Fel

12. BabaMama Expo és KidExpo: olvasunk a gondolataidban

babamama8

12. BabaMama Expo és KidExpo: olvasunk a gondolataidban

Mi a teendő az első megfázásnál? Csillapítsuk-e a csecsemő lázát vagy sem? Hogyan kerülhetjük el a kiszáradást a több napig tartó hasmenés esetén? Biztos vagy benne, hogy minden váratlan helyzetre felkészültél? És még egy fogós kérdés: mit teszel idén a karácsonyfa alá? Gyere el idén is BabaMama és KidExpóra, az ország legnagyobb, várandósoknak és kisgyerekes szülőknek szóló eseményére, és intézz el mindent egyetlen hétvége alatt! November 17-18-19-én közel 200 kipróbálható játékújdonság, ingyenes tanácsadások, profi szakemberek, kényeztető programok és értékes nyeremények várják a családokat a Budapest Sportarénában.

 

babamama1

 

2017. november 17-18-19.
Budapest Sportaréna

 

Vajon a sztárok hogy érzik magukat a várandósság utolsó hónapjaiban? Miként tudják megőrizni fittségüket? Ők is félnek a szüléstől? Ha régóta furdalja az oldaladat a kíváncsiság, gyere el november harmadik hétvégéjén a BabaMama és KidExpóra, és oszd meg kételyeidet sztáranyukákkal. Találkozz a gyönyörű műsorvezetővel, Czippán Anettel, aki elmeséli a kilenc hónap tapasztalatait, és segít összeállítani a tökéletes kórházi neszeszert. Béres Alexandra kedvenc bababútorait mutatja be a közönségnek, Kapocs Zsóka színésznő, újdonsült kismama, pedig a Kismama Magazin helyszíni címlap fotózását követően körbejárja a BabaMama Expót trendi babakelengyék után kutatva.

 

babamama3

 

Talán nem is gondolnád, de édesanyaként számtalan módon megkönnyítheted a hétköznapjaidat, ehhez pedig rengeteg hasznos ötletet találhatsz a rendezvényen, a hozzátáplálást segítő konyhai gépektől kezdve, a különféle okoseszközök mellett, eljönnek a természetes kozmetikumok, biotermékgyártók legfontosabb képviselői is, de közelről szemügyre veheted a szülők megmentőjét, a Zümmögő Mackót, ami képes a nyugtalan babát álomba ringatni.

 

babamama5

 

A KidExpo idén különösen sokféle ügyességet és kreativitást fejlesztő játékkal készült az apróságoknak. A speciális anyagból készült, többször újra formázható gyurma, ami nem hagy foltot a szőnyegen, garantáltam a te szívedbe is belopja magát. Építőjátékokból szinte kimeríthetetlen készlet áll rendelkezésre, egyes standokon már másfél éves kortól várják az apróságokat. A három napos esemény tökéletes alkalom arra, hogy a közelgő karácsony előtt a gyerkőc kipróbálhassa a reklámokban látott közel 200 féle játékújdonságot, például a 21. század legmenőbb közlekedési eszközét, a hoverboardot, vagy a 20 év után újra megjelenő Tamagotchit.

 

babamama4

 

Az év legnagyobb családi rendezvényéről természetesen a szakértők sokasága sem hiányozhat. Nagyjából egy hónapnyi rohangálást spórolhatsz meg magadnak, a rendezvényen ugyanis mindenki ott lesz, akire szükséged lehet. Profi szakembereket kérdezhetsz a szoptatásról, lesz névválasztási tanácsadás, babamasszázs tanfolyam, dietetikus, gyerekorvos, sőt aromaterapeuta is vár, hogy felmerülő problémáidra választ adjon. Sőt, a sürgősségi elsősegélynyújtást igénylő helyzetekre is felkészülhetsz a hétvége során.

 

babamama6

 

Folyamatos színpadi programokkal készülünk: az egészséges táplálkozás mindennapi fortélyait idén is Mautner Zsófitól leshetitek el, aki ínycsiklandó babákra szabott receptekkel, és gyors hétvégi menüötletekkel készül, de Galló Nóra dietetikus is mindent elmond majd az egészséges bébiételekről. Allergológus szakember pedig előadást tart a népbetegségként elhíresült allergiáról, és a megelőzési lehetőségekről. Szombaton fellép az idén Fonogram-díjjal elismert Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar, akik Boldizsár Ildikó meséjéhez kapcsolódva karácsonyi dalokkal kedveskednek a rajongóknak.

 

babamamaexpo.hu
kidexpo.hu

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása