Fel

Gyerekek ceruzarajzai kelnek életre a Cartoon Network és a Pixel Press új játékában

cartoon2

Gyerekek ceruzarajzai kelnek életre a Cartoon Network és a Pixel Press új játékában

 

A Cartoon Network Games 2015. január 19-én mutatta be egyedülálló játékát, az Adventure Time Game Wizard-ot, tovább erősítve ezzel jelenlétét a világ mobiljáték piacán. Az Adventure Time Game Wizard c. videójáték a sikeres Kalandra fel! c. sorozat alapján készült.

pixel

pixel

cartoon5

Az újdonság világszerte elérhető lesz az App Store-ban, Google Play-en, és Amazon virtuális boltjaiban. A játékosok az innovatív alkalmazás segítségével papíron és ceruzával tervezhetik meg saját Kalandra fel! játékukat, amely aztán a Pixel Press különleges technológiája révén azonnal életre kel a mobileszközön, ahol játszhatnak vele, megoszthatják barátaikkal és a játék közösségével is.

cartoon4

A Cartoon Network Games és a Pixel Press együttműködése a mobiljátékok piacán egyedülálló; a Kalandra fel! játékok hosszú idő óta a Cartoon Network legnagyobb számban eladott játékai, sokáig a Card Wars és a Beemo c. játékok vezették az App Store eladási listáját is. Az Adventure Time Game Wizard használói egyszerre kelthetik életre kedvenc sorozatuk szereplőit és élhetik ki alkotó kedvüket, a mobiljátékok világában egyedi játékot tervezve.

cartoon3

A felhasználók által tervezett pályákon zajlik a történet, ahol Finn és Jake, a sorozat és a játék főszereplői egy varázslatos rajzfüzetben találják magukat (ami egy új szereplő, a rejtélyes Doodle Wizard tulajdona) és ráébrednek, hogy minden amt lerajzolnak, életre kel. Ez nyomban  megihleti őket; alkotásaik a szemük láttára válnak valósággá.

A játékot fejlesztő Grumpyface Studios, (a Parkműsor – Ghost Toasters és a Gumball csodálatos világa – Mutant Fridge Mayhem játékok tervezője) kiválóan ötvözte a Pixel Press technológiáját a Cartoon Network világával, ami egy lebilincselő történetű és látványvilágú alkalmazást eredményezett. A nézők kedvenc Kalandra fel! szereplői ceruzarajzként új életre kelnek, amely formában csak a Game Wizard világában találhatók meg.

Az Adventure Time Game Wizard mától elérhető a www.atgamewiz.com oldalon a kezdőcsomagban található instrukciókkal és egyedi márkázott lapokkal.

 

cartoon1

A Cartoon Network EMEA-ról

A Cartoon Network elsősorban fiúk körében népszerű globális gyermekcsatorna, műsorválasztékát izgalmas kaland-vígjátéksorozatok jellemzik, amelyekben fontos szerepet játszik a humor, barátság, képzelőerő, az akció és a kaland. A Cartoon Network fő célcsoportja a 8-12 éves fiú és lányok, akik körében felettébb népszerű a csatorna gazdag, szórakoztató és világsikerűprogramkínálata . A műsorkínálatban olyan népszerű vígjátéksorozatok találhatóak, mint a Gumball csodálatos világa, Kalandra fel!, Parkműsor, valamint olyan klasszikus akció-kalandsorozatok, mint a Ben 10 Omniverzum és a Tini titánok, harcra fel!

1993-as páneurópai csatornaként való indulása óta a Cartoon Network kiterjesztette elérését Európában, a Közel-keleten és Afrikában, mára 70 ország 17 nyelvén érhető el, 131 millió háztartásban. A Cartoon Network elérhető a világhálón, díjnyertes weboldalán, valamint játékokon, mobilon és video on demand, licensing és merchandising szolgáltatásokon keresztül is. A Cartoon Network a Time Warner tulajdonában lévő Turner Broadcasting System, Inc. (TBS) leányvállalata, a Turner Broadcasting System International, Inc. csatornája

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása