Fel

Nyerj Nintendo Wii-t karácsonyra!

Nyerj Nintendo Wii-t karácsonyra!

Szeretnél te is egy Nintendo Wii-t karácsonyra? Itt a lehetőség, hogy beszerezd saját karácsonyi ajándékod! Akik December 19-ig részt vesznek a nyereményjátékban, azok között kisorsolunk 2 szuper Nintendo Wii játékkonzolt! És hogy mit kell ezért tenned? Olvass tovább és megtudod!

A HotDog karácsonyi nyereményjátékbáan azok is részt vehetnek, akik még nem HotDog tagok és azok is, akik már regisztrált Doggerek! Legyen neked is Facebook-os HotDog profilod és nyerj!

 

Hogyan vehetsz részt, ha már regisztrált tag vagy?

Ha te már regisztrált tagja vagy a HotDognak, akkor nincs más dolgod, mint összekötni a HotDog profilodat a Facebook profiloddal. Hogy hogyan?

 

1. Kattints ide (bekerülsz a profilszerkesztés, megosztás beállítások menüpontba)

2. Kattints az „Összekötöm a Facebook-kal” gombra.

3. Ha be vagy lépve Facebookra, akkor engedélyezd a Hotdog alkalmazást a Facebook profilodon. Ha nem vagy belépve Facebook-ra, akkor előbb lépj be a belépő ablakban és utána engedélyezheted a HotDog alkalmazást.

4. Ha ez megtörtént, máris összekötötted a profilod a Facebook-kal!

 

Mit nyerhetsz ha összekötöd a profilod a Facebook-al?

Ha megtörtént az összekötés, máris tiéd a Facebook kapcsolt jelvény, továbbá esélyed nyílik megnyerni egy Nintendo Wii játékkonzolt, melyet December 19-én sorsolunk ki azok között, akiknek már Facebook-os HotDog profiljuk van.

Hogyan vehetsz részt, ha még nem vagy regisztrált tag?

Ha még nem regisztráltál a HotDog-ra, akkor annyi a dolgod, hogy a Facebook-on keresztül regisztrálsz a HotDog-ra és máris részt vehetsz a játékban. Mennyi idődbe került ez? Nem egész 1 perc alatt kész lehet a Facebook-os HotDog profilod! Részletesen?

 

1. Kattints ide (bekerülsz a regisztrációs oldalra)

2. Kattints a „Facebook regisztráció” gombra.

3. Ha be vagy lépve Facebookra, akkor engedélyezd a Hotdog alkalmazást a Facebook profilodon. Ha nem vagy belépve Facebook-ra, akkor előbb lépj be a Facebook belépő ablakban és utána engedélyezheted a HotDog alkalmazást.

4. Töltsd ki a még hiányzó adatokat a regisztrációs oldalon, mentsd el és máris kész a Facebook-os HotDog profilod.

 

Mit nyerhetsz ha Facebook-on keresztül regisztrálsz a HotDog-ra?

Ha a Facebook-on keresztül regisztrálsz, máris tiéd a Facebook kapcsolt jelvény, továbbá esélyed nyílik megnyerni egy Nintendo Wii játékkonzolt, melyet December 19-én sorsolunk ki azok között, akiknek már Facebook-os HotDog profiljuk van.

Nincs más hátra, regisztrálj Facebook-kal vagy kösd össze a már meglévő profilod a Facebook-kal és várd a sorsolás eredményét!

 

Játék határideje: December 19. Eredményhirdetés: December 20.

 

Ha nem sikerül Facebook-on keresztül regisztrálnod vagy nem sikerül összekötni a profilodat a Facebook-al, akkor írj a HotDog ügyfélszolgálatra.

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása