Fel

Pindúr Pandúrok visszatérnek – új részek a Cartoon Network csatornán

CN_Pindúr pandúrok_Csidó Dorina

Pindúr Pandúrok visszatérnek – új részek a Cartoon Network csatornán

A Cartoon Network sikersorozata, a Pindúr pandúrok  augusztustól látható új évadjában egy külön kiadás erejéig visszatér Pukkancs, a negyedik pandúr! A négy Pindúr pandúr újra közösen veti be az erejét, hogy még időben – lefekvés előtt – megmentsék a világot. Az új Pindúr Pandúrok évad augusztus 20-tól látható, míg a Pukkancs kalandait bemutató különkiadás augusztus 23-án lesz 13.40-kor.

Pukkancsot hazánkban Csifó Dorina kelti életre, aki elárulta, hogy rengeteg hasonlóságot mutat a saját és az általa megformált karakter személyisége, ezért kvázi jutalomjátéknak tekinti, hogy ő lehet a negyedik pandúr magyar hangja.  „Mivel gyerekkoromban nagy Cartoon Network-rajongó voltam, óriási dolog számomra, hogy én szinkronizálhatom a negyedik, elveszettnek hitt Pindúr Pandúrt. Nagyon élveztem ezt a szerepet, kiválóan azonosultam a karakterrel. Pukkancs egy önálló, vagány, érzelemvezérelt kislány. Neve is elárulja, hogy meglehetősen impulzív. A Földre visszatérve kissé nehezen találja fel magát az új közegben;, ugyanakkor hatalmas szíve van, nagyon családcentrikus, akárcsak én. Kicsit hasonló lelki alkat vagyok, bár kevésbé lobbanékony. Sokáig magamban tartom a sérelmeimet, majd egyszerre törnek ki belőlem az érzelmek. A barátaim vidám, poéngyáros, pörgős lánynak ismernek, de aki először találkozik velem, zárkózottnak gondol, idegen közegben kissé nehezen nyílok meg- pont mint Pukkancs.” – mondta Dorina, aki azt is elárulta, hogy romantikus alkat lévén kedvenc jelenete, amikor Pukkancs szerelmes lesz.

A színésznővel készült interjú itt látható: https://www.youtube.com/watch?v=SBC3kodyxbo&feature=youtu.be

 

Utónium Professzor első teremtménye Pukkancs volt, akit a bizonyos, titkos W vegyszerrel véletlenül keltett életre. Pukkancs a Pindúr Pandúrok nővére, aki titokzatos módon évekre eltűnt, és akit korábban mindenki Puszedli képzeletbeli barátjának hitt. Pukkancs – Sziporkához, Puszedlihez és Csuporkához hasonló tulajdonságokkal bír –  eszes, cukiságfaktora az egeket veri, érzelmeinek intenzitásával csak akaratereje vetekszik, de mindenekelőtt szupererős. Az augusztusi különkiadásban a negyedik pandúr azért tér vissza az űrből, ahová korábbi „Négyek ereje” különkiadásban ment, hogy levadásszon, egy Bogárfalva lakosságát veszélyeztető parazita földönkívülit. A nagy iskolai tánc előtt meg kell állítaniuk Sporde-ot, mielőtt Logan-t, Pukkancs új szerelmét egy rettenetes szörnnyé változtatja.

 

 

Augusztus 20-tól vadonatúj Pindúr Pandúrok epizódok, majd új különkiadás Pukkanccsal augusztus 23-án 13:15-kor a Cartoon Networkön. Az új évad és az új Pindúr Pandúrok LEGO -szettek piacra kerülése alkalmából augusztusztus 23-tól a készlet erejéig minden vásárló egy-egy Pindúr Pandúrok körömmatricát kap a budapesti LEGO© Store-okban.

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása