Fel

Díszítsük otthonunkat őszi hangulatban

osz5

Díszítsük otthonunkat őszi hangulatban

pixel

Bár mindannyian a bőrünkön őrizzük még a nyári napozás nyomait, tagadhatatlanul beköszöntött az ősz. Egyre rövidülnek a nappalok, korábban sötétedik és egyre szívesebben gyújtunk be esténként a kandallóba. Levelek, termések, ötletek – díszítsük otthonunkat őszi hangulatban

pixel

osz2

Őszi hangulat

A fákon színesen mosolyog a gyümölcs, a szőlő éretten illatozik a kertekben, az erdő tarka ruhába öltözött. Ilyenkor szívesen öltöztetjük otthonunkat is őszi hangulatba.

osz3

Nem kell azonban nagy költségbe vernünk magunkat, ha meghitt őszi hangulatra vágyunk, elég, ha csak egy kellemes családi kirándulást szervezünk és összegyűjtjük, amit a természet kínál. Néhány könnyen beszerezhető apró hozzávalóval kiegészítve mi magunk is hangulatos őszi dekorációt készíthetünk.

osz4

Egyszerű hozzávalók, nagy sikerek

pixel
Mint láthatjuk, könnyen beszerezhető hozzávalókból, nagyszerű ötletekkel egyszerűen készíthetünk vidám, hangulatos dekorációt asztalunkra, polcunkra, a bejárati ajtóra vagy éppen a kendallópárkányra. Ráadásul mindez remek családi program is lehet. Bevonhatjuk a gyerekeket az ágak, levelek és termések összegyűjtésébe és a díszek elkészítésébe is. Meglátjuk milyen jól szórakozunk majd miközben otthonunkat is szebbé tehetjük.

 

pixel

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása