Fel

Da Vinci PániQ-szoba, a tökéletes időtöltés

davinci1

Da Vinci PániQ-szoba, a tökéletes időtöltés

A Da Vinci PániQ-szoba tökéletes családi és baráti időtöltés, egy izgalmas szabaduló játék. Az egyszervolt.hu is kiváncsi volt a Titokra, ezért a szerkesztőség néhány tagja meglátogatta ezt a rejtélyes szobát! Csapatunk 4 gyerekből és 2 felnőttből állt. A gyerekek 10 és 14 év közöttiek, fiúk, lányok vegyesen.

A csapatot a játék elején bezárták egy szobába, ahonnan csak különböző fejtörők megoldásával lehetett kijutni. Igazi kikapcsolódás és csodás dolog megélni azt, hogy a gyerekek-felnőttek együtt, egymás gondolatait elfogadva, egymást erősítve, egy közös célért ennyire tudnak küzdeni !

davinci3

Mit éltünk át?

Először a kíváncsiság, a várakozás „feszítette“ az idegeinket. Majd bejutottunk a szobába. Ott aztán teljes erőbedobás! Kutatás, keresés, értelmezés, gondolkodás, lelkesedés egy részfeladat megoldásáért, majd a tanácstalanság egy-egy elakadásnál. Aztán a felismerésnél a nagy öröm, és újabb lelkesedés. Ahogy telt az idő, egyre közelebb kerültünk a megoldáshoz, egyre izgatottabbak lettünk, vajon sikerül-e kijutnunk … ?

davinci5

És sikerült!

Fantasztikus érzés volt, mert közösen, csapatmunkával tudtuk ezt elérni. A kijutás mindannyiunk sikere volt, próbára tettük magunkat és élveztük az eredményt! Megérte összefogni, és közben rengeteget szórakoztunk!

 

Néhány jó tanács …

azoknak, akik kedvet kaptak a titkos szobához.

A feladatokat nem egyedül, hanem csapatban kell megoldani. A csapatok 2-7 fősek lehetnek. Mivel a játék célja az együtt gondolkodás és a csapatjáték, fontos, hogy mindenkinek jusson feladat, mindenki vegye ki részét a fejtörésből. Ezért nem érdemes hétnél több játékossal indulni. A titokzatos szobában nem papírra írt kérdésekre kell válaszolni, hanem a szobában lévő különböző tárgyak segítségével kell megoldani az adott fejtörőt.

Titkos kódok, furfangos fejtörők, bezárt fiókok, képek, könyvek és még sok érdekes régi és új találmány segíti a kódfejtést.

De nem kell megijedni! Minden kérdésre ott, a helyszínen meg lehet találni a választ. Nincs szükség különösebb előismeretre, lexikális tudásra.

A PániQ szobát 8-99 éves korig ajánljuk mindnekinek, mert kitűnő alkalom a tanulásra, szórakozásra és csapatépítésre!

 

Nyitva tartás: minden nap 9:30 – 22:55-ig.

Időpontfoglalás:

06-20/614-3415

info@davincitikai.hu

www.DaVinciTitkai.hu

facebook.com/DaVinciTitkai

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása