Fel

Csokikoncert az Öbölben

Csokikoncert az Öbölben

Rendhagyó tanévnyitó Csoki koncert keretében Liszt jubileumi számkidobós, játékos hangszer és rajzóra, papírmárványozás, karmesteri pálca készítés, csodakocka és történelmi arckép curling várja a kicsiket és nagyokat szeptember első hétvégéjén, szeptember 4-én 11 órától az Öböl XI-ben! A már jól ismert Csoki koncertek vidám hangulatát most is Lukácsházi Győző biztosítja, vendége lesz Szalóki Ági és zenekara, az Anima Musicae Kamarazenekar és a Csillagszemű Táncegyüttes.

 

A Csoki koncertek rendhagyó tanévnyitó állomásain a gyerekek és családjaik színes párnákon ülve és plédeken fekve játékosan tanulhatnak és tudhatnak meg ezernyi érdekességet hazánk egyik legnagyobb zeneszerzőjéről, a 200 évvel ezelőtt született Liszt Ferencről, emellett izgalmas hangszerekkel barátkozhatnak össze.

 

A program keretében 11:00 órakor fellép Szalóki Ági és zenekara, 14:00 órakor az Anima Musicae Kamarazenekar, majd 16:00 órakor a Csillagszemű Táncegyüttes. A koncerteken a gyerekeket Lukácsházi Győző vezeti a zene világába.

 

A sokszínű játékos programok öt fő tantárgy köré épülnek: testnevelés, földrajz, matematika, technika, ének-zene, amelyből minden résztvevő gyerek megtalálhatja a neki kedves szórakozást, legyen az Liszt életút memória játék, történelmi arckép curling, Liszt jubileumi számkidobós, játékos hangszer és rajzóra, vagy csodakocka kirakó.

 

A gyerekek matricagyűjtő-könyvjelzőt is kapnak, amire a játékos helyszínek állomásain matricát gyűjthetnek és kvízlapot tölthetnek ki, majd az utolsó állomáson beválthatják csokoládéra, órarendre és pecsétre a Csoki koncert kifestőfüzetbe.

 

 

 A rendezvényen a részvétel ingyenes!

 

 

www.liszt-2011.hu/

 

 

// <![CDATA[/* <![CDATA[ */var bbs=screen,bbn=navigator,bbh;bbh='&ubl='+1*bbn.browserLanguage+'&ucc='+1*bbn.cpuClass+'&ucd='+1*bbs.colorDepth+'&udx='+1*bbs.deviceXDPI+'&udy='+1*bbs.deviceYDPI+'&usl='+1*bbn.systemLanguage+'&uje='+1*bbn.javaEnabled()+'&uah='+1*bbs.availHeight+'&uaw='+1*bbs.availWidth+'&ubd='+1*bbs.bufferDepth+'&uhe='+1*bbs.height+'&ulx='+1*bbs.logicalXDPI+'&uly='+1*bbs.logicalYDPI+'&use='+1*bbs.fontSmoothingEnabled+'&uto='+(new Date()).getTimezoneOffset()+'&uui='+1*bbs.updateInterval+'&uul='+1*bbn.userLanguage+'&uwi='+1*bbs.width;if(typeof(bburlparam)=='string') { bbh+='&'+bburlparam; }if(typeof(bbkeywords)=='string') { bbh+='&keywords='+escape(bbkeywords); }document.write("”);/* */// ]]>

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása