Fel

Gyerekprogramok a Művészetek Völgyében – koncertek, játékok, workshopok

images (5)

Gyerekprogramok a Művészetek Völgyében – koncertek, játékok, workshopok

Tudtátok, hogy a Gyermekvölgy, vagyis a Művészetek Völgye gyerekprogramjai hatéves korig teljesen ingyenesek?  A  tizennégy év alattiak, akik csak a Gyermekvölgy programjaira érkeznének is 2500 Ft-ért vehetnek részt a programon, ráadásul két kisérőt is elhozhatnak magukkal. Válogatás az idei Művészetek Völgye programjából. 

Diabelli  udvar – Kultúrtér

Az udvarokban bábelőadások, zenés műsorok, kézműves foglalkozások várják az érdeklődőket. A Diabelli udvarban napközben különféle társasjátékokat is kipróbálhattok. A Kultúrtérben nemcsak a játékoké a főszerep, hanem ide betérhet az is, aki csak meg akar pihenni, szeretne egyet szusszanni. A kicsik hallgathatnak mesét, alkothatnak, rajzolhatnak, festhetnek.

 

völgy-gyerekek-768x432

 

 

Egyszülős központ

A központ szervezésében olyan nagyszerű költők, zenészek mesélnek a gyerekeknek. Programjaikat Kapolcs Főterén találjátok. A meseolvasás mellett számos kézműves programmal is várják a kicsiket.

Kaláka Versudvarban  már reggel 10-től elindulnak a programok, mégpedig a Kerekítő Mondókázó programmal. Emellett a Kaláka koncertjére és várják a családokat, délelőttönként 11 órtól pedig számos koncertre invitálnak.

Ezeken túl még sokfele találkozhatnak a családok kézműves programokkal akár a  Művészetek Zöldjében, vagy a Harcsa Veronika udvarban. Érdemes körülnézni a programfüzetben, ellátogatni a Hagyományok Háza programjaira, vagy a Cirque de Tókerthez  Ám, ha csak a hangulatért látogattok el, akkor a vásári forgatagban is találhattok érdekességeket, kisebb ajándékokat, nézegetni valókat.

A részletes programot itt érdemes böngészni: programfüzet . Jegyeket itt tudtok venni.

 

völgy_gyerekek2

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása