Fel

10 éves a Mese.tv! Gondoltad volna?

amesetv4

10 éves a Mese.tv! Gondoltad volna?

 

A mese.tv oldal már tíz éve kínál értékes tartalmakat, bábfilmeket, meséket, játékfilmeket a családoknak. Az oldal folyamatosan bővül, mind tartalmilag, mind technológiailag is. A mese.tv már a youtube csatornáján is elérhető, ahol válogatott műsortervvel, számos új sorozattal várja a nézőket a mese fellegvára.

pixel

pixel

amesetv6

Egyedülálló, magyar gyermektelevízió

A mese.tv működését tekintve máig egyedülálló magyar, internetes gyermek televízió a kulturális értékteremtés és értékőrzés céljával jött létre, az Egyszervolt honlapcsoport tagjaként. A megújult technikai háttérnek köszönhetően pár éve  nagyobb méretben, jobb minőségű képpel és hanggal, immár minden típusú okostelefonon és táblagépen is nézhetőek a mesék  – iPad-en csakúgy, mint androidos, vagy Win8-as készülékeken, egyszerűen a böngészőprogramból megnyitva. A mese.tv leghasznosabb szolgáltatás, hogy  a regisztráló nézők – akár gyerekek, akár a szülők – pár kattintással saját tévéműsort állíthatnak össze, saját ízlésük és kedvük szerint a Matiné sorolva az egyes filmeket.

 

amesetv3

Biztonságos Internetezés

Fontos tulajdonsága még a Mese TV-nek, hogy használata a biztonságos internetezés követelményeinek is megfelel. Az oldalon nem jelennek meg véletlenszerű videó ajánlók, így nem fordulhat elő, hogy adott esetben felnőtteknek szóló tartalom kerül a képernyőre.

amesetv2

Naponta új filmek – magyarországi premierek

A Mese.tv-n továbbra is népszerű rajz és bábfilmek, szórakoztató és ismeretterjesztő gyerekfilmek láthatók. A gyerekdalok és gyerekmondókák közkedvelt sorozata is megtalálható már a kínálatunkban. Ám azoknak a gyerekeknek is kedvezünk, akik szeretnének saját  autót maguknak, azaz csatlakozni szeretnének a közkedvelt Traffpark oldalhoz. A kis videók cím alatt olyan közkedvelt zenekarok legújabb és régebbi videoklippjeit nézhetik meg újra és újra a kicsik, mint például a Mintapinty zenekar, Eszterlánc, Farkasházi Réka, vagy épp az Alma zenekar kisfilmjeit.

amesetv7

Klasszikus dalok, új animációk

Gryllus Vilmos és az Egyszervolt.hu  oldal készítői újfajta animációval várják a látogatókat. Igényes gyerekdalokat dolgoztunk fel, melyek ismertek, de animáció eddig nem készült hozzájuk. Ám az animációk is rövidek, félperces kisfilmek, így lett az új sorozat címe: Fél (perces) nóták, vagy inkább félnóták.

 

Fél-Nóták

A gyerekdalok animációjának készítésénél különösen figyeltünk arra, hogy a gyerekek értelmi fejlődését elősegítse. A képi világa stilizált, tiszta formák, erőteljes színek jelennek meg a mesefilmekben. A dalok pedig a klasszikus Gryllus Vilmos művek, melyeket a kicsik már kívülről fújnak. Az új animációk egyedülállóan szellemesek, a kor vizuális és audio világának megfelelően.

www.mese.tv

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása