Fel

„Én és a közlekedési táblák” – rajzpályázat bicikliért

kép-honlapra

„Én és a közlekedési táblák” – rajzpályázat bicikliért

 

 

Újra rajzpályázat

Van néhány szabály a közlekedésben, amit minden kisgyereknek érdemes minél előbb elsajátítani, s ilyen a fontosabb közlekedési táblák jelentése is. Találkozhattok velük az autó hátsó ülésén ülve, bámészkodás közben, s az utcán sétálva is. Biztos nektek is van már pár, amit ismertek, talán oviba, suliba menet rendszeresen elmentek mellettük, és figyeltek, hogy betartsátok a rátok is érvényes szabályokat.

pixel

pixel

Ha kirándultok a családdal vagy osztállyal, mikre szokták felhívni a szüleid és a tanítók a figyelmeteket, hogy mit jeleznek a közlekedési táblák, mikor átkeltek az úton, vagy épp bicikliztek?  Rajzold le, te milyen táblákat ismersz, milyen közlekedési helyzetben találkoztál velük, legyen az akár olyan, amely rád is vonatkozik, vagy akár csak tudod, hogy az autósokat mire figyelmezteti! A legszebb, legkreatívabb rajzot beküldő ovis és sulis nyereménye egy kerékpár, de sok más értékes, közlekedésbiztonsággal kapcsolatos ajándék vár még gazdára.

A KöBE-nél a biztosítási szolgáltatások nyújtása mellett a közlekedésbiztonságért tett szerepvállalás is a kezdetektől kiemelt jelentőséggel bír. Fontosnak tartjuk a gyermekbiztonság kérdéskörét, amely elősegítését az immáron 7. éve kiírt közlekedésbiztonsági rajzpályázatunkkal is megcélozzuk. Ennek népszerűsítéséhez, s a legjobb rajzok szakszerű kiválasztásához ismét segítségül hívtuk a kicsik közt széles körű rajongói táborral rendelkező egyszervolt.hu és traff.hu oldalakat. A hagyományt folytatva, az ő támogatásukkal hirdetjük meg idén is újabb rajzpályázatunkat, „Én és a közlekedési táblák!” címmel.

 

kobe3

 

 

Pályázati szabályok

  • Ha ősszel már legalább óvodába mész, de legfeljebb 4. osztályos leszel, akkor küldj egy A/4 méretű rajzot, festményt e-mailben vagy postai úton!
  • A rajzokat két kategóriában bíráljuk el: óvodások, illetve alsó tagozatos általános iskolások.
  • Csak 1 rajzzal pályázhatsz, így a legjobb képedet válaszd ki, s küldd el nekünk!
  • A pályázatot kiíró KöBE fenntartja a jogot, hogy a pályázatra beküldött rajzokat saját kommunikációs felületein díjazás nélkül felhasználja és kiállításon bemutassa.
  • A rajzod hátoldalára írd rá, vagy ha e-mailben küldöd el, akkor abban add meg a nevedet, életkorodat, postai és e-mail címedet, szüleid telefonszámát, továbbá tanító nénid/bácsid, s az iskolád/óvodád nevét és postacímét!
  • A pályamunkák beküldhetők  a rajzpalyazat@kobe.hu e-mail címre JPG formátumban (scannelve) illetve postai vagy személyes úton eljuttathatóak a KöBE központi címére (1108 Budapest, Venyige utca 3.), a borítékon a „Rajzpályázat” jelige feltüntetésével.

Beküldési határidő: A rajzokat 2018. október 8.-ig várjuk a KÖBE postai vagy e-mail címére! Kérjük, hogy a postázási idővel is számoljatok!

Elbírálás

  • Szólj mindenkinek, akit csak ismersz, hogy szavazzon a TE rajzodra a www.kobe.hu honlapon, 2018. október 13-21. között!
  • A KöBE honlapján a közönség által, első körben kiválasztásra kerülő 30-30 munkát a KöBE, az egyszervolt.hu és a Traff Park munkatársaiból álló, 3 fős szakmai zsűri bírálja el.
  • A díjazottakat e-mail-ben (e-mail-cím hiányában postai úton) értesítjük ki.
  • A díjátadót november végén rendezzük meg a KöBE központi irodájában, amelyről később további részleteket közlünk.

Nyeremény

A legjobbnak ítélt rajzok készítői kerékpárt, rollert, mesefigurás védőfelszerelést, Egyszervolt.hu és Traff Park nyereményeket és egyéb, közlekedésbiztonsággal kapcsolatos ajándékokat nyernek.

Külön játékos közlekedésbiztonsági ajándékcsomaggal díjazzuk a legtöbb rajzot beküldő óvodát és iskolát is!

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása