Fel

Decemberi programok a Millenároson

mille1

Decemberi programok a Millenároson

pixel

A Millenárison decemberben is pörög az élet, sőt még fokozódik! Gyerekeknek, felnőtteknek érdemes eljönni ide. Részletesebben: Millipop Mikulás, PlayKID Mikulás Hétvége…
pixel

pixel

mille4

Millipop Mikulás
MILLIPOP MOSOLYGYÁR
december 6. szombat, 16:00

Képzeljétek, meg nem erősített, de a kémeink által megszerzett információk szerint 2014. december 6-án, 16:00 órakor egy igen népszerű vendég fog érkezni a Millipop Mosolygyárba!

Piros a ruhája, fekete a csizmája, fehér a szakálla, nagy a zsákja és zsákjában rejtőzik minden gyermek álma!

Ha tudjátok, hogy ki Ő és szeretnétek vele találkozni, ne késlekedjetek, még ma jelezzétek szándékotokat!

Telefon: 06 20 806 9783

További információ: www.millipopjatszo.hu

 

mille2
PlayKID MIKULÁS HÉTVÉGE
B ÉPÜLET
december 6-7. szombat-vasárnap, 10:00-17:00

A PlayKID Gyermeknap nagy sikerére való tekintettel, idén télen megszervezzük a PlayKID Mikulás hétvégét December 6-7-én, a Millenárison. Két nap, mely felhőtlen szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt, sok színvonalas és élmény teli programmal, főszerepben a Mikulással és a karácsonyi készülődéssel.
Gyere és találkozz személyesen a Mikulással és az Ő kis segítőivel.

 

Program:
December 6.
Fabula bábszínház
Mikulásműsor
Gryllus Vilmos

 

December 7.
Ametist bábszínház
Kovácsovics Fruzsina
Kolompos zenekar

 

A rendezvényre jegyek elővételben a http://jegy.meex.hu/playkid-jegy.php és http://www.eventim.hu/hu/jegyek/playkid-mikulas-hetvege-budapest-millenaris-park-378608/event.html oldalakon, illetve a rendezvény ideje alatt a helyszínen kaphatóak.

További információk a rendezvényről: www.playkid.hu és www.facebook.com/playkidevents

 

Jegyinformációk:
Egy napos:
felnőtt: 1000 Ft (mely tartalmaz egy forróital kupont)
gyerek: 1000 Ft (mely tartalmaz egy Mikulás csomagot)

Két napos:
felnőtt: 1500 Ft (mely tartalmaz két forróital kupont)
gyerek: 1500 Ft (mely tartalmaz egy Mikulás csomagot és egy forróital kupont)

 

mille3

Állandó programok:

LÁTHATATLAN KIÁLLÍTÁS
B ÉPÜLET | 10.00-20.00 mindennap, egész évben

Különleges interaktív utazás egy láthatatlan világba, ahol megpróbálhatsz vaksötétségben eligazodni csupán a tapintás, a hangok és az illatok nyomán.
Ha eljössz, Te is megértheted, milyen érzés az egyik legtöbb információt adó érzékszerved, a látásod nélkül élni, és hogyan erősödnek fel egyéb érzékeid. Ezen a kiállításon vakok vagy látássérültek kísérnek el egy olyan útra, mely megváltoztatja az életed.
A Láthatatlan kiállítás egész évben várja az érdeklődőket a Millenárison.
“Bízz vakon!”

További információk: www.lathatatlan.hu

 

mille5
MILLIPOP MOSOLYGYÁR
FOGADÓ | 10.00-20.00 minden nap, egész évben

A Millipop Mosolygyár, Buda Vidámparkja a kreatív gyerekek játszóháza 2013. december 21-én nyitotta meg kapuit és már az első pillanattól fogva óriási népszerűségnek örvend.

A játszóházak világában egyedüli szolgáltatásként, padlófűtéssel, lábzsákgéppel biztosítja vendégei kényelmét!  Egyedülálló játékkínálatában, attrakcióiban, Magyarország legmagasabb “Banda csúszdája”, legnagyobb mászóka rendszere, interaktív szoba, só homokozó, Gipszkorszak kreatív stúdió, 3D GyurmaLab, SugarShop design cukrászda, szülinapi termek, színpad, játszógépek, bisztró várja a mosolyra vágyókat a hét minden napján!

Telefon: 06 20 806 9783

További információk: www.millipopjatszo.hu

 

Felnőtt programok:
FÁBRY MOST
TEÁTRUM
december 4. és 18. csütörtök, 18:00

Szóra szó, virágszerűen, sztorikkal, emberséggel. Ikonikussá vált sáfrányszínek és vonalkódok, történetek, amelyeken jót szórakoztunk, és amelyek a folklórból táplálkozva váltak újjá folklórrá. Leírni elég, megélni sok. Adott, átélhető és befogadható. Bizonyára nem a bulvárvadászok fóruma, nem a mainstream evezőseinek zúgója. Igényes szórakoztatás, igényes jellemekkel és – Rejtő után szabadon – bizonytalan kilépéssel garantált, miközben az úri közönség táncol. Sajnos elengedhetetlen hozzá a tájékozottság, élvezete pedig veszélyes, mert lexikális ismereteket és hanyag, ámde annál szigorúbban épített világképet követel. Nem butának való vidék. Fábry kéthetente a Millenáris Teátrumban.

Jegyár: 1200 Ft
Jegyek a Broadway jegyiroda honlapján kaphatóak!
WAMP
B ÉPÜLET
december 7. 14. és 21. vasárnap, 10:00-18:00

Kezdd velünk a karácsonyi készülődést!

Gyere el a Millenárisra, vedd meg a karácsonyi ajándékokat a WAMP dizájnereitől, csomagold be őket vagy készíts kiegészítőket és vegyél részt további izgalmas programokon!

Bővebb információ: www.wamp.hu

Jegyárak: A belépés 850 Ft, melyből 500 Ft teljes egészében levásárolható a kiállítóknál.
A levásárolhatóság részletei és feltételei: http://wamp.hu/hu/kupon-felhasznalasi-szabalyzat
SZANDI 25- JUBILEUMI KONCERT
TEÁTRUM
december 28. vasárnap, 20.00

Szandi, aki 13 évesen került énekesnőként a zenei szakmába, idén ünnepli 25 éves jubileumát egy élő nagykoncerttel a Millenárison.

Pályafutása során 18 önálló albuma jelent meg belföldön és 5 másik országban is. Többek között Japánban. Ő a legfiatalabb Magyar platinalemezes előadó 270 ezer eladott példánnyal. Összesen közel 2 millió hanghordozón szerepel. Kétszeres Emerton díjas, háromszor volt az Év énekesnője, kétszer kapott Arany Zsiráf díjat. Victory Életműdíjas. 2000-ben Göncz Árpád Köztársasági Elnöktől Ezüst Érdemrendet kapott Jótékonysági tevékenységéért. Nagykáta város díszpolgára. Főszereplő volt az Operett Színházban a Hotel Menthol musicalben valamint a Szerelmes szívek című mozifilmben.

Rendszeres szereplő népszerű zenés TV műsorokban, pl.: A Nagy duett. A Sztárban sztár című műsor legjobb női előadója volt tavaly. Az ének iskolája című műsornak pedig állandó szereplője tanárnőként. Idén tavasszal, jubileumi CD-vel jelentkezik. Férjével nevelik 3 gyermeküket.

A tervezett jubileumi koncerten a 25 éves pályafutás minden fontos nagy slágere elhangzik, kiegészítve érdekességekkel, élő zenekar táncosokkal, vokálosokkal, kivetítővel, látványos világítással. Az est sztárvendége Csepregi Éva lesz, akivel duettet is fog énekelni.

Vendégek lesznek még: Szandi nővére, Pintácsi Viki, férje Bogdán Csaba az Első Emeletből, néhány tanítványa Az ének iskolája című TV műsorból, akikkel szintén együtt fog énekelni.

Jegyrendelés: www.eventim.hu, www.koncert.hu

Jegyárak: 5900/6900 Ft
TNT-SZILVESZTER
TEÁTRUM
december 31. szerda, 20.00

Koncert és party hajnalig! – Aktiváljuk a  TNT időgépet!
A 15 éves jubileumi Aréna koncertünkre Ti jöttetek el hozzánk, most úgy döntöttünk, hogy a 20-i jubileumi évben mi látogatunk el  hozzátok, így jövőre újra turnézunk!
A koncertsorozat ünnepélyes bejelentése és az első exkluzív nyitóelőadás december 31-én a Millenáris Teátrumban kerül megrendezésre, mondhatjuk szűk rajongói körben.
A jegyek limitált példányszámban elérhetők, ezért érdemes időben rástartolni!
Legyetek részesei  a hatalmas bulinak,  ahol együtt léphetünk át az újesztendőbe és indíthatjuk útjára a 2015- ös TNT turnét!
Gyertek velünk – Vissza a jövőbe! 🙂
Jegyárak: állójegy: 4900 Ft, VIP: 9900 Ft

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása