Fel

A gyerekek megálmodják …

boomerang0

A gyerekek megálmodják …

… a Mosolyfestők megfestik a ’legállatibb’ ovit

Néha egészen apró dolgok is elegendőek ahhoz, hogy szebbé tegyék a mindennapokat. A gyerekekre különösen igaz ez: nem is gondolnánk, egy barátságos, vidám hangulatú környezet mekkorát dobhat azon, hogy érzik magukat, és mennyire szeretnek óvodába, vagy iskolába járni. Ez adta a  Boomerang csatorna és a DIGI pályázatának ötletindító gondolatát, hogy az óvodák álmodják meg, milyen falfestésnek örülnének legjobban a gyerekek, és az ovisok által készített rajzot, festményt, kollázst,  montázst, mozaikképet vagy bármilyen más alkotást a szervezők, a Mosolyfestők alapítvány közreműködésével, megvalósítják egy óvodában.

 

Biztosan minden gyerek örülne egy olyan ovinak, ahol pajkos kutyusok szaladgálnak az udvaron, cirmos cicák dorombolnak a sarokban, azaz kedves állatokkal élhetnek együtt a gyerekek! ’Miért pont állatok? Mert a gyerekek imádják az állatokat, és ha már élő állatot többnyire praktikus okokból nem tarthatnak a közintézményekben, legalább dekoráció formájában jelenjenek meg a falakon.’ Mondta a Boomerang csatorna marketingkommunikációs vezetője, Kiss Ágnes. ’A Boomerang csatornán a gyerekek kedvenc állatos meséi, a Tom és Jerry, a Scooby-Doo, a Garfield, a Tapsi hapsi, és sok más kedvenc láthatók, így jó ötletnek tűnt, hogy ezeket a kedvenceket is beleszőhessék a gyerekek a megálmodott fali dekorációba, ha úgy tartja kedvük.’

 

boomerang1

 

A Mosolyfestők alapítvány, Nógrádi-Molnár Kinga és Varga Fruzsina elkötelezett csapata gyakran jár közintézményeket szépíteni: festettek már ki bölcsőde teljes külső falát, tavaly a Cartoon Network csatornával karöltve kifestették a Vasúttörténeti park-kissé már verzett- betonkerítését is. De arra is volt példa, hogy egy gimis osztály falára Michael Jacksont, Adam Sandlert, Kurt Cobaint kérték a diákok.

 

Az Állati óvoda pályázat szervezői, a Boomerang csatorna és a DIGI arra kéri az óvodákat, az őket képviselő óvodapedagógusokat és szülőket, hogy alkotásaikat töltsék fel a:

www.digi.hu/allatiovoda felületre

2017. április 1-30. között.

 

További részletek:

www.digi.hu/allatiovoda

www.boomerang-tv-hu

 

A nyertes csoport és/vagy óvoda kiválasztása két körös lesz: az első körben  nyilvános online közönségszavazáson dől el, hogy melyik a 10 legjobb rajz majd a legjobb 10 alkotásból a szakmai zsűri választja ki a legjobbakat.

 

boomerang2

 

 

Nyeremények:

 

I. helyezett: Megszépítjük, kifestjük az óvoda/ óvodai csoport egy közösségi terét 350 000 ft értékben

II. helyezett: Állatkerti belépők egy szabadon választott állatkertbe 45 000 Ft értékben

III. helyezett: Boomerang-ajándékcsomag a csoport minden tagjának

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása