Fel

Időkapszula – üzenj felnőttkori önmagadnak!

1375971

Időkapszula – üzenj felnőttkori önmagadnak!

Te mit tennél az időkapszuládba? Szívesen visszanéznéd, visszaolvasnád, hogy mit írt a 10-20 évvel ezelőtti önmagad? Ha van véleményed a barátaidról, vagy épp a szerelmedről, vagy egyszerűen olyan titkokat szeretnél leírni, amely csak rád tartozik, akkor feltétlenül töltsd ki ezt a könyvet! Üzenj felnőttkori önmagadnak! 
pixel

pixel

Az időkapszula c. könyv nem olyan igazi könyv, hanem inkább olyan kreatívkodó, gondolkodó, alkotó. Egy könyv, amely inkább a nagyobbaknak szól, a kiskamaszoknak, akik tele vannak titkokkal, barátságokkal, vagy épp olyan élethelyzetben vannak, amikor minden utálatos.  Fekete Judit könyve pont nekik próbál támaszt adni. Könyvében számos olyan feladatot ír le, amely segíti a személyiségfejlődést, kicsit játékosan, kreatívan. Kér, hogy rajzold le magad, válaszokat keres, hogy vajon melyik volt életed legszebb napja, biztat, hogy írd le terveidet, miért utálsz sportolni, s miért szeretsz? Csupa olyan kérdéseket feszeget, amelyek valóban hétköznapiak, s amelyekre nem is olyan egyszerű válaszolni! Készítsd el te is a saját időkapszuládat! Higgyétek el nagyon jó szórakozás lesz!

 

Fekete Judit – Györgyi Adrienne: Időkapszula
A felnőttek sokszor rettenetesen értetlenek. Nem tudják, miről beszélsz, mit akarsz, és mire gondolsz. Mintha elbeszélnétek egymás mellett. Pedig egykor ők is ugyanolyanok voltak, mint te, csak már elfelejtették, milyen volt fiatalnak lenni…

Holott vétek lenne elfelejteni a legjobb dolgokat. A gondolataidat, érzéseidet, a jó bulikat és az igaz barátokat. A kedvenc helyeket és az utálni valókat. Az őrült gondolatokat és a hihetetlen kalandokat, a jó beszólásokat, és persze a legjobb nyarakat.

Ez a kis könyv abban segít neked, hogy elzárhasd és sok-sok éven át megőrizhesd azt, ami TE vagy! Üzenhetsz a későbbi önmagadnak: mondd el neki, mire figyeljen!

Időkapszula, ami sok-sok év múlva visszarepít a múltba, hogy sose felejtsd el, ki is vagy valójában! Ne feledd, ez nem egy hagyományos napló. Ha végeztél vele, ne ásd el a múlt emlékei közé!

Írd bele, mikor akarod újra felnyitni, majd tedd el a legtitkosabb helyre, és gondosan őrizd meg! Ha eljött az idő, és úgy érzed, tudnod kell, honnan indultál az élet nevű, hosszú útra, nyisd ki újra! Hidd el, hihetetlen élmény lesz!

Üzenj magadnak a jövőbe, írj, ragassz, fess bele, és élvezd minden pillanatát!

Induljon az utazás!

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása