Fel

Egyszervolt és Meseposta

Meseposta

Egyszervolt és Meseposta

 

Igen, jól van írva a cím! Gondolhatnánk, hogy ez egy mese kezdete, ami úgy indul, hogy „Egyszer volt egy meseposta” – ám ez itt a valóság! Elindult a Meseposta.hu honlap, ami az Egyszervolt.hu rétre is beköltözött, egy újabb nagyszerű, játékos és sok-sok érdekességgel teli oldallal gazdagítva az Egyszervolt világát.  

meseposta_ret

Meseposta: Peti és Panni mesés világa

Fedezd fel a Mesepostát, két kedves kispostás, Peti és Panni világát! Ez a honlap egy meglepetésekkel teli, izgalmas kaland – akárcsak a posta története! Nem hiszed? Szinte elképzelhetetlen, hogy mennyi gazdag és mesés történet fűződik hozzá!

Gondoltad volna, hogy Mátyás király idejében a levelek és csomagok mellett utasokat is szállított a Posta? Vagy azt, hogy a fából készült szekér, a kocsi magyar találmány? Tudtad, hogy a rádiózás és a televíziózás is a Postával kezdődött?

01_fustP

Ám ha meglepő dolgokat keresünk, járhatunk a jelenben is: hallottál már arról, hogy szüleiddel akár éjjel is felveheted a csomagot, amit küldenek neked? Gondoltad volna, hogy saját-, családod-, vagy akár kedvenc rajzfilmfigurád fényképével is készülhet Személyes bélyeg?

Játék, nyeremény, kaland és tudás!

Ismerd hát meg a Posta titokzatos világát, és játssz velünk!  A Mesepostás honlapon ügyességi játékokkal, tudáspróbával, kézműves foglalkoztatóval találkozhatsz – és számos meglepő történetről olvashatsz. Érdemes rendszeresen visszatérned, mert időről-időre újabb akciókkal színesedik az oldal, melyek során sok-sok nyeremény is vár majd a szerencsés játékosokra. Kellemes böngészést, jó szórakozást kívánunk!

 – nyp –

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása