Fel

Hot Wheels Csapat Pilótateszt – Apák és fiúk napja

hot wheels

Hot Wheels Csapat Pilótateszt – Apák és fiúk napja

Esemény beszámoló – Hosszú Vakmerő, erős, precíz és extrém gyors Pilóták találkozója. A Millenáris Fogadóban október 28-án reggel 10-kor felbőgtek a motorok, és meg sem álltak este 7-ig, amikorra 2.000 új Pilótát üdvözölhettünk a Hot Wheels Csapatokban.

Dupla űrhajós kiképzés, Shelby sebesség mámor, kerékcsere bajnokság, a legújabb BallistikTM kilövők, klassz hurokpályák, T-Rex extrém pálya, és messze repítő kaszkadőr pályák várták az Pilótateszt fő helyszínén a jelölteket, a Galérián pedig végtelen Wall TrackTm pályákon száguldhattak a résztvevők, egyre újabb és újabb trükkös átemelkbe és katapultokba vezetve a Hot Wheels járgányokat.

A Pilótateszten apák és fiúk együtt indultak, építettek egyre hosszabb, és egyre gyorsabb pályákat, izgalmasan kombinálva gorillás, cápás és klasszikus Hot Wheels pályákat is.

Az Istruktorok alig győzték követni, milyen kreatív SÁRGA, mennyire gyors ZÖLD, különlegesen precíz KÉK és vakmerő PIROS Pilótajelöltek vágnak bele a tesztekbe és a pályák felfedezésébe. Szinte füstöltek a tesztautó kerekei, ahogy pályáról pályára gurultak át. És aki megpihenni vágyott, gyönyörködhetett a meseszép Chevrolet Camaroban, vagy élvezhette a Megamax moziteremben futó 5-ös fogat epizódokat és Hot Wheels Team filmeket.

(Mi már azt is tudjuk, hogy a Chevrolet Camaronak készül a különleges Hot Wheels kiadása – sajnos itthon nem lesz elérhető, de ha kész lesz, a matteljatekok.hu-n biztos mutatunk róla képet.)

A távozó – immár hivatalos Hot Wheels Pilóták és az apukák arcán elterülő mosolyból, összekulcsolódó kezükből úgy gondoljuk, nem csak mi nyertünk klassz új Pilótákat, hanem ők is egy új közös élményt.

Jogos kérdés: mi lesz azzal a sok Hot Wheels tesztjárgánnyal és pályával, amit a Pilótateszten használtatok? Odaajuk őket hátrányos helyzetű óvodáknak és iskoláknak, hogy a nehéz sorsú pilótajelöltek is örömüket lelhessék a kalandban.

Ha nem tudtál eljönni, de részese lennél az élménynek, keresd fel a honlapunkat: http://hu.hotwheels.com/

Köszönjük Nektek!

Találkozunk.

Üdv,

Hot Wheels Csapat

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása