Fel

Egy teljes hétvégére a gyerekeké a Sportaréna

gyvexpo6

Egy teljes hétvégére a gyerekeké a Sportaréna

pixel
Az egészségtudatosság, a kultúra és tehetséggondozás is fontos szerepet kap az ősz legnagyobb családi rendezvényén, a Gyerekvilág Élményhétvégén, ahol a karácsonyi szezon slágerjátékai is kipróbálhatók.

November 14-15-16-án ismét óriási szórakoztató központtá alakul át a Budapest Sportaréna, ahol közel száz ingyenes program várja a látogatókat.

gyvexpo3

Egészen kis korban érdemes kialakítani a gyerekeknél az egészségtudatosságot, aminek alappillére a kiegyensúlyozott rendszeres étkezés és a mozgás. Ezek elengedhetetlenül fontosak a megfelelő fejlődéshez, koncentrációhoz, jó közérzethez, és együttesen az egészséges élethez. Az idei Gyerekvilág egyik fő témaköreként találkozhatnak a látogatók a reggeli-tízórai-ebéd-uzsonna-vacsora „ötös fogat” kiemelt fontosságával, gyerekvitaminokkal, megismerhetik az óvodai és iskolai közétkeztetésben történt változásokat és szimbolikus ajándékként mindenki egy magyar almával távozhat a rendezvényről, az Emberi Erőforrások Minisztériuma jóvoltából.

gyvexpo5

Számos tanulmány igazolja, hogy a kisgyermekek korai zenei fejlesztése a legteljesebb személyiség kialakulása érdekében éppen olyan jelentőséggel bír, mint a beszédkészség fejlesztése. A rendezvényen nem csak különféle hangszereket lehet kipróbálni, hanem az opera klasszikusaival is megismerkedhetnek a gyerekek, az Operaház standján.

gyvexpo1

Az esemény főtámogatója, az OTP Lakástakarék ezúttal egy hatalmas Élményparkot épít fel, amiben olyan sok változatos program várja a látogatókat, hogy mini rendezvényként is megállja a helyét. A többféle építőjáték, kartonház díszítés és 3D családi fotózás mellett a gyerekek megfesthetik saját kerámia malacperselyüket, amit a helyszínen készre is sütnek. Játékos készségfelmérő tesztek is várják az okos ovisokat és kisiskolásokat.

gyvexpo2

Vannak persze örök darabok, melyek nélkül nincs Gyerekvilág: ilyen a gyerekek kedvenc együttese, az Alma Zenekar koncertje, a gyerek TV csatornák kitelepülése a Ninjaképzővel és a Maci-Pecóval, és a játékforgalmazók is itt mutatják be újdonságaikat és ötleteiket, hogy mi minden kerüljön a karácsonyfa alá. A legtöbb kiállító már karácsonyi kedvezményekkel készül a rendezvényre, így az sem fog csalódni, aki szeretné hazavinni a kinézett karácsonyi ajándékot. A belépőjegyek 2000 Ft értékben levásárolhatók az eMAG.hu webáruház oldalán, így a belépés nem csak 12 éves korig ingyenes, hanem a levásárlás lehetőségével mindenkinek. Az akció pontos részletei megtalálhatóak a rendezvény weboldalán.

gyvexpo4

A látogatók között értékes nyereményeket, többek között családi wellness hétvégét is kisorsolnak, így érdemes előre regisztrálni. A Gyerekvilág testvérrendezvénye az azonos jeggyel látogatható BabaMama Expo, ami a gyermektervezéstől a három éves korig terjedő időszak legszélesebb téma- és termékválasztékával várja a látogatókat.

 

Részletek és regisztráció:

www.kidexpo.hu

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása