Fel

Sziporka, Puszedli és Csuporka visszatértek!

boomerang2

Sziporka, Puszedli és Csuporka visszatértek!

 

A Cartoon Network csatorna egyik legnépszerűbb sorozata tizennyolc év után újra hódít. A vadonatúj Pindúr Pandúrok-sorozat népszerű szereplői, Sziporka, Csuporka, Puszedli április 23-tól újra megmentik a világot.
pixel

pixel

 

boomerang3

Visszatértek! Sziporka, Puszedli, és Csuporka ismét megmenti Bogárfalvát és az egész világot a hamarosan debütáló új Pindúr Pandúrok-sorozatban. A Cartoon Network egyik leghosszabb ideig képernyőn lévő sorozata, az eredeti Pindúr Pandúrok 1998-ban debütált Craig McCracken rendezésében. A sorozat két Emmy-díjat és számos jelölést nyert a 78 epizód és a tévéfilm során. A sorozatból játékfilm is készült 2002-ben a Warnes Bros. Pictures műhelyében.

 

A Cartoon Network legújabb, eredeti sorozatának magyar bemutatója mindössze tizenkilenc nappal az amerikai premier után, április 23-án lesz, ezt követően hétvégente 7:45-kor és 12:50-kor lesz látható.

 

boomerang1

A Pindúr Pandúrok a Cartoon Network egyik legismertebb sorozatának újragondolt, új közönséget megszólító animációs vígjáték sorozata. Sziporka, Puszedli és Csuporka „apjuk”, Utónium Professzor nem is annyira félresikerült kísérletének eredménye, három korántsem átlagos kislány Bogárfalván: ők a város Pindúr Pandúrok-két közismert, szuperhős triumvirátusa! A Pindúr Pandúrok két világban élnek: napközben nagyon is valós, mindennapi problémákkal kell megküzdeniük, mint például az iskolai beilleszkedés, a jó tanulmányi előmenetel, majd azon agyalni hogy lányokként hogyan válhatnának a világ legnagyobb hőseivé. Amikor nem rajzolnak vagy fabrikálnak, házi feladatot gyártanak vagy együtt lógnak, a lányok Bogárfalva megmentő csapataként ‘teljesítenek szolgálatot’. Bár a gyönyörű, nyüzsgő metropolisz biztonságos városnak tűnhet, néhány gyanús alak, például Mojo Jojo, meg tudják keseríteni a városlakók életét. A küzdelmek során olyan szupererképességek is segítik őket, mint a röntgenlátás, a lézerszem és a holografikus erő.

Legyen szó egymás közti csatározásról vagy közös ellenségek legyőzéséről, Csuporka, Sziporka és Puszedli örökké együtt mozognak, hiszen többek ők mint barátok: testvérek.

 

boomerang4

A Pindúr pandúrokat a Cartoon Network Studios készíti. A sorozat vezető producerei Bob Boyle és Nick Jennings, aki a csatorna másik nagy sikerű sorozatán, a Kalandra fel!-en is dolgozott.

A csatorna többek közt vírusvideóval és népszerű avatarkészítő alkalmazással népszerűsíti sorozatát a világ minden táján.

 

boomerang5

Szereplők:

Sziporka
Sziporka a csapat vezetője. Eszével, optimizmusával és erkölcsösségével lelkiismeretesen mutat irányt a lányoknak, mégha néha túlzásokba is esik. De aggodalomra semi ok! Sziporka nem hagyna ki egy lehetőséget sem, hogy kiüssön egy-egy szörnyet.

 

Puszedli
Puszedli a csapat szíve. Ő a legérzékenyebb tagja a Pindúr pandúroknak, egy igazi művészlélek. Mindenben és mindenkiben meglátja a jót, ám emiatt nem szabad  alábecsülni az erejét. Ha kell, elbán a gonosztevőkkel.

 

Csuporka
Csuporka a csapat ökle. Nem riad vissza attól, hogy kimondja a nyers igazságot vagy cselekedjen, ha kell. Amikor szörnyek fenyegetik Bogárfalvát, Csuporka előbb üt, aztán kérdez. Emiatt persze gyakran kerül bajba.

 

Utónium professzor
Utónium Professzor a lányok elsőre átlagosnak tűnő, tudós apukája. Nem könnyű három szupererővel megáldott kislányt nevelni, de neki mégis sikerül úgy beosztania az idejét, hogy legyen ideje házimunkát végezni, miközben legújabb őrült találmányain dolgozik.

 

Bogármester
Bogármester Bogárfalva polgármestere, aki bármikor hívhatja a Pindúr pandúrokat, ha bajban van a város. Persze legszívesebben nem a város ügyeivel bajlódna, hanem kedvenc csemegéjét, uborkát nassolna, mindig számíthat a lányokra és persze asszisztensére, Kisagyszonyra, akik rendszeresen kihúzzák a csávából.

 

Promófilm: https://www.youtube.com/watch?v=Dv0z-UXkt7U

 

Letölthető promófilm: https://www.wetransfer.com/downloads/be9d1ef4da18c174bbed153f4de022c620160415142907/01f50e

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása