Fel

Bogyó és Babóca már a polcokon

KEDDshop_nyeremenyek

Bogyó és Babóca már a polcokon

 

Az ismert mesehősöket már láthattátok filmen, diafilmen, gyerekruhákon, hangoskönyvben,  s  legújabban már kis plüssfigurákként is megismerheted őket. A kedves bábokat a Keddshopban vásárolhatod meg. 

bogyoesbaboca02

Varázslatos hely

A KEDDshop nem akármilyen bolt, itt ugyanis Bogyó és Babóca nemcsak könyvekben és filmekben elevenedik meg, hanem a nyár újdonságaként a kicsiknek vadonatúj Bogyó és Babóca plüssfigurákkal kedveskednek. Kezdd el gyűjteni őket, hiszen ősszel megérkezik Baltazár és Pihe is, Gömbi és Vendel pedig a 2014-es év nagy meglepetése lesz!

 

KEDDshop_nyeremenyek

Vidd haza Bogyót és Babócát!

Kínálatukban a Bogyó és Babóca termékeken kívül megtalálhatsz kortárs és klasszikus mesekönyveket, és kedvenc mesehőseinkhez kapcsolódó játékokat, DVD-ket. A KEDDshopban vár rád Mazsola és Tádé, Kisvakond, Frakk, a macskák réme, Babar és sok-sok más kedvelt mesefigura is.

Berry_and_Dolly_02

Bolt és program

Ősztől tavaszig szombatonként változatos programokkal várják a családokat, délelőtt meseolvasással, később pedig különböző kézműves programokkal. Animációs workshopokat is rendeznek a legkisebbeknek, játékos módon bevezetve őket az animáció izgalmas világába.

Ha nem hiszitek, járjatok utána, a KEDDshop mesés birodalmában!

Bogyó és Babóca_tenger

Nézzetek velünk mesét!

Bogyó és Babóca rajongóknak jó hír, hogy a sorozatot bármikor megtalálhatjátok a KEDD Animációs Stúdió Youtube csatornáján, a KEDDnetwork-ön, sőt nyári újdonságunkat, a mese angol változatát is. Berry and Dollyt ajánljuk mindenkinek, akik szeretnének játszva angolul tanulni!

A KEDD Shop elérhetőségei:

www.keddshop.hu

KEDDshop – Rajzfimhősök boltja

1027 Budapest, Frankel Leó út 7.

-x-

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása