Fel

Megérkezett a Pizsamátor!

rutkaibor1

Megérkezett a Pizsamátor!

 

Jön a Pizsamátor! Márciustól a könyvesboltokban, március 19-én pedig a Trafó nagytermében üt tanyát Rutkai Bori és a Rutkai Bori Banda segítségével.

 

Miután a Rutkai Bori Banda Sárkányjárgánya körbeszáguldotta az országot, és számos családban „házi kedvenc” lett – megérkezett a Pizsamátor, és vele együtt az újabb kaland-dalok.

 

De kik azok a Pizsamátorok?

Köztünk élő átváltozóművészek: hol kalózok, hol bunkerépítők, máskor porszívószelídítők, olykor piciklis artisták, balatoni indiánok vagy a Rizibizi Diszkóban halandzsázó maharadzsák. És ahogy a Pizsamátorok átváltoznak, úgy telnek meg színnel és varázslattal a hétköznapok… A lendületes tánczenék egyik játékból a másikba repítenek.

 

rb3

Rutkai Boriék bátran nyúlnak „felnőtt” zenei alapokhoz, amit aztán át- meg átszőnek humoros mesevilággal. Az egész családot megtáncoltató, felvidító dalok szövegeit Bori írta, a könyvet is az ő festményei illusztrálják. A lemezbemutató koncerten a képekből készült animációk járnak a dalok nyomában, s színes vetített hátteret adnak a közös kalandokhoz. Fellépnek a lemezen közreműködő vendégművészek és gyerekszereplők, Bori horgolt bábjaival eleveníti meg a mesedalokat, színes sapkáival és csíkokban bővelkedő jelmezeivel pedig Pizsamátort varázsol a gyerkőcökből és a felnőttekből.

 

rb5

Keressétek a közös kalandokat, és találjátok meg a bennetek élő Pizsamátort! Rutkai Bori énekes, képzőművész, dalszerző, szövegíró, mesekertész. Első gyereklemeze 2009-ben a Kossuth Rádió megbízásából a Vacka Rádió című hangjátékhoz készült. 2014-ben jelent meg a Sárkányjárgány című könyv és lemez a Kolibri Kiadó gondozásában, ami már Rutkai Bori Banda néven, Bori A Pizsamátor a Kolibri Kiadó gondozásában jelenik meg.

 

Zenekari weboldal: www.rutkaiboribanda.hu

Zenekari Facebook-oldal: https://www.facebook.com/rutkaiboribanda/?fref=ts

A kadó Facebook-oldala: www.facebook.com/kolibrikiado

Az esemény weboldala, jegyvásárlási lehetőség:

https://www.facebook.com/events/458011871060424/

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása