Fel

Új oldal design – a tartalom a régi

Screen Shot 2015-12-23 at 12.04.44

Új oldal design – a tartalom a régi

 

Igazi karácsonyi ajándékot adunk át az egyszervolt.hu rajongóinak! Új arculatot kapott az oldal! Új figurák – de a tartalom a régi! 

pixel

pixel

Új figurák 

Aki még nem vette volna észre, annak most szólunk, hogy nagy meglepetésben lesz része, ha beírja a böngészőbe a www.egyszervolt.hu címet. A rét figurái karácsonyra egy kicsit átalakultak, megújultak. Fontos ez számunkra, hiszen ahogy fejlődik az oldal, s változnak a trendek, úgy változnak a főoldal figurái is. Így lesz mindig érdekes, egy kicsit változatosabb. A figurák maradtak, csak egy kicsit átalakultak. A régebben mozgatható rét helyett egy helyre fókuszálhat a néző, amelynek a célja, hogy még jobban áttekinthető lett a rét, s a kis gyerekek is könnyebben tudják kezelni az oldalt.

 

egér

Reszponzív oldal

Az egyszervolt.hu oldal sokak örömére, most karácsonytól reszponzív lett. Az új technológiák fejlődésével szükségesnek éreztük, hogy okos telefonon, táblagépeken is jól működjön az oldal. Ezért volt fontos az átalakítás, így az oldal most minden eszköz kijelzőjén a megfelelő módon fog megjelenni.  A reszponzív átalakítás következő lépése az aloldalak, illetve a tartalmak átalakítása lesz, hogy azok is minden felületen tökéletes minőségben jelenjenek meg.

 

mókus

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása