Fel

Fürödni a boldogságban

Fürödni a boldogságban

 

Éltető elemünk a víz. Ezzel a kijelentéssel elsőként a gyerekek értenek egyet, hisz nincs köztük, aki ne szeretne lubickolni. S minden bizonnyal a szülők is rábólintanak, már amennyiben számukra is pihenést jelenthet a strandolás.

 

Egyik szeme a gyereken, másik szeme a holmikon, egyik kezében a másik gyerek, másik kezében a vízi játékok. Sokan attól tartva maradnak távol a fürdőzéstől, hogy akár karácsonyfának is beállhatnának. Szerencsére azonban ma már van olyan hely, ahol a „gyerekbarátság” többet jelent egy etetőszéknél, pelenkázónál, s ahol a figyelem a szülőkre is kiterjed, azaz a családbarátság szerepel a középpontban. Márpedig az októberben megnyílt Bongo Kids Club nem kisebb célt szolgál, minthogy a főváros és Közép-Magyarország kiemelkedő gyermek- és családbarát komplexumává avassa a Ramada Resort – Aquaworld Budapest szálloda- és élményfürdőt.

 

Bongo Kids – a szülőkért!

A kisebb gyerekek szüleinek sem kell felváltva őrködni a csemetéjük felett. Ezt szakképzett pedagógusok látják el akár 2-3 órás időtartamra is. A kalandos játékbirodalomban a piciket totyogó, a nagyobbakat pedig szakértők által tervezett, biztonságos, kétszintes játszóház, mászófal várja. A szülők számára így gondtalan pihenésre, szépülésre, szórakozásra nyílik alkalom, legyenek akár az Aquaworld vagy a szálloda vendége. Ők maguk is kipróbálhatják a csúszdákat, elmehetnek úszni, szaunázni, vagy nyugodtan ellazulhatnak a szálloda keleties hangulatú Oriental Spa kínálta szolgáltatásokban.

 

 

Vízi jó az egész családnak

A gyermek szárnyaló fantáziáját nehéz túlszárnyalni – ám utolérni azért lehetséges. Bizonyíték erre az Aquaworld Vízibirodalom, mely a mulatságok széles tárházát biztosítja. A kisebbeket a különböző korosztályoknak megfelelő vízmélységű csúszdákkal, függőhíddal felszerelt, kellemesen meleg gyerekmedence csalogatja. A „szárazon” külön a számukra kialakított játszóház, pelenkázó és babamosdó is található. A nagyobbak kipróbálhatják az izgalmas csúszda rendszert, a szörfmedencét, a közös családi programok számára pedig tökéletes helyszínül szolgál az élménymedence és a varázslatos hullámmedence.

 

Ami csak egy családnak fontos lehet

 

A Ramada Resort – Aquaworld Budapest eddig is kitűnt a fővárosi és az agglomerációbeli szállodák, aquaparkok közül azzal, hogy az átlagosnál komolyabban veszi a legifjabb vendégeit is. A szállodában – a kötelező etetőszéken és babaágyon túl – az étterem sem a felnőttek birodalma. Az étkezéseknél Hipp-sarok várja a babákat, bébiétellel, melegítővel, partedlivel, a nagyobbak pedig önállóan válogathatnak a finomságokból a nekik berendezett mini-svédasztalról. A szülők nyugodtan tölthetik az időt az ételek elfogyasztásával, ugyanis a gyerekek gyorsan felfedezik az éttermi játszósarkot, így nem siettetik a távozást. Akadnak szakértő támogatók is az apró figyelmességek tekintetében. A hotel együttműködő partnere a Huggies; úszópelenkával és számos aprósággal kedveskedik a kisbabás szállóvendégeknek.

 

Rendszeres felügyelet alatt

A biztonság szem előtt tartása érdekében, az Aquaworld területén széleskörű referenciával rendelkező kivitelezőt választottak a játszótéri elemek elkészítéséhez, felállításához. A játszóeszközök biztonságosságát a TŰV rendszeresen ellenőrzi. Mivel a teljes komplexum rendelkezik TŰV minősítéssel, ez a minősítés integrálja a Bongo Kids Club teremtette új funkciókat a biztonsági rendszerbe. A terület kialakítása során szakhatósági engedélyeztetést folytattak, és ez alapján bővítették a szükséges mértékben tűzjelző- és automatikus oltórendszerüket. Belső szabályzat biztosítja a gyermekvilág napi, heti illetve havi felülvizsgálatát, annak biztonságát.

 

http://www.aqua-world.hu/

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása