Fel

Csoda Kitty új részei a Cartoon Networkön

Keyart1

Csoda Kitty új részei a Cartoon Networkön

A LEGO-kaland című nagysikerű animációs mozifilmből ismert egyszarvú cica, Csoda Kitty saját rajzfilmsorozata egy hónapon át új részekkel várja a nézőket a Cartoon Networkön – érkezik a második évad!

 

Csodakirályság uralkodójának, Csoda Kitty-nek meglehetősen be vannak táblázva a napjai. Legfőbb feladata, hogy minden alattvalóját boldoggá tegye és elűzze a szomorúságot. De ne értsük félre derűlátó jellemét – mégiscsak egy macska. Emiatt jobb vele vigyázni, hiszen könnyen dühbe gurul, ha bárki is veszélyezteti a saját vagy kisöccse jólétét.

 

A Cartoon Network június 24-étől július 22-éig minden hétköznap bemutat egy-egy új részt, aki pedig lemaradna az első hét új epizódjairól, másnap 14:35-kor bepótolhatja őket. Csoda Kitty július 15-étől mindennap 10:20-tól pedig maratoni vetítéssel jelentkezik.

 

Milyen kalandokba keveredik Csodakirályság népe az új részekben?

 

A második évadot nyitó epizódban Frown mester tréfaháborút indít Csodakirályságban, hőseink pedig visszavágnak. Csakhogy Csoda Kitty nem érti a tréfa lényegét, túl gonosznak tartja őket. Képesek a barátai megmagyarázni a hercegnőnek az átverés lényegét, hogy megnyerjék a tréfaháborút? Vagy kénytelek megadniuk magukat Frown mesternek?

 

A második részben Csoda Kitty és barátai űrhajója felrobban, ők pedig kétségbeesetten, tehetetlenül sodródnak az űrben. Miközben kidolgozzák a tervet, amely hazasegíti őket, azon merengenek, kinek a hibájából semmisült meg az űrhajó.

 

Az évad harmadik epizódjában Puppycorn rajtakapja Csoda Kitty-t, amint valamilyen kínos dolgot csinál, és biztosítja nővérét, hogy soha nem fogja elfelejteni, amit látott. Az aggódó Csoda Kitty Dr. Fox memóriatörlő gépét használja, hogy kitörölje öccse emlékezetét, ám ez fordítva sül el: Csoda Kitty véletlenül szabadjára engedi Puppycorn összes emlékét…

 

A Csoda Kitty új részei június 24-étől mindennap 18:55-kor a Cartoon Networkön!

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása