Fel

Boldog fület és napot! – új klip Mihályi Rékától

Layout 1

Boldog fület és napot! – új klip Mihályi Rékától

 

Tavaly jelent meg Mihályi Réka első gyereklemeze „Masni és Pocó” címmel, most pedig itt az új szülinapi klip gyerekeknek: Boldog fület és napot!

 

pixel

 

Mihályi Rékát a Fonogram díjas Group’n’Swing zenekar énekesnőjeként ismerte meg az ország, elsősorban az MTV „Dal” című műsorából, ahol „Retikül” dalukkal nagy sikerrel szerepeltek, melyet később a „Ridikül” műsor főcímzenéjévé választották.

A „Boldog fület és napot” cím játék a szavakkal, amit a gyerekek nagyon szeretnek, és incselkedve húzogatják egymás fülét. A klip cselekménye is ebben a játékos hangulatban telik, ahol Pocó „Fületésnapját” ünneplik a gyerekek Rékával és Masnival. A klipben szerepelnek a dalban játszó zenészek is.

Nézz bele az új klipbe itt:

https://www.youtube.com/watch?v=PrjjjDWh4-Y

Réka óvodaigazgató édesanyjával már évek óta tervezik, hogy a több, mint harminc éves professzionális óvodapedagógiai karrier tapasztalatait összegyűjtve, Romhányi Áron Artisjus díjas zeneszerző segítségével készítenek egy olyan minőségi gyermeklemezt, amely mind zeneileg, mind a szövegek témaválasztásában oktató és egyben szórakoztató jellegű.

A lemezen 11 dal található és minden dalban egy-egy hangszer kerül bemutatásra: a hangszereknek külön „szóló” része van az egyes dalokban, illetve CD szövegfüzetében rajzok, és rövid leírások is találhatók a hangszerekről. A dalokat Masni és Pocó, a két mesekarakter rövid átvezető beszélgetései kötik össze – ezek dramaturgiailag egy hét eseményeit foglalják össze. A karaktereket két professzionális bábművész, Szabados Böbe és Szilner Olivér alakítja – egyben ők szerepelnek a lemez szinpadi változatában is. A lemez Dr. Kádár Annamária pszichológus ajánlásával készült.

A Mihályi Réka: Masni és Pocó koncert minőségi szórakozást kínál kisgyermekek és családok számára.

 

 

logo_03

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása