre otthon ! (6)

  Határidő: 2015.03.18 18:00
  A Galaxis legidegesítőbben optimista űrlénye, akit az sem lendít ki mindent átfogó boldogságából, hogy saját népe üldözi keresztül a világűrön, a Földön bujkál. Egy magányos és makacs kamaszlány talál rá, és bár sem a világlátásukban, sem a végtagjaik számában nincs bennük semmi közös, mégis együtt menekülnek keresztül néhány földrészen és számtalan kalandon. Mozibemutató: 2015. március 26.
  Nyertesek

 • „Baby Days“ a Sonnentherme élményfürdőben

  Határidő: 2015.04.02 10:00
  Ausztria egyik kedvelt élményfürdője a Sonnentherme, ahol számtalan vízi kaland és szórakozás várja az ide látogatókat! Az uszodában nemcsak a gyerekek szórakozhatnak, hanem a felnőttek is felfedezhetik a teljes kikapcsolódást. A helyes válaszokat beküldők között 2 db családi belépőt sorsolunk ki.
  Nyertesek

 • Húsvét a Budai Várban

  Határidő: 2015.04.02 10:00
  Húsvéti kézműves, népművészeti és gasztronómiai vásár, mellette mesterségek bemutatói és valódi hungarikumok. A gyerekeket regélő meselabirintus, Bóbita Kikeleti Mesekert, ügyességi és az ünnepkörhöz kapcsolódó játékok várják. A színes forgatag a Vár legszebb részein átkígyózó tavaszköszöntő menettánccal és a gólyalábasok attrakcióival veszi kezdetét.
  Nyertesek

 • Végre otthon - új játék ! (6)

  Határidő: 2015.04.09 10:00
  A Galaxis legidegesítőbben optimista űrlénye, akit az sem lendít ki boldogságából, hogy saját népe üldözi a világűrön át, a Földön bujkál. Egy magányos és makacs kamaszlány talál rá, és bár sem a világlátásukban sem a végtagjaik számában nincs bennük semmi közös, mégis együtt menekülnek néhány földrészen és számtalan kalandon keresztül. Bemutató: 2015. március 26.
  Nyertesek

 • Madagaszkár pingvinjei

  Határidő: 2015.04.16 10:00
  Az Így neveld a sárkányodat filmeket is gyártó stúdió új animációs vígjátékában a Madagszkár legjobb fej pingvinjei akcióba lendülnek! Egy titokzatos kémszervezet segítségével vetik magukat egy nyolclábú főgonosz nyomába. Végre Blu-rayen és DVD-n is!
  Nyertesek

 • Orchidea kiállítás, 2015

  Határidő: 2015.04.16 10:00
  Kevesen tudják, hogy Észak-Thaiföld az egyik leggazdagabb élőhelye az orchideáknak, itt még nem ritkaság a fákról csüngő sárga, fehér, rózsaszín Dendrobium, vagy a kicsi, egzotikus virágú Bulbophyllum. A fajokról, tartásuk módjáról részletes útbaigazítást kaphatnak a látogatók a Magyar Orchidea Társaság tavaszi kiállításán, ahol meg is vásárolhatók e csodás növények. (április 17-19., Vajdahunyadvár)
  Nyertesek

 • Kaláka - Pocakos Koncert

  Határidő: 2015.04.17 10:00
  Az ápr. 12-i koncertre azokat a kisbabákat várjuk, akik még a mamájuk pocakjában laknak. A várandósság, a várakozás különleges időszakát külön erre az alkalomra összeállított műsorral szeretnénk megünnepelni velük. Szeretetteljes légkörű zenehallgatásra invitáljuk a babákat saját gyermekkorunk kedvenc zenekarának tagjaival és két csodálatos hangú énekesnővel, akik maguk is édesanyák.
  Nyertesek

 • Janikovszky Éva: A lemez két oldala

  Határidő: 2015.04.28 10:00
  Janikovszky Éva: A lemez két oldala – képzeletszínház felnőtteknek az írónő születésnapján. Biztos mindenkinek ismerős, ha a saját véleménye nagyon eltér a saját korábbi véleményétől, csak mert közben egy másik szerepbe került, és már nem az anyukáját kell győzködnie ugyanarról, hanem a gyerekét. A fergeteges előadás gyorsan magával ragadja az embert, az elragadtatottság állapotában viszont nehéz színlelni, így a röhögés feloldja azokat a gátlásokat, amik ezekben a helyzetekben rakódnak ránk...
  Nyertesek

 • Bűvös Mesetorna

  Határidő: 2015.05.24 10:00
  Megérkezett az első, gyerekeknek szóló zenés, mozgásfejlesztő DVD és mesekönyv, melynek szerzője és sztárja Béres Alexandra! Az egyedi ötleten alapuló 77perces film célja, hogy a humor, a zene és a mese erejével bevonja és megmozgassa a képernyő előtt ülő kicsiket és nagyokat. Az interaktív mesekönyv és zenés DVD játékos módon neveli mozgásra a gyermekeket.
  Sorsolás alatt

 • Meglepetés a Kinizsi várban

  Határidő: 2015.05.28 10:00
  Május utolsó vasárnapja a gyerekeké, amit ágyúlövéssel, dárdahajítással, íjászattal is ünnepelhetnek a Kinizsi várba érkező gyerekek. A várbelépővel igénybe vehető extra gyermeknapi programok közül a legnagyobb kedvenc a pónilovaglás, de a régi mesterségek kipróbálása is örömöt jelent minden látogatónak. A várnyomda, a vár jellegzetes tornya, a várbörtön és a Történelmünk nagyjai című kiállítás is a múlt felidézését segíti. Szeretettel várunk minden leendő vitézt és hercegkisasszonyt a nagyvázsonyi Kinizsi várban!
  Nyertesek

 • Bagolyóvoda

  Határidő: 2015.06.02 10:00
  Készségfejlesztő játékaink a kisgyermek bontakozó kíváncsiságát fokozatosan elégítik ki. Elsősorban 3-5 éves gyerekek számára készítjük egyedi, minőségi, kézzel készített fejlesztő társasjátékainkat. A tapasztalat azt mutatja, hogy nemcsak az óvodás, de a bölcsődés és kisiskolás gyerekek is örömüket lelik bennük.
  Nyertesek

 • Okosdoboz - ismered?

  Határidő: 2015.06.11 10:00
  Az Okosdobozzal játékosabbá, élvezetesebbé tehetjük a tanulást. Használata egyszerű, s lehetőséget ad otthoni gyakorlásra és iskolai tudásfelmérésre egyaránt. A megvásárolható fejlesztő játékok folyamatosan bővülő kínálata jelenleg 251 különböző témakör játékos tanulásának támogatására szolgáló interaktív feladatsort, és azokban több mint 1506 feladatot tartalmaz!
  Nyertesek

 • Mickey Egér kvíz

  Határidő: 2014.02.04 10:00
  A régi idők klasszikus Mickey Egere visszatért a képernyőre, és barátaival együtt beveszi a világ nagyvárosait. Ha te is készen állsz, hogy belecsapj a világjáró kalandba, akkor játssz egyet Mickey Egérrel és velünk! Keresd Mickey Egér klasszikus kalandjait szombaton és vasárnap 10:55-kor a Disney Csatornán!
  Nyertesek

 • Sárkányok: A Hibbant-sziget védelmezői

  Határidő: 2014.02.06 10:00
  Az Így neveld a sárkányodat! című animációs film alapján íródott, többszörös Annie-díjas sorozat második évadja, a Sárkányok: A Hibbant-sziget védelmezői február 3-tól látható a Cartoon Networkön. Nyomon követhetjük, amint a főszereplő, Hablaty és sárkánya vezényletével a Hibbant-sziget szedett-vedett harcosai tapasztalt és hős védelmezőkké válnak, akik képesek a sziget törékeny békéjének fenntartására. Nem könnyű a dolguk: a csapatnak nem várt ellenségekkel kell szembenéznie. A sziget vikingjeinek fel kell készülni a száműzött törzsek esetleges támadására.
  Nyertesek

 • A Konyha már a spájzban van

  Határidő: 2014.02.27 12:00
  Tervezgetjük és ábrándozunk róla, rengeteg fotót és katalógust nézünk át, miközben keressük az igazit. És a Konyhakiállításon végre találkozhatunk is vele: az új konyhánkkal! A Konyhakiállítás február 28-március 2. között várja látogatóit bútor- és konyhagép premierekkel, design díjas fejlesztésekkel, valamint kiegészítő-, kisgép- és konyhafelszerelési újdonságokkal a Budapest Sportarénában.
  Nyertesek

 • Okos Doboz – játék a tanulás!

  Határidő: 2014.03.04 10:00
  Játssz velünk és nyerj! Az Okos Doboz Neked készült, mert tudjuk, hogy játszani jó! Játszol és közben okosodsz! Ha kipróbálod az ingyenes játékainkat, megtudhatod, hogy mit rejt az elvarázsolt kastély, hogy mennyi csokit dézsmált a csokitolvaj és még sok-sok érdekességre is lelhetsz! Ha ügyesen válaszolsz az Okos Dobozzal kapcsolatos kérdésekre mozijegyet nyerhetsz!
  Nyertesek

 • Kaláka Kicsiknek délelőtt, meglepetésvendéggel

  Határidő: 2014.03.09 10:00
  A legkisebbeknek szóló koncertekre azokat a kisgyermekeket várjuk szüleikkel, akiknek a mamájuk és a papájuk egykoron a Kaláka dalain nőtt fel. Gyermekkorunk legkedvesebb zenekarai szinte észrevétlenül válnak saját gyermekeink kedvenceivé. Ültetett nézőtér és hangosítás nélküli, közvetlen hangvételű örömmuzsikálásra invitáljuk a gyerekeket egy kicsi, barátságos zeneszobába. Ebben a szeretetteljes légkörben ismerkedhetnek meg a zene csodálatos világával.
  Nyertesek

 • Játékmester - Állatkerti Játszóház

  Határidő: 2014.03.13 10:00
  Az Állatkert Játszóház családi játszóház, ami azt jelenti, hogy a gyermek a szüleivel, kísérőjével együtt látogathatja a játszóházat. Az Állatkert Játszóház 600 nm-en, klimatizált vendégtérrel várja látogatóit. A játéktér több egységre van osztva, hogy a gyermekek könnyen eligazodjanak a játékrengetegben. Játszóházunkban minden gyermek megtalálja a korosztályának megfelelő játékokat!
  Nyertesek

 • Az internet nem felejt!

  Határidő: 2014.03.18 10:00
  A feladat: Segíts Kiminek a mondatokat befejezni! Kattints arra a folytatásra, amivel kiegészítve szerinted helyes a mondat! A helyes megfejtések a biztonságos internetezés alapszabályait tartalmazzák.
  Nyertesek

 • Keressük együtt 2014 legjobb gyerekdalát!

  Határidő: 2014.03.20 10:00
  Európában is egyedülálló kezdeményezést indított útjára a Picur Rádió, Magyarország első gyerekrádiója: Picur viaDAL néven dalversenyt hirdetett a magyar gyerekdalokat játszó zenekarok számára. A pályázati felhívásra 32 zenekar 76 dallal nevezett. A legjobb 16 dal 2014. március 23-án mutatkozhat be a Petőfi Csarnokban egy családi fesztivál keretében.
  Nyertesek

 • A Gardenexpo köszönti a tavaszt!

  Határidő: 2014.03.20 10:00
  Akár kertépítés előtt állunk, akár a teraszunkat szeretnénk kicsinosítani, a Gardenexpón minden kérdésre kész megoldásokat találunk. A legújabb kerti bútorok, medencék, grillek, szerszámok, kerti gépek, árnyékolástechnikai megoldások és kertépítéshez használt anyagok mind megtalálhatók a rendezvényen, ahol balkonnövényekből is bevásárolhatunk. (Budapest, 2014. márc. 21-23.)
  Nyertesek

 • A Gumball csodálatos világa

  Határidő: 2014.03.24 10:00
  Kövesd a Gumball csodálatos világa hihetetlen kalandjait a Cartoon Network csatornán hétköznaponként 7.00 óra 20-kor hétvégenként 16.00 óra 5-kor, vagy nézd meg a legjobb Gumball epizódokat egyben március 8-án szombaton. Készítsd el saját Gumball szereplődet, használd szárnyaló fantáziádat, és rajzold meg magad vagy tervezd meg a Cartoon Network weboldalán található szereplőkészítővel!
  Nyertesek

 • Palacsintás király

  Határidő: 2014.04.03 10:00
  Fésüs Éva: Palacsintás király Családi koncertsorozat Zene, játék, színház, kicsiknek, nagyoknak... mindenkinek. Művészeti vezető: Lakatos György 2014. április 6. vasárnap 11:00 Zeneház
  Nyertesek

 • A lemez két oldala

  Határidő: 2014.04.17 10:10
  Újra színpadon, Janikovszky Éva: A lemez két oldala c. műve. A tavalyi sikeres bemutató után, most nagyobb nézőközönség előtt látható az előadás. Időpont: 2014. április 23. szerda, 19 óra, helyszín: Marczi Közösségi Tér, színházterem.
  Nyertesek

 • Legyen gyerekjáték a napvédelem! 1.

  Határidő: 2014.04.22 10:00
  A dm drogerie markt idén negyedik alkalommal indítja útjára „a Nap gyermekei” elnevezésű edukációs programját, melynek célja, hogy szakemberek segítségével felhívja a nyilvánosság, főleg a szülők és a pedagógusok figyelmét a napvédelem fontosságára, és a magyarországi óvodákat pályázat útján naptejekkel támogassa. A programban a dm együttműködő partnere a Garnier Abre Solaire, a Melanoma Mobil, és az „Egyszervolt”- a Magyar Gyermekkultúráért Közhasznú Alapítvány.
  Nyertesek

 • Visszatérés Óz birodalmába

  Határidő: 2014.05.05 10:00
  Dorothy épp csak hazatért Óz földjén tett varázslatos utazásáról, de máris új kalandok hívják a szivárványon túlról. Óz földjének lakói nagy bajban vannak. A gonosz nyugati boszorkány testvére, a körmönfont Udvari Bolond teljes hatalomátvételre készül. Dorothy így ismét útnak indul, hogy egyesítse erejét régi barátaival, és együtt induljanak a Bolond ellen. A Visszatérés Óz birodalmába családi film 2D-ben és 3D-ben is megtekinthető lesz.
  Nyertesek

 • Tavaszi orchidea- és bromélia kiállítás Budapesten

  Határidő: 2014.05.08 10:00
  A Magyar Orchidea Társaság tavaszi kiállításán Afrika orchideáit mutatja be a látogatóknak, természetesen sok egyéb, más földrajzi területről származó példányokkal együtt. Helyszín: Mezőgazdasági Múzeum, Vajdahunyadvár, Városliget. 2014. május 9-11.
  Nyertesek

 • Hogy legyen egy JÓ NYARAD!

  Határidő: 2014.05.08 10:00
  Vakációváró fesztivál és Táborexpo. Május 11-én egy napra minden gyerkőcnek VAKÁCIÓT hirdetünk! A Felelős Szülők Iskolája a GRUND keretében immár harmadik alkalommal mutat be minőségi szabadidős programokat, táborokat, képesség- és készségfejlesztő játékokat, foglalkozásokat, melyek szórakoztató, és tartalmas időtöltést kínálnak a nyári vakációban is. Az egész napos családi fesztiválon baba-mama sarokkal, ugráló várral, Gipszkorszak Játszóházzal, az ELEVENPARK játékaival és a Tropicarium állatsimogatójával várunk Benneteket!
  Nyertesek

 • Kaktuszkiállítás és Vásár

  Határidő: 2014.05.13 10:00
  Az évente megrendezett tavaszi Kaktuszkiállítás és Vásár e színes virágokkal gyönyörködtető növények kedvelőinek, gyűjtőinek az egyik legfontosabb eseménye. A kiállításon megismerkedhetnek a kaktuszok és más pozsgás növényekkel, a kiállítás időpontja egybeesik a legtöbb kaktusz-faj virágzásának idejével is, így a szép, napos időben csodálatos, nyíló kaktuszvirág-rengeteggel várják a szervezők a kedves látogatókat. A kiállítás egyben vásár is. Helyszín: ELTE Füvészkert, Budapest 1083 Illés u. 25. Időpont: 2014.május 16-17-18. Nyitva tartás: 9.00-17.00.
  Nyertesek

 • Farkasházi Réka utó-anyáknapi és elő-gyereknapi bulija

  Határidő: 2014.05.15 10:00
  Farkasházi Réka és a Tintanyúl - utó-anyáknapi és elő-gyereknapi bulija 2014.05.18 (vasárnap). (Farkasházi Réka ének, Csiszár Ferenc gitár, vokál - Kálmán Tamás gitár, vokál - Studniczky László basszusgitár, Delov Jávor dob) Helyszín: Budapest Jazzclub (1136 Budapest, Hollán Ernő utca 7.) Program az egész családnak már reggel 10.00-től délutánig. Hozd magaddal a Nagymamádat is, hogy részt vehessetek a koncert utáni sorsoláson! A koncert előtt: diafilm vetítés a 60 éves Diafilmmel. Válogatás a legszebb diafilmekből, élő zenei aláfestéssel.
  Nyertesek

 • Legyen gyerekjáték a napvédelem! 2.

  Határidő: 2014.05.20 10:00
  A dm drogerie markt idén negyedik alkalommal indítja útjára „a Nap gyermekei” elnevezésű edukációs programját, melynek célja, hogy szakemberek segítségével felhívja a nyilvánosság, főleg a szülők és a pedagógusok figyelmét a napvédelem fontosságára, és a magyarországi óvodákat pályázat útján naptejekkel támogassa. A programban a dm együttműködő partnere a Garnier Abre Solaire, a Melanoma Mobil, és az „Egyszervolt”- a Magyar Gyermekkultúráért Közhasznú Alapítvány.
  Nyertesek

 • Ben10 visszatér!

  Határidő: 2014.05.20 10:00
  Nincsen hős társ nélkül! Május 12-től új részekkel tér vissza a Ben10: Omniverzum a Cartoon Networkre! Válaszolj helyesen kvízünk kérdéseire, és nyerj egy szuper Ben10 ajándékcsomagot!
  Nyertesek

 • Mit tudunk anyajegyeinkről?

  Határidő: 2014.06.03 10:00
  A melanoma egy olyan betegségnek a neve, amiről nagyon kevesen tudják, hogy egyáltalán létezik, pedig ez az egyetlen rosszindulatú daganat, amelynek korai felfedezésére jó esély van, hiszen legtöbbször a bőrön alakul ki, és így észrevehető. A melanoma leggyakrabban a bőrben lévő pigmentsejtekből alakul ki: ilyen sejtek vannak az ép bőrben és az anyajegyekben is. Pontosan nem tudni, hogy milyen hatásra (káros UV sugárzás, genetikai eltérések, hajlam), de egy sejt meghibásodik, korlátlanul és megállíthatatlanul osztódni kezd: elindul a melanoma növekedése…
  Nyertesek

 • Cartoon Network Fociakadémia

  Határidő: 2014.06.05 10:00
  2014. május 16-án újra elindult a nagysikerű Cartoon Network Fociakadémia. A CN Fociakadémia 2014 világbajnokság alkalmából elhozza Brazíliát: a verseny győztese lehetőséget kap, hogy néhány trükköt személyesen a brazil válogatott Luiz Gustavótól tanuljon meg. A játékban 15 év alatti gyermekek tölthetik fel focis trükkjeiket a Cartoon Network weboldalán május 16-tól június 13-ig.
  Nyertesek

 • A rátóti csikótojás

  Határidő: 2014.06.12 10:00
  Aki még nem látott csikót tojásból kikelni, az bizonyára sosem járt Rátóton. Nincs a világnak még egy sarka, ahol a bírót és a vének tanácsát akkora ésszel áldotta volna meg a teremtő, mint abban a faluban. Már a fél ország rajtuk kacag, de ők nem tágítanak a hiedelmüktől, miszerint az a hatalmas úritök, amit egy jámbor falubéli hozott be nekik a mezőről, az bizony egy csikótojás, és megfelelő melengetés után érett lovacskát fog "elleni".
  Nyertesek

 • Egyszervolt - Vakációváró, nyári ünnepek

  Határidő: 2014.06.30 10:00
  Lassan véget ér a tanítás, jön a nyár, s mint mindig, lesz benne néhány különleges ünnep. Csillagászati és néprajzi érdekességek, ősi rítusok és mezőgazdasági munkák sorakoznak a nyári ünnepkörben. Ismered-e őket?
  Nyertesek

 • Foci minden mennyiségben!

  Határidő: 2014.07.08 10:00
  Zajlik a foci VB, kicsik és nagyok egyaránt focilázban égnek. Mindenki izgatottan várja a meccseket és a kedvenc csapatáért szorít. Mutasd meg, mennyit tudsz a fociról!
  Nyertesek

 • Disney-hercegnő Iskola

  Határidő: 2014.07.10 10:00
  A hercegnőket ismerheted a kedvenc meséidből: itt van Belle, Aranyhaj, Mulan és a többiek. A hercegnők nem csak szépek, elegánsak, hanem értenek a művészetekhez, sőt táncolni és lovagolni is tudnak. A Disney-hercegnő iskola legújabb sorozatában sok mindent megtudhatsz a kedvenceidről.
  Nyertesek

 • A tücsök és a hangyák

  Határidő: 2014.07.11 10:00
  Az ismert mese színpadi előadásában egy hangya helyett három szorgoskodik, és készül a télre. "Állati" és mégis igen emberi kapcsolataik jelennek meg mozgásukban, fura és mulatságos nyelvükben. Az énekes-filozófus, jókedvű tücsök nagy gondot jelent a munkához szokott hangyavezérnek, akit zavar ez a haszontalanság, és aki ezért szinte folyamatos vitában áll két vidám és békés társával.
  Nyertesek

 • Repcsik: A mentőalakulat (6V)

  Határidő: 2014.07.22 10:00
  Rozsdás, az egyszerű kisvárosi permetezőgépből lett repülőbajnok visszatér, hogy új szerepben próbálja ki magát a Disney legújabb, nagy fordulatszámon pörgő animációs kalandfilmjében. Rozsdást a veterán mentőhelikopter, Penge erdőőr és csapata veszi a „szárnyai alá”, hogy légitűzoltót faragjon belőle. Frissen szerzett tudására pedig nagy szüksége lesz, amikor a Dugattyúcsúcs Nemzeti Park lángba borul … Július 17-től a mozikban 3D-ben! (6V)
  Nyertesek

 • MárkusZínház: A Jánosvitéz

  Határidő: 2014.08.07 10:00
  A Petrovics bácsi a színházban nagyon fontos ember. A színészek félelmetes kalandokon mennek keresztül, hogy a zsiványok vagy éppen a törökök legyőzettessenek. Tessenek látni ily' nehéz sora van a hazai (báb)színházi életnek. Ja, hogy közben a Jánosvitéz történetét használhatja a nézősereg - amit ez a mi Sándorunk ügyesen odakanyarított - hát kérem tisztelettel az sem mellékes dolog. Nem lesz itt vér meg erőszak, csak bársonyos finomság kicsiknek, s nagyoknak. (6 éves kortól, 50 perc)
  Nyertesek

 • Csingiling és a kalóztündér (KN)

  Határidő: 2014.08.12 10:00
  A film egy vérbeli tengeri kaland, amelynek középpontjában Zarina, a tündérpor őrzője áll. A kíváncsi természetű tündérlány puszta jóakaratból hatalmas galibát okoz, ezért száműzik Tündérzugból. Rövidesen egy csapat kalózzal paktál le, a titokzatos Koponya-szikla környékén. Csingiling és barátai útnak indulnak, hogy kiderítsék, mi az igazság a kalózhajó fedélzetén, illetve, hogy visszaszerezzék a kék tündérport, melytől az egész birodalom sorsa függ. Augusztus 7-től a mozikban, 3D-ben!
  Nyertesek

 • Európai Kerti Vasutak Találkozója

  Határidő: 2014.08.21 10:00
  Idén újra megrendezik az Európai Kerti Vasutak Találkozóját a Magyar Vasúttörténeti Park területén. A rendezvény minden évben nagy népszerűségnek örvend, ugyanis dízel- és gőzmozdonyok kicsinyített másai vonulnak fel a 858 méter hosszú apró sínpályákon. A magyarországi kerti vasút rajongók között is egyre többen építenek saját gőzmozdonyt, sőt a hozzá kapcsolható ülőkocsikat is elkészítik. Ezeket az egyedi készítésű remekműveket is megcsodálhatjuk a rendezvény ideje alatt.
  Nyertesek

 • Villám és a varázsló (6V)

  Határidő: 2014.08.28 10:00
  Villámot, a vörös házicicát korábbi gazdái magára hagyják. A veszélyek elől menekülve besurran egy titokzatos házba, ahol a nyugdíjas mágus él. A ház minden zugát különös lények és gépezetek népesítik be. A fura csapat otthona hirtelen veszélybe kerül, amikor az öreg mágus kórházba kerül, és az unokaöccse megpróbálja csellel rávenni, hogy adja el a házat. Az idős bűvész távollétében a ház fura lakói összefognak, hogy elriasszák az érdeklődőket, és ijesztő stratégiát eszelnek ki, amiben fontos szerephez jut Villám is. Augusztus 21-től a mozikban 3D-ben!
  Nyertesek

 • Kaktusz-ünnep

  Határidő: 2014.09.02 10:00
  Sok olyan növényt is láthatunk majd, ami nem kaktusz, de ugyanolyan szárazságtűrő mint egy kaktusz, és sivatagi vagy félsivatagi körülmények között él. A látogatók találkozhatnak Afrikában élő kavics növényekkel vagy palack törzsű növényekkel, melyeknek csodálatosan szép, színpompás virágaik vannak. Bemutatunk a kaktuszokkal együtt elő tillandsiákat is, melyek a levegő nedvességéből táplálkoznak, gyökerük csak a rögzítésüket szolgálja …
  Nyertesek

 • Okos Doboz, tudtad-e?

  Határidő: 2014.09.18 10:00
  Az Okos Doboz magyar fejlesztésű, játék alapú, digitális taneszköz, ami hasznos játék otthon, egyben szórakoztató segédeszköz az iskolában. Játékosabbá, élvezetesebbé tehetjük vele a tanulást az alsó tagozatos, vagy a még csak iskolába készülő gyermekek számára. Használata egyszerű, s lehetőséget ad otthoni gyakorlásra és iskolai tudásfelmérésre egyaránt.
  Nyertesek

 • XIV. Gőzmozdony Grand Prix

  Határidő: 2014.09.18 10:00
  A magyar mozdonyvezetők legjobbjai mellett Európa több országának legnagyobb rutinnal rendelkező gőzmozdonyvezetői mérkőznek meg. A mozdonyverseny során nemcsak gyorsaságukat, de ügyességüket is összemérik az angol posta, a sörmenet és a tűzoltás-kisasszonyok kiszabadítása versenyszámokban. A rendezvény alatt, 10-18 óra között a Vasúttörténeti Park interaktív programjai közül egész nap kipróbálható a kerti vasút és a fordító-korongozás.
  Nyertesek

 • Rév Fülöp 1. felvonás

  Határidő: 2014.10.02 10:00
  Különleges gyerekelőadásra készül a Magyar Színház: Jeney Zoltán: Rév Fülöp c. meseregényét viszik színre. A bemutató október 11-én lesz. Teszteld tudásodat, hogy mennyire vagy jártas a lovagi világban.
  Nyertesek

 • Delfines kaland 2. (6)

  Határidő: 2014.10.09 10:00
  A szakemberekből és lelkes amatőrökből álló csapat körül nem állt meg az élet. A főhős ezúttal is Winter, ám kerül mellé egy újszülött delfin Hope, és fontos szerepet kap az óceánba visszaszoktatott Mandy is.
  Nyertesek

 • Rév Fülöp 2. felvonás

  Határidő: 2014.10.09 10:00
  Különleges gyerekelőadásra készül a Magyar Színház: Jeney Zoltán: Rév Fülöp c. meseregényét viszik színre. A bemutató október 11-én lesz. Teszteld tudásodat, hogy mennyire vagy jártas a lovagi világban.
  Nyertesek

 • Animációs kisfilmek a mese.tv-n

  Határidő: 2014.10.22 10:00
  Ismered az Egyszervolt.hu és a mese.tv animációs kisfilmjeit? Láthatod a Holló, Ciráda, Kiskalász, Zabszalma, MintaPinty, Apacuka, Matiné, Iszkiri együttes és a Csurgó zenekar dalaiból készült animációkat. Ezek a gyerekdalok és animált mesék garantáltan jókedvre derítenek, szemezgessetek belőlük kedvetekre:)
  Nyertesek

 • Diafilm ünnep – egész évben

  Határidő: 2014.10.30 10:00
  A Diafilm idén 60 éves! A jubileumi ünnepségek keretében rekord számú diafilmet jelentetett meg a vállalat, és rengeteg programmal várják a szervezők a gyerekeket. Az Örökmozgó Filmmúzeumban most a diáé és a gyerekeké a főszerep!
  Nyertesek

 • Az orchideák királynője Budapesten

  Határidő: 2014.11.11 10:00
  Őszi kiállításán a Magyar Orchidea Társaság az egyik legszebb, az orchideák 200 éves történelme során a legkeresettebb, leginkább csodált és legkedveltebb orchidea nemzetséget mutatja be. A kiállítást kísérő vásáron növénykedvenceik számát gyarapíthatják a kedves látogatók a hazai és külföldi kereskedők kínálatából. Helyszín: Budapest, Vajdahunyadvár, nov. 14-16.
  Nyertesek

 • Okos doboz, mondd meg nekem!

  Határidő: 2014.11.12 10:00
  Játssz velünk és nyerj! Az Okos Doboz Neked készült, mert tudjuk, hogy szeretsz játszani és szeretnél egyre okosabb lenni! A legjobb pedig játék közben okosodni... Ha helyesen válaszolsz az Okos Dobozzal kapcsolatos kérdéseinkre belépőt nyerhetsz a budapesti Állatkertbe!
  Nyertesek

 • BabaMama Expo és Gyermekvilág Élményhétvége

  Határidő: 2014.11.12 10:00
  Az ősz legnagyobb családi rendezvénye lesz november 14-16. között a Budapest Sportarénában. Várják a legkisebbeket, a kicsit nagyobbakat, a kismamákat és a gyakorló szülőket. Kettős rendezvényt tartanak: a BabaMama Expót és a Gyerekvilág Élményhétvégét. Közben készülhetünk a Mikulásra és a Karácsonyra is...
  Nyertesek

 • Ne félj nap!

  Határidő: 2014.11.18 10:00
  Olyan sokféle félelem, aggódás és szorongás fészkelheti be magát a mindennapjainkba. Az önbecsülés hiányából fakadó félelem, a jövővel kapcsolatos szorongás, párkapcsolati, egzisztenciális vagy akár a saját és a családtagok egészségi állapota iránt érzett aggodalmak. Félelem attól, hogy nem fognak elfogadni. Hogy elveszíthetek valamit, ami fontos nekem. Mit kezdjünk ezekkel a negatív érzésekkel?
  Nyertesek

 • Feltárul Mikulásfalva csodálatos világa

  Határidő: 2014.11.18 10:00
  A legnagyobb öröm mindenki számára a Mikulással való személyes találkozás, a kedves szavak és az ajándék, melyet minden gyermek megkap, jók és jobbak egyaránt. A Nagykarácsonyban található mesebirodalom varázslatos hely, mely Kicsiket és Nagyokat a Mikulás csodálatos világába repíti. Az érdeklődők bebocsátást nyerhetnek a Mikulásház dolgozószobájába, ahol a Nagyszakállú minden kívánságot meghallgat, beszélget a gyerekekkel és a gyermeklelkű felnőttekkel.
  Nyertesek

 • Madagaszkár pingvinjei (6)

  Határidő: 2014.12.04 10:00
  A szuperkémek nem az égből pottyannak... hanem a tojásból bújnak elő. Íme, a nemzetközi kémvilág legtitkosabb, legizgalmasabb és legviccesebb madarai: Kapitány, Kowalski, Rico és Közlegény. A győzhetetlen csapat ezúttal rendkívüli kaland felé totyog: Dr. Octavius Vízagy világuralomra törő főgonosz keze egyre messzebbre ér el – talán mert nyolc van neki.
  Nyertesek

 • LEGO DUPLO játék

  Határidő: 2014.12.09 10:00
  A LEGO DUPLO készletek már másfél éves kortól ajánlottak, hogy bevezessék a gyermekeket a kreatív építés világába és bátorítsák őket fantáziájuk megélésben, illetve fejlesszék szociális, logikai és motorikus készségeiket!
  Nyertesek

 • Téged is vár Mikulásfalva!

  Határidő: 2014.12.10 10:00
  Megnyitotta kapuját a Mikulásház: a Nagyszakállú november 21-én átvette a piros-fehér ház mesebeli kulcsát. Ettől a naptól kezdve öt héten át várja a gyerekeket, meghallgatja kívánságaikat saját dolgozószobájában. Már a megnyitó napján is több száz kisgyermek látogatott el Mikulásfalvára, és december 21-ig még Téged is vár a 19. Országos Mikulás Fesztivál.
  Nyertesek

 • Asterix - Az istenek otthona. Karácsonykor 3D-ben is a mozikban (6)

  Határidő: 2014.12.15 10:00
  Egyetlen falu lakói ellenállnak a hatalmas sereggel érkező római hódítóknak... Julius Caesar már nagyon unja ezt a helyzetet, és ezért taktikát változtat. Ha erővel nem megy, más módon hajtja rabigába a gallokat: a civilizáció örömeivel. A falu közelében építkezés kezdődik: a földből kinövő istenek otthona minden luxussal, kényelemmel felszerelt új hazát ígér, ennek pedig jóval nehezebb ellenállni, mint a kardoknak. Kivéve, ha izmos+agyas hőseink, Asterix és Obelix előrukkol valami ravasz tervvel.
  Nyertesek

 • Éjszaka a múzeumban – A fáraó átka (12)

  Határidő: 2014.12.15 10:00
  Sokáig nem tudta a világ, milyen izgalmas élet zajlik egy múzeumban zárás után. Larry, a múzeumőr (Ben Stiller) ismét kénytelen akcióba lendülni. A fáraó varázserejű aranytáblája ugyanis veszít az erejéből, és ha meg akarja menteni a nappal türelmesen vitrinben álldogáló barátait, sürgősen ki kell találnia valamit. A nyomozás Londonba vezet, ahol a British Múzeumban egy másik fáraó különös titkokat őriz… Bemutató: december 25.
  Nyertesek

 • Barbie: Szuperhős hercegnő

  Határidő: 2014.12.16 10:00
  Január 1-től végre a mozikban is láthatod kedvenc hősnődet, Barbie-t, Kara hercegnő szerepében. Ha szeretnéd megnézni premier előtt a BARBIE: SZUPERHŐS HERCEGNŐ c. filmet vagy megnyerni a filmben szereplő babákat, válaszolj a következő kérdésekre!
  Nyertesek

 • Nyerj LEGO Juniors készletet!

  Határidő: 2014.12.18 10:00
  A LEGO Juniors kiváló átmenetet képez a LEGO DUPLO és a hagyományos LEGO építőkockák világa között. Az új, könnyen megépíthető modellek kifejezetten annak érdekében készültek, hogy az óvodás korosztály számára a játék valódi sikerélményt szerezzen.
  Nyertesek

 • Karácsonyi Kaláka koncert

  Határidő: 2014.12.18 10:00
  Mikor a betlehemesek házról-házra járnak, üdvözlő versük végén ezt kérdezik: Szabad-e bejönni ide betlehemmel? A Kaláka együttes karácsonyi hangversenyének kerete ez a betlehemes játék. A műsorban elhangzanak magyar és más nemzetiségű karácsonyi népdalok, régi egyházi énekek, karácsonyi versekre írott Kaláka dalok. Két koncert a MOM Kulturális Központban, december 21-én délelőtt.
  Nyertesek

 • LEGO DUPLO – Repcsik

  Határidő: 2014.12.30 10:00
  A LEGO DUPLO készletek kifejezetten a másfél évesnél idősebb építőmesterek számára készültek azért, hogy bevezessék őket a kreatv építés világába, és bátorítsák őket fantáziájuk megélében, illetve fejlesszék logikai és motorikus készségeiket!
  Nyertesek

 • Kaláka koncert a budapesti MOM-ban

  Határidő: 2014.01.23 10:00
  A Ragyog a mindenség gyermekvers-antológia a kortárs irodalom 24 kiemelkedő alkotójától közöl verseket. A kötet teret ad a vers, a rajz és a zene találkozásának. A gondolat és a folt, a rím és vonal képzeletbeli összefonódását pompásan egészíti ki a muzsika: az antológiát a Kaláka együttes legújabb albuma teszi teljessé.
  Nyertesek

 • Egyszervolt újdonságok

  Határidő: 2014.01.28 10:00
  Számos újdonsággal zárta az Egyszervolt.hu az óévet, kérdéseink erről szólnak. Ha követtétek az oldalt, akkor a válasz is könnyű lesz.
  Nyertesek

  • A kvízes játékokkal bárki játszhat. A nyereménysorsoláson csak az vehet részt, aki minden kérdésre jó választ kattintott be, valamint regisztrált felhasználó az Egyszervolt.hu oldalon, és belép az oldalra. Ezt a kvízjáték során is meg lehet tenni, a játék végén.
   A nyerteseket a regisztráció során megadott e-mail címen értesítjük.
   A kilépés-belépés szintén az Egyszervolt.hu oldalon történhet.
   A személyes adatokat titkosan kezeljük.
   A kisorsolt nyereményt nem áll módunkban átváltani sem készpénzre, sem más nyereményre!