Fel

Agymenők, a menő játék

agy1

Agymenők, a menő játék


Játék, izgalom, kihívás és tanulás – ez az Agymenők kártyacsomag, mely 5-11 éves gyerekek és az egész család számára nyújt felhőtlen szórakozást.

Agymenők, a játék

agy2

A kártyákon tizennégy témakörben (helyesírás, nyelvtan, számtan, történelem, természetismeret, művészet, sport, szabadidő, szókincs, geometria, technika, földrajz, nyelv, kultúra) a gyerekek életkorának megfelelő kérdésekre kell válaszolni. A kérdéseket  hat korcsoport, az 5-6, 6-7, 7-8, 8-9, 9-10, illetve a 10-11 évesek tudásszintjének megfelelően állították össze.  Vannak könnyebb és vannak a szülők számára is kihívást jelentő, úgynevezett “tudós” feladatok, de pont ettől lesz olyan izgalmas és élvezetes a játék.

agy3

A kártyákat többféleképpen is használhatjuk: kiválaszthatunk véletlenszerűen egy oldalt és megválaszolhatunk rajta minden kérdést, vagy tematikusan, egy adott téma feladataira adunk helyes választ. Minél többféleképpen használjuk, annál izgalmasabb a gyerekek számára, a szülők pedig felfedezhetik, mennyi mindent tud már gyermekük. A kérdéseket bátran alakítsuk át, egészítsük ki (ha az gyermekünk számára nehezebbnek bizonyulnak), hogy megkönnyítsük a választ. Mindig jó válasz legyen az utolsó, hogy gyermekünk sikerélménnyel fejezze be a játékot.

agy5

Agymenők, az útitárs

Az Agymenők kártyacsomagot bárhová magunkkal vihetjük, kis méretének köszönhetően ugyanis, bármelyik táskába belefér. Utazzunk autóval, vonaton, vagy repülőn, biztosan izgalmasan telik majd az a pár óra.

agy4

Agymenők bárhol, bármikor

A kártyacsomag remek szórakozási lehetőség a nyaralás alatt is, magunkkal vihetjük a strandra, a hegyekbe, vagy bárhová ahol a család a szünidőt tölti. De akkor is jól jöhet, ha várakoznunk kell, orvosi rendelőben, autóbusz, vagy vasútállomáson, esetleg egy hivatalban.

https://www.hvgkonyvek.hu/search?filter_tag=k%C3%A1rtyacsomagok

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása