Fel

Szerzők a szinpadon

Szerzők a szinpadon

Minden gyerekkorosztály megtalálja magának való programot és elfoglaltságot vasárnap Fővárosi Művelődési Ház „Szerzők a szinpadon” programjában. Paulovkin Borbála iró és illusztrátor és barátaival avatja be a mese, mesélés rejtelmeibe az érdeklődőket, Bartos Erika művei a rajzfilmen, az Almaegyüttes pedig zenés szinpadon kínál tartalmas napot.

Paulovkin Borbála iró és illusztrátor és barátainak munkássága foglalja keretbe a Fővárosi Művelődési Ház holnapi, azaz vasárnapi nagyszabású gyerekprogramját.

 

A szerző felolvas, játszik, beszélget munkáiból rendezett kiállítás terében. A napot Bartos Erika, Finy Petra, Szabó T.Anna, Tóth Krisztina és Vig Balázs megjelenése teszi még színesebbé. A fiatal szerzők „Irom, olvasom-látlak, hallgatom” gondolat jegyében arra buzdítják rajongóikat, hogy a felolvasásuk közben vagy éppen azt követően a kreativ műhelyben a mesék által ihletve készítsenek könyvet vagy éppen képeslapot.

 

Három hosszabb műsorblokk is biztosítja az alkotásban megfáradt közönség szórakoztatását.

 

Délelőtt 11-12 ig az Aranyszamár Szinház szinpadán elevenedik meg Csukás István Pom-pom meséinek több epizódja. Délután 3-4-ig Bartos Erika Bogyó és Babóca animációs rajzfilmre átírt történeteit vetitik.

 

Délután a legkisebbek és mamájuk kaphatnak „leckét” egy kis mozgásból: a Kerekitő-Tippentő repertoárjából Cseke-Marosi Eszter tart 4-től fél ötig vidám foglalkozást.

 

A búcsúzás előtt pedig 17.00-18.00 -ig az Alma együttes rázza fel az éppen haza indulókat egy koncert erejéig.

 

A teljes napi jegy 1000.- Ft, csak délöttre 700.- illetve csakdélutánra pedig 800.- Ft a beugró.

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása