Fel

Aludj el szépen, Bendegúz!

aludjel4

Aludj el szépen, Bendegúz!

 

Az év szenzációja az a könyv, ami a fárasztó altatással járó küzdelmeket szeretetteljes, családi szertartásokká változtatja. Ez a világszerte gyermekek százezrein kipróbált újszerű módszer minden gyereket segít békésen álomba ringatni.
pixel

pixel

Azt beszélik, Vilmos herceg és Katalin hercegnő kisfia, György herceg is erre a mesére alszik el…

Az Aludj el szépen, Bendegúz! immár 40 országban utasít maga mögé mindenkit a sikerlistákon annak köszönhetően, hogy Carl-Johan Forssén Ehrlin pszichológusként egy olyan mesét írt, amely tökéletesen alkalmas minden gyermek megnyugtatására és könnyű elaltatására. Ahogy a svéd szerző fogalmaz: a történet a bölcsőringatás megfelelője mese formájában, épp ezért mindenkit álomba ringat.

 

aludjel2Carl-Johan Forssén Ehrlin

 

A hazai kiadás különlegességét az adja, hogy a nemzetközileg is elismert grafikus, Agócs Írisz készítette hozzá a rajzokat.

 

aludjel1
“Nem tudom, hogyan ér véget a történet, mert mindig elalszom. Remélem, sosem tudom meg!” – Amazon.com (egy hálás anyuka kommentje)

 

“Fáradt szülőtársak a világ minden pontjáról, itt a könyv, amire mindig is vágytatok. Ha még nem kaptátok meg mástól, most azonnal rendeljétek meg magatoknak.” – Metro

 

“A legbékésebb altató mese, amit valaha olvastunk. – Daily Mail

 

aludjel3

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása