Fel

Astellas gyermekrajzpályázat

astellas4

Astellas gyermekrajzpályázat

 

Idén újra keresik és díjazzák a legjobb gyermekorvost – vegyél részt te is az Astellas gyermekrajzpályázaton! 

Határidő: 2015. február 12., 24.00 óra

 

astellas3

Rajz a doktorbácsiról vagy a doktornéniről

Ha úgy érzed, a Te doktor nénid/doktor bácsid a legkedvesebb az egész világon, akkor itt az idő, hogy ezt másoknak is megmutasd: rajzolj, pályázz és nyerj! Ha elmúltál már 5 éves, de nem vagy még 12-nél idősebb, Magyarországon élsz és szeretsz rajzolni, küldd el nekünk legkedvesebb élményedet, ami doktor néniddel/ doktor bácsiddal kapcsolatos. Olyan technikával készíts alkotást, amely kétdimenziós, tehát lapos. Lehet ez zsírkréta, ceruza, festék vagy akár filctoll, de ragaszthatsz is, a lényeg, hogy egy A4-es lapra készítsd el a műved.

Ha van esetleg olyan konkrét történeted doktor nénidről/doktor bácsidról, amelyet a rajz mellett szívesen megosztanál mindenkivel, vagy esetleg néhány mondatban meg tudod fogalmazni, miért ő a világ legjobb gyermekorvosa, ne habozz, kérünk, írd meg nekünk azt is és mellékeld a rajzodhoz! Hadd tudja meg az orvosod, miért szereted Őt és miért vagy nagyon büszke rá!

astellas1

A rajzod hátulján ne felejtsd el feltüntetni nevedet, pályaműved címét és a pontos születési dátumodat (utóbbit a kategória miatt). A kor meghatározásánál mindenkinél egységesen a beküldés időpontját vesszük alapul. 

Mindenki csak egy alkotással  nevezhet!

Jelentkezési lap letölthető erről az oldalról.

A pályamunkákat postai úton az alábbi címre várjuk:

SESAME Pályázati Iroda, 1660 Budapest, Pf. 448.

A borítékra feltétlenül írd rá a következő jeligét: 

Astellas Gyermekrajz Pályázat 2014

 

A postán elküldött pályaművek feladási határideje: 2015. február 12., 24.00 óra

A nyerteseket az 5-6 éves, 7-9 éves, 10-12 éves korosztályokban jutalmazzuk. Az egyes korosztályok legjobbjai értékes nyereményekben részesülnek. Idén szeretnénk az iskolák részvételét, támogatását is elismerni, ezért a Móra Könyvkiadó felajánlásának köszönhetően az az iskola, ahonnan a pályázati időszak alatt a legtöbb érvényes nevezés érkezik, egy 140.000 forintos könyvcsomagot vehet majd át!

Részletek a pályázatról itt:
http://www.mora.hu/palyazatok/astellas-gyermekrajz-palyazat-2014

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása