Fel

Élmények a karácsonyfa alatt

karacsony0

Élmények a karácsonyfa alatt

Lázas fejtörés, tanácstalan téblábolás, virtuális ötletvadászat. Ismerős fogalmak és érzések a szeretet ünnepe előtt, kinek mi kerüljön a fa alá, minek is örülnének a gyerekek. Mit kapjon a kisovis és mit az iskolás gyerkőc. Mivel csaljunk boldog mosolyt az arcukra?

 
pixel

pixel

Ne gyötörje magát tovább, ne találgasson, a megoldás annyira egyszerű! Ajándékozzon pihenést, kikapcsolódást, szállodai élményeket szeretteinek a Danubius Hotels ajándék utalványával és garantált a meglepetés, az öröm a karácsonyfa alatt! Melyik gyerek ne örülne a kedves Danubius sárkányoknak, a vidám hancúrozásnak, a végeláthatatlan pancsolásnak és a finom falatoknak?

 

karacsony1

 

Ünnep, amikor együtt a család. Apa, anya, egy, kettő, három gyerek vagy akár még több is, sőt a nagymami és a nagypapi is – legyen kicsi vagy nagy a család, a wellness bükfürdői, hévízi vagy balatonfüredi birodalmában együtt pihenhetnek, játszhatnak, sportolhatnak, gyógyulhatnak vagy lazíthatnak a legapróbbak, a fiatalok, az érettek és a legidősebbek is.

 

Távol a nagyvárosi nyüzsgéstől gondtalanul telnek a pihenőnapok, akár ki sem kell mozdulni a szállodából, mert minden egy fedél alatt kényelmesen elérhető. Akár hiszik, akár nem, leggyakoribb öltözékünk bizony a fürdőköpeny és a szabadidőruha, és persze a fürdőruha, hogy a tágas vízi világ minden attrakcióját kipróbálhassuk a téli zimankóban is – nyakig merüljünk a büki gyógyvízben, ússzunk a fedett úszómedencében, megkeressük az élményfürdő minden kis masszázs dűznijét, szaunázzunk és gőzöljünk.

 

ajandekkartya hird_2016_640x748

 

Van idő kipróbálni a különleges Kaviczky szépségkezeléseket, de nyakig a stresszoldó hévízi iszapfürdőbe, sörbe, borba vagy vaníliába merülve, tetőtől talpig iszapba burkolva csendespihenőzni sem mindennapos élmény. És milyen jó, amikor teljes harmóniában csak egymásra figyelünk – felnőttek és gyerekek… amikor együtt sportolunk, tanítjuk a kicsit úszni, pingpongozni vagy sakkozni.

 

Ajándéknak keresni sem lehet jobbat – a magunkra fordított, szeretteinkkel töltött idő élményét, a wellness nyújtotta jó közérzetet, a pihenés szárnyakat adó érzését. Danubius nyaralás – ajándékba? Igen!

 

Válassza a Danubius Ajándékkártya kényelmét vagy a 2 éjszakás all inclusive Danubius Szállásutalvány nagyvonalúságát!

 

Nyakunkon az év végi hajrá, egyre nagyobb a tömeg, egyre hosszabbak a sorok a bevásárló központokban, de a Danubius Ajándékkártyák és szállás utalványok sorban állás és kapkodás nélkül, a lehető legkényelmesebb módon beszerezhetők. Személyesen megvásárolhatók a belföldi Danubius szállodák recepcióján vagy online megrendelhetők, átutalással és bankkártyás fizetéssel. Postai kiszállításra és személyes átvételre is van mód.

 

A részleteket a www.danubiushotels.hu/ajandekkartya oldalon ismerheti meg.

 

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása