Fel

Nyerj névre szóló Ben 10-pólót!

benc3

Nyerj névre szóló Ben 10-pólót!

 

Nincsen hős társ nélkül! … A Cartoon Network csatorna nyereményjátékot hirdet a legösszetartóbb szülő-gyerek, baráti páros vagy testvérpár részére. A csatorna egyik legnépszerűbb sorozathőse, Ben 10 hűséges társával, Rookkal menti meg a világot nap mint nap. De nem csak a rajzfilmekben, a hétköznapokban is vannak legyőzhetetlen csapatok.

Nyerjetek névre szóló Ben 10 pólókat, hogy mindenki lássa: ti is egy ilyen csapat vagytok!

benc2

Jelentkezzetek a Cartoon Network ’Nincsen hős társ nélkül’ című játékára, készítsétek el egyedi Ben 10-pólótokat, és indokoljátok meg, miért a ti párosotok a legjobb.  A legjobb indoklásokat a Cartoon Network egyedi, névre szóló Ben 10-pólókkal díjazza.

Ha kíváncsi vagy, hogy kedvenc alakváltó szuperhősünk, Ben 10 hogyan ismerkedett meg leghűségesebb társával, nézd a Cartoon Network maratoni Ben 10-vetítését május 10-én és 11-én 7.45-től!

Ráadásul a Ben 10: Omniverzum legújabb részei, a ’Galaktikus Szörnyek’ is hamarosan érkeznek a csatornára! Május 12-től minden hétköznap 19.35-től új kalandokat élhetsz át Bennel és társával, akikre az új évadban is minden eddigit felülmúló izgalmak várnak!

A versenyt hirdető videó!

https://www.youtube.com/watch?v=s33yGdgG9ew

benc1

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása