Fel

A legragyogóbb öröm

fog05

A legragyogóbb öröm

Amikor elhangzik a „csíííz“ felszólítás, szépen mutatnak a szép, hibátlan fogak. Főleg, ha szép fehér színben pompáznak. A természet nem mindenkit áld meg ilyen fogakkal, ám szerencsére vannak olyan szépészeti és ápolási segédeszközök, amikkel lehet ezen segíteni.

Fogfehérítő termékekkel ragyogóvá teheti fogait.

 

A hófehértől az elefántcsontig

Minden ember esetében más számít természetes fogszínnek. Az árnyalatok a fehértől a sárgás, szürkés vagy akár barnás színárnyalatokig terjednek. Természetesen hófehér fogakkal csak a legritkább esetben találkozhatunk. A kor előrehaladtával ráadásul egyre sötétednek a fogak. Erről elsősorban az olyan élelmiszerekben előforduló savak tehetnek, mint amilyen a kávé vagy a fekete tea. A dohányosok fogai általában a dohányban található anyagok miatt lesznek egyre sötétebbek az idők során.

fog05

Fehérségek

A ragyogó mosoly alfája és ómegája az alapos tisztítás. Eltávolítja a felületi elszíneződéseket, a lepedéket és különféle lerakódásokat. A ragyogó fehérséget ma már több speciális termék segítségével érhetjük el. A fogfehérítő fogkrémek segítségével a napi fogmosás során tarthatja szinten, illetve állíthatja vissza fogai természetes fehérségét. Ezek a termékek védenek a lepedék és a fogszuvasodás, valamint a fogak elszíneződése ellen. Rendszeres használat mellett hosszú távon fehérré teszik a fogakat.

fog06

Érzékeny kortársak

Érzékenyek a fogai? Akkor bevethet olyan fogkrémet, amely azonnali optikai hatást képes elérni, világosabbá téve ezzel fogait. A sárgás árnyalatú fogak így bizonyos ideig fehérnek tűnnek. Amennyiben nem biztos a dolgában, konzultáljon először fogorvosával.

 

(x)

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása