Fel

Gyereknap a Vasúttörténeti Parkban

vasut4

Gyereknap a Vasúttörténeti Parkban

 

Május utolsó vasárnapja megint a gyerekeké, ünnepeljük őket! Hogy hogyan?! Úgy, hogy a nap végén minden gyerkőc úgy érezze, ez a nap csak róla szólt.

 vasut2

A Magyar Vasúttörténeti Park főszervezésében megrendezésre kerülő ünnepségen a nevetés és a jókedv kapják a főszerepet.

 

A vasúti színpadkocsin egész nap érdekes programok lesznek kicsiknek és nagyoknak, így 11 órától a Magyar Rádió Családi Koncert – Klasszikusoktól a Rockzenéig produkciója (közreműködnek: budapesti zeneiskolák gitárosai és az Alapi Power Trió, sztárvendég: Alapi István – EDDA Művek), 15 órától a Kispárna zenekar a Picur Rádió közreműködésében, valamint napközben kvíz- és szórakoztató játékok.

vasut3

A mozgás is fontos szerepet kap az eseményen: a gyerekek kipróbálhatják ügyességüket a Cartoon Network Fociakadémia nyitóeseményén is. A gyerekcsatorna brazil hangulatú focipályáján a gyerekek profi focistáktól leshetik el a legjobb focis trükköket A legügyesebbekről film készül, és jelentkezhetnek a Cartoon Network Fociakadémiára, ahol akár a brazil válogatott egyik tagjával, Luiz Gustavoval közös külföldi fociedzést is nyerhetnek.

vasut1

A sok gőzös mellett kint lesz  Snoopy is a rendezvényen a  MetLife Biztosító jóvoltából. Standjukon nem csak Snoopy-val, de számos más érdekességgel is találkozhatnak a családosok.

Nem hagyjuk ki a kicsiket és a szülőket sem ebből a mókás mulatságból! Kissebeket várja a Thomas klubsarok, a Barbie és Hot Wheels játszótér, illetve a családokat az Eisberg, a Detki és a Biopont finomságai.

Természetesen az interaktív programok is kipróbálhatók, így a nagymozdonyon utazás, a hajtányozás, a kerti vasút, a lóvasút és a Csajka sínautó.

Nincs más hátra, mint ott lenni a Vasúttörténeti Park Gyereknapján és mókázni, kacagni kifulladásig! Várunk május 25-én, vasárnap 10 és 18 óra között Európa legnagyobb interaktív vasúti élményparkjába, a Vasúttörténeti Parkba!

 

Legyen ez a Te napod!

 

Bővebb információ:

www.vasuttortenetipark.hu

www.facebook.com/vasuttortenetipark.hu

 

A belépés gyermekeknek 14 év alatt ingyenes!

A rendezvényt rossz idő esetén is megtartják a szervezők, fedett helyszínen.

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása