Fel

Gyerekprogramok a Budapest Jazz Clubban

jazzkiem

Gyerekprogramok a Budapest Jazz Clubban

 

Amellett, hogy a Budapest Jazz Club a héten ünnepli 6. születésnapját, újabb meglepetéssel szolgál közönségének – pontosabban az éppen felcseperedő ifjú generációnak! A BJC 2014. január 5-től minden vasárnap 11.00 órától színvonalas családi programokkal várja az érdeklődőket.

 

jazz1

Gyerekeké a színpad

„2013 második felében a Sárik Péter jazz-zongoraművész nevéhez fűződő „Nyughatatlan Micó, avagy a világ összes kincse” című jazz-mesejátékot tűztük havi egyszer műsorra. A szülők egyre többször kérdezték, hogy milyen más gyerekprogramokat tervezünk. A BJC tulajdonosai állandó figyelemmel kísérik a már meglévő és megcélzott vendégkör igényeit, így felkérték a Jazz Színház képviselőjét a gyerekprogramok összeállítására.” – nyilatkozta Keleti Kristóf, a Budapest Jazz Club szóvivője.

jazz2

Új hely, új koncertek

A Budapest Jazz Club egy éve kiváló helyre, a Jászai Mari tér közelébe költözött. A  75, 76-os trolik szinte az ajtóban állnak meg, a 4-es és 6-os villamosokkal pedig a kerekesszékes gyerekek számára is könnyű az utazás.

A Budapest Jazz Club szervezői szeretettel várják a családokat minden vasárnap 11.00 órától a Hollán Ernő u. 7. szám alatt!

 

Programok:  január – február

01.05 Szamárfül Projekt – Téli Mesék

01.12. Nyughatatlan Micó, avagy a világ összes kincse

01.19 Göncölszekér Együttes

01.26 Bohóc Sziget – Hajdu Ágnes-Vági Zsuzsa: Holle Mese

02.02. Nyughatatlan Micó, avagy a világ összes kincse

02.09. Eszterlánc mesezenekar

02.16. Szamárfül Projekt – Bazsó és Borka

02.23 Bohóc Sziget – Hajdu Ágnes-Vági Zsuzsa: Holle Mese

 

jazz3

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása