Fel

Mit kínál a Boomerang csatorna márciusban?

oddbods2

Mit kínál a Boomerang csatorna márciusban?

 

A Boomerang csatornán megnézheted a kedvenc rajzfilmjeidet. Kedvcsinálónak itt a márciusi műsor!

 

pixel

pixel
oddbods1

ODDBODS: A SOROZAT

Március 28-tól hétköznap 16:50

Új sorozat (1-18.)

Kövesd a Boomerang vadonatúj sorozatának szereplőit, a mókás oddbodokat kalandjaik során! Ezek a színes szőrbundába bugyolált apró lények még a leghétköznapibbnak tűnő dolgokba is nevetést és humort visznek, legyen az várakozás a megállóban, bőrig ázás az esőben vagy bénázás egy vakrandin.

 

 

boomerang-mozi

BOOMERANG MOZI

Március 21-től hétköznap 17:45

HÉTKÖZNAPI ADÁS

A filmekből sosem elég! Ezt jól tudja a világhírű macska–egér páros, Tom és Jerry és a rejtélyfejtő eb, Scooby-Doo is, éppen ezért két héten át minden hétköznap délután családi filmekkel kedveskedik a nézőknek a Boomerang. A minden napos filmvetítés mellett 26-án ötórás filmmatiné várja a nézőket. Boomerang Mozi a hét minden napján március 21-étől!

 

 

scooby

SCOOBY-DOO: KÉK SÓLYOM MASZKJA

Március 11., 17:45, ismétlés: március 13. 14:30

ÚJ FILM

A Rejtély Rt. egy kaliforniai képregény-cont látogat meg, ugyanis itt mutatják be Bozont és Scooby kedvenc szuperhőse, Kék Sólyom legújabb filmjét. A fikció azonban valósággá válik, amikor életre kel a főgonosz Mr. Hyde, aki a résztvevőkre engedi denevéreit és vérebeit. A csapat képes lesz megállítani Hyde-ot? Kiderül!

 

 

nyul-cn

MIÉRT NYÚL A NYÚL?

Március 27., 9:35-14:30

MARATON
Tapsi olyan sok járatot fúrt már magának, hogy maga sem emlékszik, melyik hová vezet. Úgy tűnik, a nézőkre vár az alagutak felfedezése, amelyek a Boomerang más-más műsoraiba vezetnek, többek közt a Csak lazán, Scooby-Doo!; a Mr. Bean; a Tom és Jerry és A Garfield-show háza táján lyukadunk ki. Öt óra áll rendelkezésre, hogy kiderüljön, miért is nyúl a nyúl.

 

http://www.boomerang-tv.hu/

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása