Fel

Gyerekvilág kiállítás – három napos családünnep

Gyerekvilág kiállítás – három napos családünnep

A gyerekek világa maga a varázslat – jól tudja ezt minden család. Az élet felfedezése, a világ megismerése izgalmasabb és szebb minden tündérmesénél. A Gyerekvilág Kiállítás három napon át színes kaleidoszkópként egy helyen tárja a kilátogató családok apraja –nagyja elé mindazt a csodát, ami a kisgyerekeket s szüleiket körülveszi.

A Gyerekvilág Kiállítás igazi élményprogrammá gyúrja a kiállítások, vásárok, valamint családi- és gyerekrendezvények legjavát. Minden korosztály megtalálja a számára megfelelő programot a helyszínen, akár a szórakozást, a játékokat, a mozgást vagy a tanulást keresi.

 

 

Külön említést érdemel a Da Vinci Learning és a Csodák Palotája közös, kísérletekkel és tudományos bemutatókkal színesített interaktív színpadi programja, ami a természettudományok iránt érdeklődő gyerekeknek garantál különleges élményt. Az állandó programok mellett folyamatos színpadi műsor gondoskodik az egész napos kikapcsolódásról.

 

 

Az ünnepi időszak közelsége miatt karácsonyi kedvezményekkel várja a látogatókat az esemény több mint 200 kiállítója, minden olyan témát és terméket bemutatva, ami a gyerekeket és szüleiket érinti. Idén a gyerekszoba design kiemelten, önálló blokkban jelenik meg és mutatja be a legújabb trendeket és a jövő irányzatait.

 

 

Kiemelt helyszíni programok:

• Cappy kalandpark

• Beltéri sípálya

• Barbie, Hot Wheels és Fisher Price játékok

• Disney élménysziget

• Szörpölde

• konzolos játékok és autóversenypálya

 

 

A Gyerekvilág testvérrendezvénye a babák, mamák kedvence, a Babamama Expo, amely idén már 5. alkalommal várja a látogatókat. A gyermektervezéstől a 3 éves korig terjedő időszak legszélesebb témaválasztékát öleli fel az őssejt körüli kérdésektől a kismama tanácsadásokon át a helyszíni 4D ultrahangig, s emellett bemutatva minden babaterméket a babakocsiktól a bútorokon át egészen a ruhákig.

 

 

Az előzetesen regisztráló látogatókra értékes nyeremények várnak: http://www.gyerekvilagkiallitas.hu/latogatoi.php

 

 

A belépés 12 éves korig ingyenes!

 

 

időpont: 2010. november 12-13-14., 10-18 óráig

helyszín: Papp László Sportaréna, 1143 Budapest, Stefánia út. 2.

 

 

 

(x)

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása