Fel

Szenvedélyem: a dal – Palya Bea

palyabea

Szenvedélyem: a dal – Palya Bea

A Matinékoncertek 2016 őszén induló sorozatában a művészeti élet ismert szereplői tesznek személyes zenés vallomást arról a szenvedélyről, amely saját műfajukhoz, a zene általuk művelt területéhez fűzi őket.

 

 

pixel

pixel

Nem titkolt szándékuk, hogy a közönség soraiban ülő gyerekeket és felnőtteket is minél inkább megérintse mindaz, amiről e találkozások beszélnek, amikhez ők maguk szenvedélyesen kötődnek.

 

„Ebben az előadásban azt szeretném megmutatni a gyerekeknek és a családjaiknak, hogyan dolgozom, hogyan születik a dal, szeretném őket bevonni a dalszerzés izgalmas, mágikus világába. Az utóbbi húsz évben rendszeresen tartok rendhagyó énekórákat, dolgozom ezzel a korosztállyal is, az így szerzett tapasztalataimat használom majd. A hangulat oldott lesz a színpadon, megtelik élettel, hangokkal és szavakkal. A Müpa nagyterme akusztikus játszótérré alakul át, a dal, a ritmus, a szavak hidat vernek közöttünk. Azt is meg szeretném mutatni, hogy milyen hatalmas öröm rejlik az alkotásban, milyen izgalmas dolog, amikor valami éppen megszületik.” (Palya Bea)

 

Matinékoncertek

Szenvedélyem: a dal – Palya Bea

2016. november 20. vasárnap 11:00-13:00

Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Közreműködők: Horváth Kristóf „Színész Bob”; Ifj. Tóth István, gitár; Gerzson János, ének, ud,

buzuki, ütőhangszerek; Szokolay Dongó Balázs, szaxofon, furulya; Bodroczki Ernő, nagybőgő;

Czirják Tamás, dob, ütőhangszerek; Jakab Márk, beszélgetőtárs

Alkotó: Harangi Mária, Romvári Gergely, rendező

 

cifrapalota_03

 

Az előadás előtt 9.45-10.30 óráig Ráhangoló címmel ingyenes zene- és drámapedagógiai foglalkozást tartunk, amelyre az előadásra jeggyel rendelkező csoportokat, illetve egyéni jelentkezőket várunk.

Előzetesen jelentkezni legkésőbb az előadást megelőző szerda éjfélig lehet a csip@mupa.hu címen, résztvevők létszámának és életkorának megadásával.

(A foglalkozást minimum 6 főnek tartjuk meg.)

Korosztály: 10-14 év

Jegyárak: 1500 Ft

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása